איך עבר השבוע?

../images/Emo140.gifאיך עבר השבוע?

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:

ווהו../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד: טייסט אוף אינק שיר השבוע לא של דה יוזד: אמברלה שוונילה סקיי עשו XD להקת / אלבום השבוע: אמארי... קליפ השבוע: Escape The Fate - Situations XDDD תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:מלהולנד דרייב משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:שביתה, ת"א, טריילר לסוויני טוד
ציטוט השבוע:"זה מזכיר לי את היו זמנים בלאס ווגאס" XDDDDDD מתנגן בראש / פלייליסט:Faggot-Mindless Self Indulgence תמונת השבוע:אין לי כוחח

Rose131

New member
^^

שיר השבוע של דה יוזד: בלו אנד יילו, יסטרדיי פילינגס, לייט וויט' דה שארפנד אדג' שיר השבוע לא של דה יוזד: כל ונוס דום בערך, קצת אברילXD להקת / אלבום השבוע: ונוס דום, HIM קליפ השבוע: קיס אוף דאן תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: שנותהשבעים משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אמ. שביתה, שני מבחנים שהתבטלו.. ציטוט השבוע: הממ מתנגן בראש / פלייליסט: Passion Killing's floor- HIM תמונת השבוע:איןליכוח.

../images/Emo205.gif

שיר השבוע של דה יוזד: סאונדס אפקטס שיר השבוע לא של דה יוזד: הקאבר של ונילה סקיי לאמברלהXDD להקת / אלבום השבוע: אמ, פייטסטאר
קליפ השבוע: ביקומינג דה בול- אטריו תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: טעם האהבה, פרוייקט מסלול עונה 2, דניאל
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: מפגש מיטל>< ציטוט השבוע: "אמא.. אני רוצה.. במבה!" מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: my pesticide שיר השבוע לא של דה יוזד: sick puppies- all the same להקת / אלבום השבוע: סיק פאפיס קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סאות'פארק משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: עיצבן? עזבו, שימח? אין.. ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: סיק פאפיס תמונת השבוע: אין

FFTL

New member
ווועו.

שיר השבוע של דה יוזד:
שיר השבוע לא של דה יוזד: Situations - ETF My Apocalypse - ETF להקת / אלבום השבוע: ETF, הימ, היהודים..ועוד. קליפ השבוע:
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תקפצו לי!!!!!!!!!1111111111
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: שביתה
, ת"א
! ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט:
תמונת השבוע:

oODamnRegretOo

New member
../images/Emo2.gif היה טיק איט אוואי בMTV2

חחח שיר השבוע של דה יוזד: -- TIA
שיר השבוע לא של דה יוזד: -- כל האלבום של אסקייפ
להקת / אלבום השבוע: -- LIYLF של אסקייפ קליפ השבוע: -- Take it away תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: -- על טבעי , עקרות בית נואשות ועוד ~.~ משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: -- תל אביב D: ציטוט השבוע: --
לא זוכרת >< מתנגן בראש / פלייליסט: -- black in black - ac\dc תמונת השבוע: -- אין לי כח לעלות ><

עונה../images/Emo28.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Bulimic שיר השבוע לא של דה יוזד: Last Man On The Moon - SR-71 Hello Shitty - Bayside להקת / אלבום השבוע: Bayside קליפ השבוע: False Pretense - RJA תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:
שביתה%$#% ציטוט השבוע: "הוא הרוצח? לאלאלאלא, זה השני הרוצח!!! לא, לא!! הוא מת! הוא מת!! ההוא הרג אותו!! את רואה, אמרתי לך שהוא הרוצח!!@#$%!" [ככה זה לראות סרט עם אחותי.] מתנגן בראש / פלייליסט: Here I Stand - Madina Lake תמונת השבוע:
שבוע נהדר נהדר נהדר לכולם!

MyUsedRomance

New member
../images/Emo135.gif

שיר השבוע של דה יוזד: הרבה, אבל נגיד-Tunnel
שיר השבוע לא של דה יוזד: הרבה, אבל נגיד-Taking Back Sunday-Spin להקת / אלבום השבוע: Taking Back Sunday
The Used Muse Madina Lake קליפ השבוע: One Last Kiss-Madina Lake תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: על טבעי
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: שביתה!
ציטוט השבוע: אינלי כוח
מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: Runaway-Linkin Park

../images/Emo152.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Paralized... סתם כי אני שומעת אותו עכשיו, אז קשה לי לחשוב על אחד אחר. שיר השבוע לא של דה יוזד: קאבר של Bye Bye Bye להקת / אלבום השבוע: נערף. קליפ השבוע: The Bird And The Worm תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סימסונס.. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: עצבן-זה שיש לי מבחן ענק מחר(למרות השביתה) חוצמזה שיש לי מורים שלא שובתים, ואני חייבת להגיע כי זה מקצועות לבגרות:-\ ציטוט השבוע: "You've got a fucking bible???" "Hey! It's the HOLY fucking bible!" מתנגן בראש / פלייליסט: Mebel's Fatal Fable של Jason Becker תמונת השבוע:

O L g i T

New member
מיין

שיר השבוע של דה יוזד: בואנה אני כבר לא שומעת דה יוזד שיר השבוע לא של דה יוזד: fightstar - hazy eyes bring me the horizon - off the heezay להקת / אלבום השבוע: devil wears prada קליפ השבוע: X תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: new york minute משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: צ'אי ציטוט השבוע: באטרס..לאמשנה חח מתנגן בראש / פלייליסט: justin timberlake - what comes around goes around חח לא יוצא לי מהראש מאז ששמעתי אותו ברדיו ב2 בצהריים תמונת השבוע:אין

Mg14

New member
למה אני בקושי כותבת פה?

שיר השבוע של דה יוזד: on my own [כמה אפשר לחפור] taste of ink let it bleed שיר השבוע לא של דה יוזד: mcr - bury me in black perfect day - lou reed one love - aiden earthquake - the used time and time again - papa roach killing in the name - rage against the machine the pretender - foo fighters whem the sun sleeps - underoath velvet underground - i'll be you mirror להקת / אלבום השבוע: לא אלבום, אבל הדיסק לייב של MCR שמצורף לDVD קליפ השבוע: aiden - one love תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ---/ הארי פוטר 4 משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ---/נעליים חדשות, שביתה/ באולינג ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט:
sunday morning - velvet underground

keren eckshtein

New member
אני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Noise and Kisses שיר השבוע לא של דה יוזד: By Your Side - TH להקת / אלבום השבוע: Blink 182 קליפ השבוע: של הסולן הזה של ניקלבאק ועוד גיטרסיט אחד
. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אלפא דוג . משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ביום שבת שעברה ההופעה של טוקיו הוטל ומשהו שעיצבן אני חושבת שבהתחלת שבוע שעבר זיפזפתי בערוצים פתאום אני רואה תוכנית שדה יוזד מופיעים , אבל זה היה הסוף
אבל אני לא זוכרת מתי זה היה XD ציטוט השבוע: " מה זה העוף הזאתי ? "
מתנגן בראש / פלייליסט: Miss You Love - של איזה זמרת , אחותי רצתה שאני ישים D: תמונת השבוע:

Mg14

New member
ועוד גיטריסט אחד?

ככה מדברים על סנטנה?:O תסלחי לי שאין לי כוח להגיב להודעת החדשה שלך, אז ברוכה הבאה
. אני מור, 15 וחצי תהני פה.

עונה../images/Emo187.gif

שיר השבוע של דה יוזד: פואטיק טרג'די שיר השבוע לא של דה יוזד: First Day Of My Life של ברייט אייז להקת / אלבום השבוע: באד ריליג'ן קליפ השבוע: X תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: X משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: השביתה D: ציטוט השבוע: X מתנגן בראש / פלייליסט: the killers - bones תמונת השבוע: ->

למעלה