אולי זה מסר..אולי לא...

../images/Emo140.gifאולי זה מסר..אולי לא...

אבל היום חשבתי למה אני כזאת רגישה אוף...אמרתי לעצמי שהייתי רוצה מאד להחליף את התכונה הזאת באדישות!!!!! נמאס להפגע מכל שטות למרות שאני כבר לא בוחרת להפגע כמו פעם.. מצאתי את עצמי מחטטת במגירת הקלטות שלי...בוחרת קלטת שיוסף איילון בזמנו ניתח את כתב ידי ברדיו בשידור חי...הכנסתי את הקלטת לרשםקול... האזנתי...המשפט האחרון שלו היה...תשארי כמו שאת !!!! ידעתי שזה המסר שחיכיתי לו חחחח ההרגשה היתה מעולה.

גריני

New member
מסר ועוד איך!

כי עם כל הקושי בלהיות רגישה - זו הדרך אל הרוח. זה "המחיר" שאת משלמת, והוא כנראה משתלם, בסופו של דבר. כמו כל דבר בעולמנו היחסי - גם לרגישות יש צדדים "חיוביים" ו"שליליים", או אולי אומר אחרת: יש פעמים שנעים לנו עם הרגישות הזו, ויש מצבים שפחות... שמחה שמצאת את המסר ושהוא דיבר אליך

mkarin

New member
לא יודעת אם זה מסר או לא...

אבל גם אני הייתי רוצה להיות קצת יותר אדישה וקצת פחות רגישה ממה שאני היום... אבל זה לא מצליח

גריני

New member
אוי, ילדונת... שוב קשה?

מעניין, אני דווקא היום הרבה יותר אדישה (אפילו כמעט אטומה) מאתמול. אתמול הייתי בהיי לא נורמאלי - שהלך והתגבר, והגיע לשיאו במופע Lord of the Dance שראיתי בערב - ע נ ק ! ! ! היום אני כמו בלון שיצא לו כל האוויר. אולי תישארי איתי ועם F650 - אולי זה יעזור לך קצת?

mkarin

New member
לא יודעת אם זה מסר או לא

אבל גם אני הייתי רוצה להיות קצת יותר אדישה וקצת פחות רגישה ממה שאני היום... אבל זה לא מצליח לי

למעלה