אני לא מבקש כסף או נשק אני מבקש הקשבה ונקמה במוצא"ש 23-07-2005 ב20:00 בברכה zula 991
I iaskapa New member 20/7/05 #1 ../images/Emo140.gifאני לא מבקש כסף או נשק אני מבקש הקשבה ונקמה במוצא"ש 23-07-2005 ב20:00 בברכה zula 991
../images/Emo140.gifאני לא מבקש כסף או נשק אני מבקש הקשבה ונקמה במוצא"ש 23-07-2005 ב20:00 בברכה zula 991
R r e x1 New member 20/7/05 #2 לדעתי אתה לא צריך לנקום ב כל הברית אלא רק במדינות שתקפו אותך, ככה אני הייתי עושה לפחות. כי מה שאר הברית עשתה לי? אני תוקף את מי שתוקף אותי.
לדעתי אתה לא צריך לנקום ב כל הברית אלא רק במדינות שתקפו אותך, ככה אני הייתי עושה לפחות. כי מה שאר הברית עשתה לי? אני תוקף את מי שתוקף אותי.
I iaskapa New member 20/7/05 #4 r e x1 זה התחיל בזה שאני הותקפתי אז כמו שהצעת תקפתי בחזרה הטורף נטרף ואז הוא קרא לאח הגדול שטרף אותי לכן עדיף לטפל בכל מי שיכול להכות בנו הקם להורגך השכם להורגו.
r e x1 זה התחיל בזה שאני הותקפתי אז כמו שהצעת תקפתי בחזרה הטורף נטרף ואז הוא קרא לאח הגדול שטרף אותי לכן עדיף לטפל בכל מי שיכול להכות בנו הקם להורגך השכם להורגו.
ב בארי הברבארי New member 20/7/05 #3 תנסה רק לעשות משהו יחיד... לא לכתוב הודעה חדשה בכל חמש דקות ! שרשר לעצמך אם אתה רוצה שיראו את זה. אם יתחילו פה כפילויות של הודעות שחוזרות על עצמן,אני אתחיל למחוק אותן.
תנסה רק לעשות משהו יחיד... לא לכתוב הודעה חדשה בכל חמש דקות ! שרשר לעצמך אם אתה רוצה שיראו את זה. אם יתחילו פה כפילויות של הודעות שחוזרות על עצמן,אני אתחיל למחוק אותן.