מאי@

New member
../images/Emo14.gif

למה? למה חצי לב לא יוכל להיות שלם? למה מה שאחד מרגיש, השני אינו תואם? למה באהבה הרגשות חזקים? ולמה הם תמיד מכאיבים? מה בסה"כ רציתי,רק עוד חצי אחד. שאהיה תמיד איתו ולא השאר לבד. שהדמעות שלי יבכו אל תוך ליבו, ושהוא יבין עד כמה אני אוהבת אותו. למה כשמנסים לשכוח, הזכרונות נשארים? למה כשמנסים לשכוח לא מצלחים? למה העבר נראה תמיד קרוב? ולמה הרע לא יכול להיות טוב? אתה פשוט ברחת בלי סיבה , אתה התחמקת ממני והשארת שברי אהבה... אמרת שלא תחזור בזמן שחיכיתי לך, ועכשיו נותר לי רק לשכוח אותך. למה מה שבחלום לא יכול להיות אמיתי? למה בזמן שעצוב לי ,אתה שם ולא איתי? למה עליך אני לא מפסיקה לחשוב, ולמה שאתה רחוק, אני מרגישה אותך קרוב????

פלוק!

New member
!

אשאר! אותיות אית"ן תחיליות בעדתי. כשאתה! הכ´=קיצור של המילה כאשר!

dominogrose

New member
אני היחידה שחושבת שההודעות של פלוק

ממש ממש אבל ממש..... מפגרררוותתת!!!! שמישהו יעשה צעד - ויעיף אותה מהפורום הזה.... כל מה שהיא עושה זה לשלוח הודעות פוגעות לכולם.... ***סיון הנהגת***

מאי@

New member
סיוונוששש לפה ומהר../images/Emo36.gif../images/Emo6.gif

מה דעתך להפסיק להיעלם לי???????? למה את תמד מחוברת לנט ולא מתחברת לאיציק? ולמה עד שאת מתחברת אליו את אחרי שניה מתנתקת? מחכה לתשובות.... Mאיה שמאושפזת עליך

dominogrose

New member
מאאאיייוווו´´ששששש!! מתוקה שלי!!!!!

אחותייי , מה קורה איתךךך?!?!? אני משתגעעתת , לא יוצא לנו לדבר באיציק!!!! אני בדר"כ מתחברת אליו , גם היום הייתי, שלחתי לך הודעה ולא היית...
אני הרבה מחוברת , אבל בבלתי נראה... (טיפשהה שכמותתיייי)
אני מתחברת עכשיו לבדוק אם את שם..... חולה עלייךךך
***סיון הנהגת***

אולי היא מנסה להצחיק...

אולי זה בציניות...!? וחוצמזה, אם מישהו היה מחליט שההודעות שלך פוגעות בו והייו מעיפים אותך מהפורום זה היה נעים לך?! את לא חייבת להתייחס לכל הודעה והודעה, אם זה פגע בך, אל תתייחסי.
תמיד ענת

Bladayada

New member
למה מפגרות?

היא מתקנת את השגיאות... ומביעה דעה אני לא חושבת שאת צודקת סליחה

למעלה