אנשים כנסו

taloss

New member
../images/Emo140.gifאנשים כנסו../images/Emo140.gif

הרבה שלחו לי הודעות שהם רוצים לשלוח עצות לטיפקס.. אני לא שיקרתי בזה שאני קרובה שלו(של קובי אוז)... אני ידבר עם דודים שלי שהם יותר קרובים ממני אליו(הרבה מאוד קרובים).. ואני ינסה להשיג את האימל שלו.. אז מי שרוצה לשלוח לו עצות או כל דבר אחר שישרשר לשירשור הזה..
אני לא מבטיחה שזה יבוא אליו בסוף..
אבל אני מבטיחה שאני יעשה הכל כדי להביא לו את זה..
אם אני ישיג אותו ואם לא.. אני יכתוב לכם הודעה בפורום.. **ושוב חח לא שיקרתי לכם..שאני קרובה משפחה שלו אני לא מאלה שמשקרים אתם יכולים להיכנס לפורמים שנמצאים בחתימה שלי ולראות שאני ותיקה בתפוז ואדומה בפורום נולד לרקוד..

הנה העתק של מה שכבר כתבתי ../images/Emo70.gif

חשוב מאוד להעביר לקובי
היי טיפקס! שמעתי שאתם נבחרתם לייצג את ישראל באירוויזיון! אישית, אני לא מעריץ שלכם, ואני בקושי מכיר שירים שלכם, אבל מכיוון שאני מומחה באירוויזיון, רציתי לתת לכם כמה עצות, כדי שתשכילו לבחור בשיר המתאים. קודם כל- אתם להקה. אז הנה קישורים ללהקות שהצליחו בגדול באירוויזיונים האחרונים. שיר שהגיע למקום 4 ב-2004 http://www.youtube.com/watch?v=7QtrfGCnueg http://www.youtube.com/watch?v=ksJEGApQNCI בעיקרון הכי חשוב, שתלכו עם המוזיקה שלכם, שהיא מוזיקה שמחה, מקפיצה. היום גם מאוד הולך באירוויזיון הקטע האתני- שמח, דרבוקות וכו'. הכי חשוב שלא תתפתו לשיר איזה שיר משעמם על שלום, כי אתם פשוט תיכשלו, וחבל. נדיר מאוד ששירי שלום מצליחים בשנים האחרונות. זה כבר פאסה, ואל תשכחו, שמי שמצביע, זה הקהל האירופאי (ב-SMS ובטלפון), ולא צוות שיפוט, כמו שהיה נהוג בעבר. עצה שלי, אם אתם אמורים להגיש 4 שירים, אז שכ-ו-ל-ם יהיו שמחים, מקפיצים, ובהתאם למוזיקה שלכם !!! תעשו את המוזיקה שלכם. שלא ייבחר איזה שיר מעפן על שלום! זה יהיה כל כך חבל! שיר כמו "פרח השכונות" רק קצת יותר סוחף, ועם הופעה מצחיקה ומגניבה, יכולים להביא בקלות את הניצחון לישראל! היום גם משתתפות המון מדינות בלקניות באירוויזיון, ובכלל שירים אתניים מאוד מאוד מצליחים! אני חושב, שאם תשלחו את אחד מהשירים השמחים והמקפיצים שלכם, ותתנו הופעה מגניבה, קלילה ומצחיקה, אתם תצליחו בע-נ-ק! אוהב, ומקווה שתשכילו לשמוע בעצותיי, ובעזרת השם תצליחו באירוויזיון. אגב, אני חבר בפורום אירוויזיון בתפוז, ואם תיכנסו לשם, תוכלו לדבר עם חובבי אירוויזיון ולקבל מהם המון עצות מועילות! חשוב ללמוד מנסיון! בהצלחה!!!!

למעלה