מאי@

New member
../images/Emo14.gif

להתראות אהובי ... בחור שלי ... עברנו שנים יחד. לא הרבה, אבל נראה היה כאילו אנחנו מכירים מאז ומתמיד. בהתחלה לא תקשרנו, אח"כ זה החל לזרום. מעולם לא היינו ´ביחד´ אבל תמיד היינו ידידים. עברו עלי חיים לא קלים באיזשהו מובן ואפשר לומר שאת השנתיים וחצי האחרונות חייתי רק בשבילך ולמענך. בעצם את החצי שנה האחרונה חייתי יותר בשבילי מאשר בשבילך ... הבנתי דברים, התחלתי להתמודד עם העובדה שלא אראה אותך עוד הרבה ושזה הולך ונגמר. אתה יודע שאתה חשוב לי מאוד. חשבתי שגם אני חשובה לך. אולי באמת הייתי באיזשהו שלב, כנראה שכבר לא ... אני החלטתי לעזוב. לעזוב אותך. לעזוב כל מה שקשור אליך. להתחיל תהליך גמילה מוזר ואחר. שקשור באהבה שלי אליך. כמו שהתאהבתי בך וראיתי את הטוב והמופלא שבך, ככה אני מאוכזבת ממך עכשיו ורואה גם את הצד השני- את הצד הקר והמנוכר. הצד האחר. אני מפסיקה לנסות להתקרב, אני מפסיקה להתקשר. אני פשוט מנסה לשחרר ... To let go ... אני מקווה שאצליח וזה הולך להיות קשה מאוד. המכתב הזה אליך לא יצא כמו שרציתי אבל זה כבר לא אכפת לי ולא משנה. להתראות אהובי. מנסה לשכוח. אוהבת תמיד. אבל גם- תזכור- עצובה בגללך (אני יודעת ומשוכנעת שלא היית רוצה בזה כי סה"כ אתה לא בן אדם רע ואתה רוצה שיהיה לי טוב) אבל כשם שעשית לי טוב, הצלחת גם לעשות לי רע. ביי. (וביי לכם אנשים .... אוהבת)

למעלה