וואו המון תודה על הקישורים../images/Emo140.gif
לשאלתך שינית את התזונה שלי למקרוביוטיקה לאחר שקניתי את הספר מקרוביוטיקה של מיציו קושי ספר ירוק. לאחר שהתחלתי לקרוא לא הנחתי לו לרגע והוא השאיר עלי חותם עמוק התחלתי בהדרגה קודם הורדתי לחלוטין סוכר וחלב ולאחר מכן ממש קיימיתי את תורתו עשיתי את זה למשך חודשיים וחשתי אנרגיה עצומה לאחר מכן חזרתי לתזונתי הרגילה ובאמת ראיתי את ההבדל אך נראה לי שזאת הדרך בה אלך במשך חיי. ניסיתי על עצמי אין ספור שיטות אכילה היות וחשתי לא טוב בתזונה רגילה שספגתי מהבית. ומקרוביוטיקה הכי עזרה לי לשמור על האנרגיה לכל היום .גם הביצועים בספורט ממש השתפרו. שמתי לב שלי באופן אישי מוצרים מן החי ,סוכרזית,תה וקפה נטול קפאין גרמו לי לי לכאבי מחזור וגודש בלתי נסבל בחזה כיום אני לא אוכלת אותם ובאמת נפטרתי מזה מה גם שכנראה המוצרים האלו היו מפוצצים הורמונים מה שגרם לי לי לחוסר יכולת לרדת במשקל גם בתזונה של 1200 קלוריות ובום איך שהפסקתי איתם חזרתי במהירות (תוך חודשיים)למשקל מהתיכון. לא התייעצתי אם איש מקצוע אך אני תלמידה לנטורפתיה שנה 3 אז את הקווים המנחים יש לי.|(לא ממליצה למי שחסר אותם לשנות בבום את תפריטו). ראיתי גם ששלחת תרגילים תודה רבה לך מאוד ממליצה על עמידת נר לאיזון בלוטת התריס ולהטענה מחדש .