אני גאה להציג גופיה שסרגתי לבתי המקור וההשראה מהגופיה הורודה המפורסמת....
ר רחלי ג New member 10/6/06 #1 ../images/Emo140.gifאני גאה להציג גופיה שסרגתי לבתי המקור וההשראה מהגופיה הורודה המפורסמת....
ר רחלי ג New member 10/6/06 #4 אז זהו, שמרוב התלהבות שכחתי לצלם את האחורה שהוא מהמם לדעתי, אני אצלם ואראה.... תודה על המחמאה ר
ר רחלי ג New member 11/6/06 #19 ../images/Emo140.gifתודה על המחמאות בנות, איזה כיף לקבל כאלה מחמאות...
ח חתולת זבל המקורית New member 10/6/06 #6 גופיה מקסימה וצבע מתוק! גם אני מחכה לתמונה של הגב!!! תתחדשי!
ר רחלי ג New member 10/6/06 #11 תודה בנות. לסרוג גופיה וחזיה, שכאמור אעלה היום מחר...זאת ממש חוויה. כיף אדיר לסרוג בקרושה ולהוסיף שורות אם צריך.....גם לא רואים טעויות.סריגת קרושה סובלת כמעט הכל....
תודה בנות. לסרוג גופיה וחזיה, שכאמור אעלה היום מחר...זאת ממש חוויה. כיף אדיר לסרוג בקרושה ולהוסיף שורות אם צריך.....גם לא רואים טעויות.סריגת קרושה סובלת כמעט הכל....
O ofelya New member 10/6/06 #12 הגופייה מקסימה! ועל הטעויות... בספר שקראתי פעם, מישהי סרגה לבעלה צעיף ראשון , והיא אמרה משהו בסגנון של "יש בו המון טעויות, אבל יש בו יותר אהבה מטעויות... "
הגופייה מקסימה! ועל הטעויות... בספר שקראתי פעם, מישהי סרגה לבעלה צעיף ראשון , והיא אמרה משהו בסגנון של "יש בו המון טעויות, אבל יש בו יותר אהבה מטעויות... "
ש שולי הסרגנית New member 11/6/06 #15 רחלי אין דבר כזה שלא רואים טעויות אני לא נותנת למצב הזה להגיע כי במסרגה אחת עם יש טעות היא תתגלה בשורה הבאה שסרגת ואז הדוגמא לא יוצאת טוב קשה להמשיך.
רחלי אין דבר כזה שלא רואים טעויות אני לא נותנת למצב הזה להגיע כי במסרגה אחת עם יש טעות היא תתגלה בשורה הבאה שסרגת ואז הדוגמא לא יוצאת טוב קשה להמשיך.