../images/Emo14.gif

נפשי לך לא כמהה ולבבי הדאוב,לא לך שירי אשא ואני כל כך עצוב. אך כה נעמת לי בשובך,כי תרשיני ללטפך, אך כי אדע נפשך זוממת,על אחר כי את חולמת!

../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

ואם נפשך לא בי כמהה ולא לי שירייך תכתוב אז פשר הרצון במגע ובליטוף נפשי לא זממה מעולם חלומות הן פנטזיות נהדרות שלחיינו מוסיפות טעם של עוד..
<שיתפתי פעולה זה בסדר נכון
>

../images/Emo7.gif

כשרע לי וקר אני מתכנס בעצמי בפנים כשמכוער וצר אני נכנס עוד יותר לתוכי ואת ראית אותי הרגעי כעורי וצערי וניסית לעזור אולם לא הבחנת שניפצת את בועת חלומי ומפלטי היחיד.

פ ש ו ט י

New member
../images/Emo103.gif

פנייך הפכו לי זרים עם זמן מטשטש כל תו בשירים, וסואן הוא הלב המבקש בין פעימותיו את אותו חיבוק אוהבים שהופרד בידי מילים ברגע של ספירת עננים ....

../images/Emo10.gif

יום אביב דעך רוחות קרות נשפו חושך ועצבות את פינתי אפפו. עזוב מכל נשכח, ישבתי בה שומם רק האגרטל את יגוני ניחם. חזיון קשה פתאום על רוחי שת אולי עוד ירגיעני זה שירי הקט.

פ ש ו ט י

New member
../images/Emo13.gif

כשנגעה ידה בך סער שמים פתח במחול עם חלומך, ראית בו אש תבערה מאכלת נשמתך- שמעת בו צליל פעימת לבה לוחשות שמך, ענן לבן של רגשות נפרש כאותה שמיכת ינקותך כי אותה ביקש לבך וקולך- לא ידע לתאר דמותה. נשימתה עדיין מרחפת לה בתוך זרימת דמך כי עוד לא ייתם מחול חייה הנכרך בגורלך.....

טאKילה

New member
דבור באטרף,ליידי ופשוטי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אתה משהו..

למעלה