אפשר שאלה בבקשה

../images/Emo140.gif אפשר שאלה בבקשה

הי, בעלי המקסים החליט להפתיע אותי,בתור מעריצה של TT הוא ראה שאני מאוד התרגשתי מכך שרובי הצטרף וחזר "הביתה" ובכלל אני מעריצה שלהם מאז גיל 16 ובמיוחד את מארקי והווארד
אז בקיץ הקרוב ,ביולי אנחנו נטוס לאמסטרדם(
) כדי לראות הופעה שלהם
רציתי לדעת בבקשה איך ניתן לרכוש כרטיסים להופעה בלבד ולא שזה יהיה ביחד עם מלון, כי אנחנו רוצים לבחור לבד את המלון... באתר הרשמי שלהם ראיתי שניתן לרכוש כרטיסים אך זה בא עם חבילה שכוללת בית מלון. אשמח לדעת כל מידע בנוגע לרכישת כרטיסים כי זו פעם ראשונה שלנו שאנחנו עושים דבר כזה
. תודה רבה מראש

היי שירי../images/Emo24.gif

בעלך הוא באמת מקסים
כל הכבוד לו! זה בהחלט אפשרי להשיג כרטיסים ללא חבילת טיול, חיפשתי בשבילך מקום שבו תוכלי להזמין אותם אך מאחר ורוב האתרים שמצאתי בכלל לא באנגלית, אני פשוט בעד להתקשר אליהם ולבקש ספיציפית את מה שאת צריכה וכך גם להיות בטוחה שאת מזמינה את הדבר הנכון... מצאתי מספר טלפון באתר הבא: http://www.livenation.nl/event/21373/take-that-progress-live-2011-tickets בדר"כ במקומות שבהם מוכרים בחבילות ניתן לרכוש גם כרטיסים להופעה בלבד, אז שווה לך לנסות גם את זה.. שיהיה בהצלחה! ואנחנו כאן לעזרתך אם תתקלי בבעיות, וגם לעזור לך להתלהב לקראת ההופעה
ועכשיו אני חופשייה לתשאל אותך על חווית ההערצה שלך
איך התחלת להעריץ אותם?? איזה שיר את הכי אוהבת? אלבום? הרגעים הכי אהובים..?

../images/Emo244.gif ../images/Emo6.gifאני לא מאמינה!!!

הבעל המוווושלם שלי, התקשר אלי עכשיו,מסתבר שהוא כל הבוקר בטלפונים ולבסוף הוא קנה לנו 2 כרטיסים בעמידה מול הבמה|
להופעה באמסטרדם ב-18/07/11 אני בשוק, הוא שילם 2000 ש"ח עבור הכרטיסים.... איזה כיף אני פשוט לא מאמינה שזה קורה

../images/Emo4.gif יקר מאוד...

הוא קנה בסוף דרך האתר הישראלי "טיקטים" השאיר פרטים ואז חזרה אליו הסוכנת של הכרטיסים... היא אמרה שלא נשארו בכלל כרטיסים בישיבה ואם כן אז רק בצד ,בסוף ,מאחורי הבמה, אז נשארו לה הכרטיסים היקרים שהם למעשה בעמידה מול הבמה על הרחבה. אני ממש ממש מתרגשת מעכשיו, אז אני לא מתארת לעצמי איך ארגיש כשיגיע המועד

איזה כיף../images/Emo70.gif

כל הכבוד לו
אל תדאגי יש לך מספיק זמן לתרגל נשימות
למרות שזה לא ממש יעזור, את ממילא תתעלפי ברגע שהם יעלו על הבמה

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif קודם כל תודה רבה-../images/Emo18.gif חפירה

ודבר שני ועצוב במאוד בשבילי
אני לא מצליחה למצוא 2 כרטיסים להופעה בהולנד... ועוד מדובר בהופעה שתתקיים ב-18/07, נשארו 2 בכיסא האחרון באיצטדיון והאתר ממנו אני מנסה לרכוש אותם לא מקבלח את כרטיס האשראי שלי,למרות שזה מאסטרקארד
ולשאלתך השניה,איך התחלתי להעריץ אותם?... אז ככה- הכל התחיל כשיצא השיר "could it be magic" אני כל כך אהבתי את השיר וזה עוד לפני שראיתי את הקליפ
וכשראיתי את הקליפ נתקלתי דבר ראשון במארק ומיד נדלקתי איזה מתוקי הוא היה שם והגומות
את הווארד "גיליתי" רק לאחרונה הוא פשוט מהמם!!! הוא כל כך שונה ממארק אבל קשה להתעלם מהקסם שלו ומהגוף שלו בעיקר... זהו ומאז הכל היסטוריה הייתי בת 15 אז, והתחלתי לעקוב ולאסוף כל דבר אפשרי כל איזכור שהיה של TT ושל מארקי בפרט, הייתי קונה את העיתון bravo שהיה בגרמנית בלי להבין אף מילה אבל שם היו הכתבות הכי שוות
. האלבום שאני הכי אוהבת... זה קשה לבחור אבל לדעתי הכי מוצלח שלהם של "פעם" היה everything changes ושל היום ... גילוי נאות אני לא שמעתי עדיין את האלבום האחרון.... אבל אני מאוד אוהבת את Beautiful World ובעיקר את השירים shine,hold on ואת I'd Wait for Life האמת שאני אוהבת גם השירים מהאלבום"הקרקס את Julie ,up all night. הקיצר כמו שאמרתי, קשה לבחור... אז עכשיו ממרום שנותי
אני בת 33 ואמא ל-3 בנים ועדין מוצאת את עצמי מתרגשת כמו בגיל 15 מTT,ממארקי והווארד ומהשירים ואני הכי מקווה שיצא לי להגשים את החלום ולראות אותם בהופעה,למרות שאיך שזה נראה עכשיו הסיכוי דיי קלוש
אז תודה לכל מי שקרא עד הסוף וסליחה על החפירות יום מקסים לכווווולם

orlyshka1

New member
ברור שתמצאי

בקלות. תתקשרי למספר שהילה נתנה לך, בטלפון זה תמיד יותר טוב, לדבר עם אנשים. ואני אומרת את זה מניסיון. ואם לא דרך טיקטמאסטר יש עוד הרבה מאד דרכים להשיג כרטיס. את מוזמנת להישאר, מאגניב כאן :) כמעט כולנו מהסיבוב הקודם, קשישות :)

orlyshka1

New member
הנה לינק

http://www.ticketmaster.nl/TAKE+THAT+-+Progress+Live+2011-tickets/event/TA180711 כרגע יש כרטיסים להופעה בהולנד, אבל הייתי מייעצת לך לקנות מייד, כי הם נגמרים מאד מאד מהר. אם לא מסתדר לך, תעדכני אותי, אני אעזור לך

MissPop

New member
אפשר גם דרך אוןטור אל תשכחו

שמגיעה לכן הנחה אם אתן אומרות שאתן חברות פורום .... לא יודעת מה המחירים שלהם. כדאי לדבר עם רון גינת - [email protected] און.טור | טל: 1-700-70-73-93 |

GeJuFan

New member
היי שירי נתראה באמסטרדם ../images/Emo140.gif

אני ואחותי קנינו כרטיסים (ישיבה) וטסים גם כן להופעה. קראתי את השירשור, וחבל שלא הלכתם בסוף על אחת החבילות מהאתר הרשמי שכוללות מלון. הן אולי טיפה יקרות אבל בהחלט שוות את זה, ואם נשארו אפשר לקנות כרטיסי ישיבה, זה אגב האתר היחידי (זה שמוכר חבילה עם בית מלון) שיש לו כרטיסי ישבה (לפחות בקטגוריה 2) שאפשר לשבת ביחד. אחותי ואני בחרנו במלון ibis centre שנמצא במרכז אמסטרדם ונחשב למלון טוב מאד, אבל אנחנו מתכננות להגיע כמה ימים לפני ההופעה ולהסתובב קצת בעיר, ככה שהעדפנו מיקום במרכז העיר. מה שכן המלון יושב בדיוק מול הים ונמצא ממש ממול לתחנת הרכבת הראשית של אמסטרדים שיש לה שאטלים לשדה התעופה. ו-2000 ש"ח לכרטיסי עמידה? אני מקווה שזה כולל גם בית מלון או טיסה לפחות? כי אם זה רק לכרטיסים (ועמלת נציג) זה סופר יקר, במיוחד לכרטיסי עמידה שהם הכי זולים מכל הכרטיסים. (עולים 69 יורו או פאונד אם אני זוכרת נכון).

למעלה