אירוע היכרויות לאנשים שלא רוצים ילדים

efroch99

New member
../images/Emo140.gif אירוע היכרויות לאנשים שלא רוצים ילדים

שלום לכולן/ם, אני מנהלת בפורום נשים שלא רוצות ילדים בתפוז, וביקשתי אישור ממנהלת הפורום לפרסם פה אירוע היכרויות שיתקיים אצלנו. מטרת האירוע לשמש פלטפורמה להיכרויות לאנשים שלא רוצים להיות הורים, כלומר: "אלהורים"(http://he.wikipedia.org/wiki/אלהורות ). אחת הבעיות שעולות בפורום שלנו לעיתים קרובות, היא הקושי של אלהורים למצוא בן/בת-זוג שגם כן אינם רוצים ילדים. אתרי ההיכרויות הרגילים אינם מקלים על החיפוש, משום שאינם מאפשרים למשתמשים לחפש לפי קטגוריה של "לא רוצים ילדים". לכן, החלטנו לבצע פעילות היכרויות על גבי הפורום, ואני מפרסמת אותה פה ובפורומים נוספים על מנת להגיע לכמה שיותר אלהורים. האירוע יתקיים ב – 21 לחודש, ואפרסם פה לינק כאשר השירשור יפתח. השירשור מיועד לנשים וגברים, סטרייטים, הומואים ולסביות (כל אחד יציין מה הוא או היא מחפשים). המכנה המשותף הוא הרצון בזוגיות ללא ילדים. לכבוד האירוע, פרסמה גולשת בפורום טור על הנושא - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3966148,00.html חשוב לי להדגיש - הפורום שלנו אינו נגד הורים או נגד ילדים, ואינו מטיף נגד ילודה. מטרת הפורום להעלות את המודעות לבחירה לא להביא ילדים בתור בחירה לגיטימית באותה מידה כמו הבחירה להביא ילדים. קישור לפורום - http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1105

freduni

New member
האנושות המערבית ירדו מהפסים.

אינני אדם דתי . החברה המערבית איבדה שפיות עשינו כל מה שחריג לליגיטימי וכשר .להיות הומו או לסבית היום זה כבוד גדול . ואנו צועקים בראש חוצות אנו מזדינים בתחת ,ודוחפים צעצועים למקומות האינטימיים , וכל זה עם דגלים וסמלים ומצעדים בראש חוצות . כאן נכנסת התגובה להודעה . עם כבר אתם חריגים תעשו זאת בצינעה . כי השתיקה יפה לה . וחוץ מזה בתור הורה אני יכול להגיד שאין דבר כזה לא רוצה ילדים . ילדים תמיד רוצים ,לפעמים הרצון בא מאוחר ואז מיצטערים לצמיתות.

G I R L P

New member
השפיטה הקיצונית שלך

לגבי חייהם של אחרים, ממש לא לגיטימית בעיני. אתה מוזמן בקר תמיד- אבל להשתיק קבוצה בגלל שהם מיעוט? בגלל שהם חריגים? אולי נצניע את כל הנכים? והאוטיסטים? ואלו שסתם אינם תורמים לקהילה? בוא פשוט נשרוף את כולם בתאי גזים, מה דעתך? אמנם אתה חילוני, כי כך כתבת- אבל אתה לא אנושי ולא מוסרי לפי ההודעה שלך.

freduni

New member
זאת הבעיה שלכם

הבעיה שלכם ושלך בפרט הקיצוניות שאתם לוקחים את דברי .. לפי דעתי אין צורך לשרוף או להשמיד מישהו חריג , אומר בפשטות את דבריי : תעשה/י מה שבא לכם אבל בצניעות ובסתר כפי שנכון הדבר לגבי קיום יחסים בין בני זוג נורמליים . אף אחד מסטרייטים לא מנפנף בראש חוצות על ביצועיו .ובטח לא תולה דגל על מרפסת ביתו להגיד אני קימתי יחסי מין .ובואי לא נשווה אותכם לנכים אתם לא נכים אולי בשכל . על זה הביטוח הלאומי לא מכיר כנכות .,

G I R L P

New member
מי דיבר על יחסי מין???

סך הכל ביקשו להביא לידיעה שיש מפגש הכרות של קבוצה במיעוט, או שזה גם לא לגיטימי בעיניך, שהם יפגשו במרווח תחום ההתעניינות שלהם? כי זה אסור? אז מכאן ועד לפתוח בתגובה שהאנושות ירדה מהפסים? כמי שמתכוון לומר "אתם ירדתם מהפסים"?

Rיקושט

New member
מה שאתה לא מבין

זה שאותה ההחלטה שלא להביא ילדים מציבה את האנשים האלו במצבים בעיתיים, אם זה מול אנשים צרי אופק כמוך או מול המשפחה או מול הרשויות במצבים מסויימים, אותם אנשים מחפשים תמיכה, ייעוץ ובעיקר להרגיש שייכים. לכן הם עושים את האירועים האלו ולכן יש להם פורומים וקהילות משלהם, זה מה שמחבר אותם. הם לא כת מסיונרית שרוצים להשפיע על אחרים שלא יביאו ילדים. אז מה זה מפריע לך בכלל??

freduni

New member
אני מבין טוב מאוד

מה שאתם לא מבינים כי אתם איגואיסטים שאוהבים את עצמכם והקרירה שלכם ומטעמי החיים , ולא מוכנים להיות כמו כולם עלי אדמות . מה שאני מבין זה שבשלב מאוחר יותר תרצו ילדים ולא תוכלו לעשות , ואז משלם המיסים ישלם את הטיפולים היקרים שלכם כדי להביא ילד לעולם.ולא תמיד בהצלחה . ואז אתם פונים לפונדקאות עם הוצאות לא קטנות . למה לא להיות כמו כולם עלי אדמות .עם כולם יהיו כמותכם אז באמת החרדים והערבים ישלטו הארץ ובעולם.

Rיקושט

New member
מי זה אתם?

אני לא הכתובת שלך, אני כן רוצה ילדים, אני פשוט לא צר אופקים כמוך ומבין ומקבל את השונים ממני (אלא אם כן הם ערבים, סתם). אתה כמו אלו שאומרים שההומואים האלו...יעבור להם ובסוף הם ינשאו לאישה. ילדים זאת ההוצאה כמעט הכי גדולה שיש בתא המשפחתי, אז אל תדאג לכל אלו שלא מביאים ילדים, הם יחיו טוב יותר ממך ויהיה להם הרבה יותר כסף ממה שיהיה לך.

freduni

New member
עכשיו אני מבין

הנושא הוא כסף וחומריות . הכל ברור עכשיו . לידיעתך ילדים אינם מכשול להצלחה בכל אשר תעשה , ההפך הוא הנכון ילדים נותנים לך / לכם טעם לחיים שמחה וכוח להתמודד עם כל המטלות . ופרט חשוב מכל לעת זיקנה לא תחייה או תמות כמו כלב מוזנח . יהייה מי שיבקר אותך וידאג לך . ולאחר מותך יהייה מי שידאג לדרכך האחרונה בכבוד .

Falcor

New member
בתקופות אחרות גם אתה נחשת כחריג.. למעשה כולנו

לפני 2000 שנה.. היהדות הייתה דבר חריג.. האמונה באל אחד הייתה דבר חריג.. לעשות ברית מילה זה היה דבר חריג.. אילו היהודים היו צריכים ללכת "לפי הרוב השפוי" .. לא הייתה היום יהדות. הדיעות שלך נובעות מבורות. מדוע קשה לך לקבל אנשים שלא רוצים להביא ילדים לעולם ?!.. אני בהחלט מבין אותם.. שמת לב כמה אלימות , שנאה וכעס יש בחברה שלנו ?! אני רועד מפחד מלהביא ילדים לעולם..מלהביא ילדים במדינה שלנו.. שרוצחים מסתובבים כאן חופשי בכבישים.. שהשכם והערב אתה שומע על אלימות בין בני נוער.. על זה שהילד שלי יתגייס לצבא.. וחס וחלילה יקרה לו משהו.. ולגבי הדיעות שלך לגבי הומוסקסואלים.. הלוואי ולאנשים כמוך היה את אותו הלהט להביא מחאה כנגד רוצחים/אנסים/מושחתים ולא כנגד אנשים שלא פוגעים באף אחד. אני פורש בשיא.

Rיקושט

New member
יש לי חדשות בשבילך

רוצחים תמיד היו כאן, גם נהגים-רוצחים, תמיד היו כאן, גם אנסים. אלימות תמיד הייתה וגם צבא ומלחמות וגבו מאות ואלפים ולא עשרות כמו בתקופה שלנו. אתה יודע מה לא היה? אתה. אתה והתקשורת שמפמפמת לך ולכולנו את "הסכנות" שאורבות לנו בכל פינה . אז אתה יכול להרגע ולהתחיל להביא ילדים כמו מטורף. ועוד דבר, הם לא מביאים ילדים מסיבות אגואיסטיות ולא מסיבות של רוע עולמי או מצב המדינה.

סליחה????????

גועל נפש של תגובה!!!
כל כך הרבה חושך בכמה משפטים בודדים. אנשים צריכים להתבייש בזה שהם הומואים/לסביות?? להתבייש בזה שהם לא רוצים ילדים? בן אדם לא צריך להתבייש במה שהוא ומה שהוא מאמין כל עוד זה לא פוגע באף אחד אחר. אתה צריך להתבייש עם דיעות כה חשוכות ופרימיטיביות!!! בטח אתה היית רוצה גם שיהיה חוק שאוסר הפלה. בגלל אנשים כמוך הרבה אנשים מביאים ילדים למרות שזה נוגד את רצונם וליבם ואז מי סובל מזה, הילדים כמובן, ואז זה בא לידי ביטוי באלימות, התעללות, אפילו רצח, או אולי רק "סתם" התעלמות מהילד ואפתיות לגבי מה קורה בחייו. זה מה שעדיף בעיניך? שאנשים יביאו לעולם ילדים כי ככה צריך (לכאורה) כי החברה אומרת שצריך? ילד לא רוצה שיביאו אותו הורים שלא רצו אותו, תאמין לי!!! כל אחד צריך לחיות כפי שהוא מאמין ומרגיש ולא לפי החברה השמרנית.

freduni

New member
סליחה שאני נורמלי

לפי תוכן תגובתך אני מבין שאנו חיים בבועה נוגדת כל דרכי האבולוציה . נכון שבני האדם הם החיה הכי אינטיליגנטית בעולם , אולם כל הידע, הקידום, והגאונות, רק תביא כליה על המין האנושי . אני תקווה שנבואתי לא תתגשם . מאחר ואני מקווה שישארו נורמלים על פני כדור הארץ

סליחה אבל מי אתה שתגדיר מהי נורמה

נורמאלי זה להרגיש משיכה מינית למישהו, למשהו ואתה לא תקבע לאף אחד למי להמשך. באותה מידה אתה לא תקבע למי להביא ילדים ובכלל אורח חיים זה משהו שאין לנו את הזכות לשפוט כל עוד זה לא פוגע באף אחד. קצת לפתוח את האופקים ואת הראש, בייחוד בשנות ה- 2000.

freduni

New member
סליחה על הבורות שלך

אינני דתי ורחוק מהדת . אולם האבולוציה יצרה את כל בעלי החיים והאדם זכר ונקבה לצורך המשך השרדות . ולא משנה עם אנחנו גם נהייה בשנת 3000 נמשיך לשרוד בזכות העברת הזרע מהזכר לנקבה בלבד , אני לא קובע איזה אורח חיים תנהלו , עם תביאו ילדים או לא . עם תקימו יחסים אישה עם אישה או גבר עם גבר . זה בכלל לא מעניין אותי. כל מה שאני מבקש מכל רחבי האופקים המעוותים תעשו זאת בשקט ובדיסקרטיות בלי רוח וצילצולים

Rיקושט

New member
אנחנו כבר מזמן לא חיים כהגדרת הטבע.

מכל אספקט אפשרי. למה זה כל כך מפריע לך שיש הודעה באיזה פורום נידח על קבוצה "מעוותת" של אנשים? מה איכפת לך? האם אתה נכנס גם לפורומים של הומואים\לסביות\טרנסים\וואטאבר ומבקש מהם לעשות את זה בדיסקרטיות?

אתה הוזה בנוסף לכל?

מי אמר דת או הזכיר את זה? אין שום סיבה שהקהילה ההומולסבית והאנשים שלא רוצים ילדים יסתירו את מי שהם, כשם שאתה לא צריך להסתיר את מי שאתה. אם אתה חושב שאנחנו צריכים ללכת רק עם הטבע, אז מה אתה עושה עם מחשב בכלל? זה לא מהטבע! אז מה אם חיבור בין גבר וגבר או אישה ואישה לא מביא את דור ההמשך, זה לא אומר שזה לא טבעי. זה טבעי לאהוב ולהמשך למי שמרגיש לך נכון, כי רגשות זה דבר טבעי וסקס זה דבר טבעי, מי אתה שתקבע להם עם מי? ואנשים שלא רוצים להביא ילדים לעולם, עדיף שלא יביאו אחרת הילדים יהיו אומללים.

למעלה