אפשר להצטרף?

27חומד

New member
../images/Emo140.gifאפשר להצטרף?

עד אתמול בכלל לא ידעתי שהפורום הזה קיים. בעקבות שירשור הקיטור שלי בפורום השכן מעיין "גילתה" עליכן. אז הצצתי קצת והנה נראה לי שמצאתי לי מקום בין פורום ההריון בו אני עם רגל אחת בחוץ לפורום הורים לתנוקות (אני אמא???) ופורום הנקה הנחמד אבל האינפורמטיבי למדי... אז אפשר להצטרף?

משוש30

New member
ברוכה הבאה תשלחי את הגבר לבעלי

שנשאר חודש עם העולל בשלב הרבה יותר קל כשהוא היה בן 3 חודשים ואחר כך הוא בא אלי (למרות שלא היה אפילו רמז לזה בשלושת החודשים הראשונים ) והודע שהוא מעולם לא חשב שזה כל כך קשה ושהוא מעריץ אותי ומבין עכשיו למה לא היה לי זמן לסדר ולנקות. שלפעמים הוא קצת התעצבן על זה אבל לא אמר כלום. מי שלא ניסה לא יודע! כמה שהוא עובד קשה עובד ולומד (אני עושה את שניהם ואני יודעת שזה קשה) שום עבודה לא משתווה לגידול הילד מבחינת הכוחות הנפשיים והפיזיים שזה מצריך. פשוט שום דבר! הדבר הכי טוב היה (אם הקטנה לוקחת בקבוק) להשאיר אותו איתה לבד לגמרי כמה שעות ואז נראה איך הוא ידבר...
מצטערת זה קצת עיצבן אותי למרות שאני מבינה לגמרי שמבחוץ אין לו דרך להבין כמה זה קשה אבל זה עדיין ממש מרגיז.

27חומד

New member
../images/Emo6.gifז אכן השארתי אותו לבד

עם הקטנה ועם בקבוק שאוב והלכתי ללימודים. אמא שלי היתה כמובן בסטנד בי (גרים בניין ליד) אבל הוא חהליט להתמודד לבד ורק התקשר מדי פעם לשאול איך לחמם את הבקבוק וכו'... כשחזרתי שאלתי איך היה הוא אמר זוועה...אבל אין לי בעיה להישאר איתה כל יום חמישי, אבל תשאירי יותר חלב נראה לי שפתאום הוא הבין שהשלב של לישון ולאכול נגמר ועכשיו היא דורשת כבר תעסוקה ותשומת לב וידיים. עכשיו אני קצת חולה אז כל השישי שבת הוא עזר והשקיע המון וגם טיילנו והסתובבנו ופינינו זמן בלי עבודה ולימודים. יופי! תודה על כל התמיכה!

למעלה