inteli

New member
../images/Emo14.gif

את בטח כבר לא זוכרת את זה אבל, זה היה לפני שנתיים וקצת, נתקלנו ברחוב, אחרי שנה וחצי. אני לא אשכח זאת לעולם " שלום, (חיוך) מה קורה... והתמונה שלך מתרחקת...". זה פגע בי. איך לא ראיתי קודם, איך אף פעם לא שמתי לב עד כמה את יפה, חכמה מקסימה וסקסית איך? אחרי זה לקח לי חודשיים להרים טלפון, דיברנו, צחקנו נזכרנו אך השיחה- בטלה. מאז כל שבוע נפגשנו, דיברנו, והכרנו מחדש, אוי מה יפיפית... ושוב, אחרי שנתיים חזרנו- ידידים קרובים כמו אז רק בשינוי קטן. מצאתי משהו. הימים נהפכים לקשים והלילות לקשים יותר. (... מי זה אלי? זה ידיד שלי...) ...טוב אני אתוודה היום... חשבתי, ואז הגיע משה... "אוי הוא כל כך חמוד) משה לא נשאר הרבה זמן הם "לא התאימו"... ואז דוד. לא יודע מה קשה יותר להיות רחוק ממך או להיות בקרבתך. דוד עדיין אתך, ועדיין את לא יודעת שאני עדיין אוהב אותך. עברו שנתיים, שנתיים של קצת שמחה כשאני אתך והרבה עצב, רייקנות בדידות. כשסיפרתי לך שאני יודע מתי פנסי הרחוב כבים בלילה אפילו לא שאלת איך אני יודע, ובכן אני יודע כי במשך שנתיים וקצת כל לילה אני בתבונן בהם כבים, ואז נשאר רק אור הירח החיוור אני ואת בראשי. קשה לי לשנוא את דוד, הוא דווקא נחמד אך הוא לא אוהב אותך כמוני , הוא לא רוצה אותך כמוני, את יותר מידי טובה בשבילו. בעצם, אולי את גם יותר מידי טובה בשבילי? אני עייף, ומיובש עוד כמה זמן אני אהיה כך? ניסיתי להתגבר- לא הלך, את מושלמת מידי... כבר לא יודע מה לעשות עם עצמי, הכל איבד משמעות, את נותנת להכל משמעות, אך נותנת לא לי... מה יפיפית. היי שלום, זה הפתרון הכי טוב, אני יודע, כך אף אחד לא יסבול יותר, גם אני לא. הוא ינחם אותך, יהיה בסדר. אני אוהב אותך. שלום

ה מוזה

New member
והיא אף פעם לא תדע ..

למה ... למה אתה יודע מתי פנסי הרחוב נכבים . למה הימים נהפכים לקשים . למה הלילות ליותר קשים . והיא אף פעם לא תדע .. כמה שאתה אוהב אותה . כמה שהיא יפה חכמה רגישה סקסית בעיניך. והיא אף פעם לא תדע .. למה אמרת שלום . היא שנותנת משמעות להכל , היא שמושלמת בעיניך ..שווה עוד ניסיון אחד לא? האמת . מה שמרגיש - תאמר לה . מה יש לך להפסיד? גם ככה התכוונת לפנות לה גב ועולם לא להפנות ראש לאחור. אולי להשאר יכאב יותר מללכת - אולי ללכת יכאב יותר מלהשאר אף פעם לא תדע .... אם לא תנסה . שבת שלום
מוזה .

inteli

New member
../images/Emo14.gif

אף פעם לא היינו ביחד... ...ואת עכישו איתו ולהתוודות אני לא יכול, לא רוצה לגרום לך לדאוג, לא רוצה לזרוק עליך את זה, אותי, זה לא הוגן כלפייך. אך בכל זאת, מה איתי ביינתים, את איתו והוא איתך, כמה זמן? כמה זמן אני אהיה ככה? מתי אוכל לומר? ואם אתם לנצח? איך אני אומר? ואם הייתי אומר לך היה אחרת?

inteli

New member
../images/Emo14.gif

להיות בקרבתך כואב, להיות רחוק , כואב יותר. כואב להיות, כואב מידי, אין משמעות, אין. עדיף לסיים עם זה, עם המסע חסר המטרה, עם הדרך שמובילה אל המוות, נקצר אותה. נגמור עם זה , אגמור את עצמי. שלום

ה מוזה

New member
רגע אחד !!! עצור רגע אחד..

תקרא את זה . אהבה עזה ככל שתהיה לא שווה את החיים שלך !!! הלב שלך שבור , כואב אבל .. מחר בבוקר השמש תזרח והכאב יפחת .. ומחרתיים יכאב פחות ובוקר אחד תגיע זו שתגרום לך להרגיש שהשמש זורחת רק בשבילך . אז עצור רגע .. תחשוב .. אם תלך המסע ייגמר אולי בשבילך ומה איתה ?????

ה מוזה

New member
inteli- אנא קרא זאת - קישור למכתב

שהועלה פה . ואשמח להיות איתך פה ..דבר איתי . אהבה כואבת .. כאב עובר , חיים לא חוזרים שנית .

Y A E LY

New member
כמו שכתבתי לך במסר

בחיים עוברים הרבה דברים חלקם טובים יותר חלקם פחות- אף אחד מהם הוא לאא סיבה מספיק טובה לפרוש. אני באמת פה בשבילך אמרתי לך כל הלילה אם צריך אני מתחננת תן מסר- תראה שהל בסדר- מבטיחה לעזור... דרך אגב- בפורמטים של סה"ר ישמחו גם לעזור

inteli

New member
../images/Emo14.gif

אף פעם לא האמנתי באלוהים, אני מתחיל להאמין עכשיו... למה אומרים שהטוב מנצח? הכל מעיד ההפך, בינתיים רק רע. רק רוע יש בעולם. יש אלוהים רק הוא שונה ממה שכולם חושבים, ה"אלוהים" הוא בעצם מן איזה ישות ענקית שאוהבת להריץ קטעים עלינו. הדברים היחידים שאנו מכירים בחיים שאין להם מטרה כלשהי או שימוש כלשהו הם משחקים, ובכן אנחנו בעצמנו משחק, הוא בטח יושב שם למעלה עם החבר´ה שלו ומריץ קטעים, מושך בחוטים לכיוונים שונים. ואנו כמו בובות מתנועעים לקצבו. קחו את בת דודתי למשל, בתיכון, יש חבר יש חיים יש הכל, שמחה... לפני חמש דקות נודע לי שהיא אושפזה בגלל בעיות רציניות במערכת העיכול... סתם, היה טוב מידי , הוא לא יכול , הוא עושה רע. כי למות זה יותר מלחיות, הוא רוצה להקשות עלינו, אני אראה לו, אני אבחר בדרך הקלה. אני אלך לפגוש אותו, אתם יודעים, לראות מיהו באמת, מי הגאון שמוליך אותנו שולל?

Y A E LY

New member
מסכימה איתך עד לנקודה מסוימת.

בכל הקטע לגבי האלוהים אנ מסכימה- בקשר ללכת לפגוש אותו? חס וחלילה. אתה-עוד צעיר וחלומות רבים יש לך- ראה לדוגמא את ה-669 (אם רק הייתי אני יכולה...) אתה לא צריך לפגוש אותו- מה זה יתן לך כשכבר לא תהיה פה איתנו- בבקשה. המשך בחייך גם כשקשה מה שווה האדם- אם הוא בורח בעת צרה? עלי לעמוד גם בע צרה על רגליים איתנות לחרוק שיניים- ולנסות... אם אתה צריך עידוד- ראה חופשי לגשת למסרים- אמנם אני עושה כל מיני דברים... אה מבטיחה להתפנות אליך...

inteli

New member
../images/Emo14.gif

669: אלפיים רוצים, 500 נשארים, 11 עוברים.. זה חסר סיכוי בדיוק כמוה, ועוד מעט - בדיוק כמוני...

Y A E LY

New member
גםני רוצה

אבל אתה- אם לא תנסה- אל לך להיות פבימי כל כך טיפה אופטימיות- תנסה אולי תצליח. אתה עוד צעיר- יש הרבה דגים בים. אהל אני באמת לא רוצה לשמוע שאתה חסר סיכוי- אתה עוד צעיר ואתה תמשיך לחייות ולפרוח- ושוב אתה מוזמן אלי למסרים תמיד....

ה מוזה

New member
אז אפשר להגיד ..שאנחנו זורקים

את כל האחריות , את כל האשמה , את כל השמחה , את כל הכאב על אלוהים ? לנו אין שליטה ? אולי ... על דברים מסוימים אין לנו שליטה, אולי דברים מסוימים קורים לנו בחיים ובאותו רגע אנחנו לא מבינים את המשמעות שלהם - רק במבט לאחור אנחנו יכולים להבין שבעצם מכל הכאב ומכל הרע צמח משהו חיובי .. אנחנו צמחנו - חזקים יותר . על דבר אחד יש שליטה - לסיים את חיינו במו ידינו ולפגוש את זה שאמור היה להיות אחראי על אותם חיים .. ומה נאמר לו? שהעמיד אותו בקושי ..אז הרמנו ידיים ? וויתרנו על המתנה ? כן , לחיות זו מתנה .אני בטוחה שיש בחייך הרבה רגעים יפים ועוד יהיו הרבה כאלו . תסתכל עליהם.זה ייתן לך את הכוח להתחזק..

inteli

New member
../images/Emo14.gif

כן, הפעם אני בוחר בפתרון הקל, והמיידי. רוצים לעזור? מתי אתם זוכרים שבפעם האחרונה הרגשתם טוב, שמחה, הנאה וסיפוק אמיתיים?

ה מוזה

New member
אני אשאל אותך שאלה ..

הדברים הגדולים בחיים הם אלו שמביאים שמחה ? כי אם זה אלו אז באמת שלא הרגשתי הרבה זמן שמחה .. אבל אם אלו הם הדברים הקטנים .. אז יש הרבה טוב ושמחה והנאה גם בחייך אני בטוחה .. נסה להזכר .. ברגע אחד קטן שבו הרגשת שמחה .. ותאחוז ברגע הזה .אחוז בו חזק . בסכה החיים הם אלפי טריליוני רגעים .. חלקם טובים מאוד חלקם פחות חלקם עצובים מאוד ... ואני שאיבדתי באיזה רגע עצוב שכזה את האיש שאהבתי מכולם ..יודעת מה זה לאבד. ויודעת להעריך כל רגע ,כל שניה שחיוך עולה לי הפרצוף .. מתי חייכת פעם אחרונה .?

למעלה