אפשר סתם להשתפך? הפעם

חושחושה

New member
../images/Emo140.gifאפשר סתם להשתפך? הפעם

בכיוון חיובי! לפני שנה, ארזנו את הבית, את הילדים, את כל האומץ שהיה לנו (ואת זה שלא), ועברנו מגבעתיים לכרכור. אני הגעתי לכאן בלי אומץ לנהוג, בדקתי וראיתי שאין פה חנויות ובתי קפה כמו בעיר הגדולה, לכל מקום צריך לנסוע
, ביום הראשון הלכתי ברגל לקחת את בני מבית הספר, עם תינוק צרחן בן שנה וחצי בעגלה, בשעה 1 בצהריים כש
קופחת לה באכזריות על הגב, הלכתי ובכיתי, ואמרתי לעצמי שבטח השתגעתי, מה אני עושה בחור הזה? אנחנו חיות עיר, בעלי ואני, נולדנו וגדלנו בעיר הגדולה. היום שנה אחרי השינוי, אני
באיזור הזה, לא רוצה לחיות בשום מקום אחר, טוב לי כל כך, המקום הזה נתן לי איזשהו חופש, אנחנו כל הזמן מרגישים שאנחנו בטיול! ממש כך! ואני יודעת שברגע שאמצא עבודה, האושר הזה יהיה מושלם! זהו, הרגשתי שאחרי הרבה קיטורים, הגיע הזמן לצאת מ"הפולניות " שלי, ולספר גם כשטובבבבבבבבב

אני מקנאה בך! ../images/Emo10.gif

לא בגלל שעברת לכרכור, אלא בגלל ההשלמה והשמחה שלך. אנחנו עברנו מהעיר למקום שאולי יהפוך פעם לעיר, מרחק של כ- 40 דקות מהמקום בו אני עובדת או מההורים שלי. אני מקללת כל בוקר את המעבר הזה שלוקח לי שעתים ביום נסיעות. את שירי העברתי לגן ליד העבודה כדי שלא אצטרך בתום העבודה לרוץ הביתה ולהיתקע שם לשארית היום, אני כל היום רק אורזת למקרה שנצטרך או נרצה להשאר בעיר עד הערב, כל יציאה שלנו כרוכה בשעה נסיעה ואנחנו המון מוותרים. בקיצור, שונאת שונאת שונאת את המקום הזה!
אפילו השלמנו עם זה שנצטרך להוציא הרבה יותר על דירה שכורה בעיר כיון שהדלק עולה כמעט את ההפרש. למה אנחנו לא תופסים יוזמה ועוברים? סיפור ארוך על קבלן שטן שבגללו אנחנו צריכים לחכות עד החורף לפני שאנחנו משכירים את הדירה או מוכרים אותה.

ענתש

New member
מבינה אותך כל כך. גם אני מרגישה

שאני "מרצה את עונשי" פה. העונש על זה שבחרתי דווקא את הישוב ה$#%#$ הזה. שונאת את הישוב הזה על תושביו ה"לא משהו" בלשון המעטה, על חוסר ההשקעה בצעירים, על זה שאין פה כלום לעשות, שהחברות שלי רחוקות במרחק נסיעה ולא במרחק הליכה, שכל תכנון אחר הצהרים הוא פרוייקט שכולל התארגנות מראש ונסיעה... ובעל העקשן הזה, שלא מוכן לעבור מפה לשום מקום אלא אם זה המקום האחרון שאני ארצה לגור בו. זה התנאי שלו - שלא עוברים עוד פעם אחר כך... וכל המקומות שאני רוצה לגור בהם יקרים נורא. אוף

גלשני

New member
הודעה נפלאה!

ומקווה איתך שאכן בקרוב האושר יהיה מושלם!

sugerbabe1

New member
איזה כיף לך....../images/Emo24.gif

ההודעה שלך מזכירה לי את עצמי במעבר למודיעין, והנה עברה שנה ואני עדיין לא מצליחה למצוא את עצמי אני צריכה עיר!

a y a l u l a

New member
ממש כמוני לפני 10 חוד' כשכברנו למוד

רק שאני עדיין באותה תחושה ועם חוסר שלמות עם המעבר. מקנאה בך שאת יכולה לדבר ככה אחרי שנה... אני כבר בודקת אופציות אחרות...

ציף שלי

New member
מקנאה בך... הלוואי והיינו עוברים

קרוב יותר לאזור חדרה - היכן שהוריי גרים.

hagaram

New member
תמיד נשמע לי מקום קסום לגור בו

בכלל האזור הזה. אני גרה במושב, כך שמאוד מתחברת לעניין....

משוש30

New member
../images/Emo41.gifאפשר להתעלק על ההודעה הכיפית

שלך? התחלתי להרגיש קצת יותר טוב אז ברחתי היום מהבית לאוניברסיטה. בעקבות הוירוס אני רחוקה פחות מ-1.5 ק"ג מהמשקל שלי אחרי הדיאטה שלפני ההריון!!! כלומר כמעט הכי רזה בכל חיי הבוגרים (מאז גיל 17). אז לכבוד הורדת השומנים, לפני שהם יחזרו בהמוניהם הסתפרתי וצבעתי שחור והסתובבתי כל היום בתחושת הרווקה הנחשקת

הדר לצ

New member
איזה כיף לך!

- אייקונים של ירוקה מקנאה. לא מצליחה לרדת... אבל לא, לא הייתי מעוניינת לרזות בגלל הסיבה שלך ואני מאד שמחה לשמוע שסוף כל סוף את מרגישה יותר טוב

POOH*

New member
איזה יופי...

ועדו כמה חודשים נהיה לידכם אז בכלל המצב ישתפר..
POOH

sipor

New member
אני לפני שנתיים עברתי לזכרון

מהעיר היחסית גדולה.. חיפה.. ועדין לא מוצאת את עצמי לגמרי פה...

למעלה