אובמה,היום, ברגע היסטורי, חסר תקדים,כמעט

../images/Emo140.gif אובמה,היום, ברגע היסטורי, חסר תקדים,כמעט

מגשים את חלומו של מרטין לותר קינג.... בהחלט אחד מאותם רגעים שמנציחים היסטוריה... עיניי העולם כולו תהיינה נשואות היום לוושינגטון לרגע המופלא הזה.. ב~ה~צ~ל~ח~ה שיהיה לו...

יערית 1

New member
מצטרפת לברכותייך

ואני מתפעלת מכך שאדם כל כך צעיר עם כריזמה כובשת לב שכזו הגיע למעמד ולתפקיד שכזה. נאחל לו הצלחה ונקווה שיתמוך בישראל ולא יאכזב.

טאKילה

New member
כתבת מאוד יפה אחתוש

אשמח אם תעשה העתק הדבק ותביאי לכאן כדי שיוכלו להגיב לך מעל דף הפורום . יום יפה אחתוש .

זה נשיא שקל לאנשים להתחבר למה שהוא

הוא לא מורם מעם אלא צמח מתחתית של התחתית עצם בחירותו לנשיא נותת לכולם באשר הם את התחושה שהכל אפשרי אם ק רוצים כל חלום יכול להפוך למציאות . הסתכלתי בטקס ההשבעה שלו ובסולדריות שהפגין העם האמריקאי ואני מאחלת לו ולהם שיצליחו לצאת מהבוץ ולהפריח את אמריקה לעידן חדש .

קלימרו 1

New member
מצטרף למה שאיחלו לפני, אבל..

מפריע לי קצת שהוא מזכיר ומדגיש את מוצאו. בכך הוא בעצם מדבר אל "אחיו" השחורים ויוצר "בדלנות" שזמנה עבר. מעין גישה סקטוריאלית. אובמה הוא הנשיא של כולם. וכולם שווים. הוא לא אמור "לנגן" על מוצאו. את זה נעשה אנחנו. יומיצויין שיהיה לכולם :)

אני די מסכימה איתך קלימרו

אבל בכל זאת האיש עשה היסטוריה עשה מה שלא עשו לפניו וניתן לו קצת להתמוגג על זרי דפנה אבל לא להרבה זמן
כעת הוא נשיא ארצות הברית מנהיג העולם החדש ואני מקווה שינצל את ההסטוריה שעשה לקרב לבבות ולעשות טוב יותר ממה שעשו לפניו . יום יפה לך איש .

טאKילה

New member
שיהיה לו בהצלחה ../images/Emo28.gif

נשיא מאוד צעיר עם חזון גדול מאוד כל ההיסטוריה על הכתפיים שלו נקוה שלא יכופפו לו את עמוד השדרה
.

למעלה