אימון ב-BARTER

Roniwritenow

New member
../images/Emo140.gifאימון ב-BARTER

שלום לכולם מצטרפת באופן פעיל לפורום לראשונה, אם כי קוראת "מהצד" מזה זמן, ובהחלט מעניין כאן! תודה לכולם על ההעשרה.. אשמח לשמוע דעות שונות על אימון ב-barter - כלומר, אימון ב'תמורה' לשירות אחר, לדוג' בתחום הטיפולים ההוליסטים. הוצעה לי האפשרות, ואני תוהה לגבי השלכות (אתיות או אחרות) שכדאי לי לקחת בחשבון אשמח לשמוע - ממי שניסה, ובכלל...

עסקת חליפין

שלום לך, מתן שירותים בשיטת barter , ובכללם אימון, הוא שאלה של השקפה. אני מעולם לא ניסיתי לעבוד כך כיון שלתפיסתי בשיטה זו מונחת הנחת יסוד הטוענת שיש רווח בשיטת החליפין ושנינו נרויח ממנה. ואני שואלת מה קורה אם השירות שהבטיח הצד השני לספק לי אינו עומד בציפיות שלי,ובעצם אז יוצא שכרי בהפסדי,ואני לכאורה אולי סיפקתי שירות כמעט בחינם?,אולי אינני יכולה לדשרוש יותר מאמץ מהצד השני כי הרי יש ביננו מעין מחויבות מוסרית או פסיכולוגית. על מנת למנוע מצב כזה העדפתי האישית היא לשלם עבור שירות או מוצר שאני קונה ושהלקוח ישלם לי עבור שירות יעוץ ארגוני ואימון שאני מספקת. בהצלחה, דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

התנסיתי בזה בעבר כמה פעמים

כשהרגשתי ש"אין לי מספיק כסף" לאפשר לעצמי X. ואיפשרתי לעצמי X על ידי הבארטר. הפסקתי עם זה ממזמן. גם וויתרתי על האמונה ש"אין לי" וגם ראיתי שאני מעדיפה לאפשר לעצמי את מה שאני רוצה
אני לא שוללת התנסות בזה לזמן מסויים, או לכמה פעמים, או לפעם אחת. יכול להיות שזה הדבר הכי מעולה שתעניקי לעצמך (ברצינות). תנסי פעם אחת, תראי אם זה מתאים, ואם כן תמשיכי. אם לא, אז לא

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
ניסיתי פעם

הניסיון שלי היה מוצלח, אבל באמת חלק מהקושי הוא באמת להעריך מה שווה למה. המאומנת שאני אימנתי סיימה את האימון אחרי 10 אימונים, למרות שהבטחתי 12, כי היא מצאה עבודה (שזה מה שהיא חיפשה) ולא היה לה פנאי להמשיך באימון - האם נתתי את מלוא התמורה או לא? בעיני צריך הרבה רצון טוב כדי שזה יצליח, כי יכולים להתעורר גם אי הבנות וכעסים.

tlingit

New member
ברוכה הבאה Roniwritenow ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
מאחר שאת כבר מכירה את הפורום ואת הכותבים (איזו מחמאה גלומה בכך
) אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

מה שמתאים לך

לפי דעתי אין פה שום בעיה אתית. השאלה היא האם את מוכנה שהמתאמן שלך יהיה המטפל שלך? זה דורש ענווה ודורש ממך לאפשר לו לטפל בך בלי לעבור כל הזמן לתוך תפקיד המאמנת. אם את והמתאמן שלך מוכנים לכן ומרגישים קרבה מספיקה להיפתוחת הדדית כזו אז לפי דעתי זה ממולץ. גם אני עובר טיפולים אצל מטופלים ומתאמנים שלי. אין בעצם מאמן כיוון שעל כולנו כל הזמן לנמשיך להתאמן ואם את מספיק מכוונת לצמיחה שלך גם כשאת מעבירה אימון אלת יכולה לצמוח בעצמך כי האדם השני לא סתם יושב שם. אור ואהבה

למעלה