אשמח לעזרה !!

../images/Emo140.gif אשמח לעזרה !!

קישור מפורום שכן (לא יודעת להעתיק הודעה
) תודה רבה רבה !!

shovalili

New member
תגובה ...

אתחיל ואומר שמהמכתב שלך ממש מבינים את המצוקה שאת נמצאת בה - מפאת חוסר השינה וגם מפאת התיסכול הרב בהתמודדות היום יומית . חסר לי אישית פרטים ורקע על תהליכי ההריון והלידה ... שגם הם חלק בלתי נפרד מסיפור חייו של תינוקך הצעיר . כמו שהציעו לך בפורום השכן גם אני הייתי ממליצה לך להגיע לטיפול קרניו סקרל איתו. ו/או "טיפול נשימה במים לתינוקות" - אחד הטיפולים היותר מדהימים שנעשו עם תינוקות. המטפלת קרול לפמן (ממציאת השיטה) עכשיו בארץ ... מטפלת בתינוקות עם כל מיני "בעיות" - הדברים שנפתרים מדהימים אותי כל פעם מחדש. יכול להיות שאת תחושת המחנק (ריפולוקס) הוא מביא כתוצאה מטראומת לידה (אני לא יודעת - רק מעלה השערה) והיא פשוט מנקה אנרגטית את הטראומות הללו (האם והתינוק נמצאים ביחד לטיפול חוויתי ועוצמתי עד מאוד בבריכה מחוממת ). לרוב אימהות מדווחות על שינויים מדהימים שחלים בתינוקות שלהן לאחר מכן ... (לכן שווה לדעתי לקפוץ ולנסות) בהצלחה

הייתה טראומת לידה

התינוק נולד אחרי זירוז אגרסיבי ביותר עקב רעלת הריון שהיתה לי. עם זאת הוא לא אובחן כריפולוקס, הוא לא פולט את האוכל והבנתי שריפולוקס זה פליטה של האוכל. אם יש מטפלים בקרניו סקרל מומלצים, בעיקר בדרום הרחוק, אשמח לשמוע. ותודה לך

shovalili

New member
אם כך המלצתי החמה לך ...

לעשות את הטיפול של קרול דווקא: "ניקוי טראומות לידה לתינוקות" - התוצאות הן מדהימות (מניסיון אישי, ומקצועי) וגם בגלל שגם כך הוא די גבולי כבר ...(מבחינת הגיל) קרניו סקרל - יש הרבה מטפלים וכולם בארץ. אין בעה להגיע כל זמן שתחפצי לטיפול. קרול היחידה שמבצעת את הטיפול לתינוקות (למרות שהרבה מאוד אנשים עוברים ועברו הסמכה לעשות זאת ) והיא מגיעה לארץ לתקופה מאוד מוגבלת מארצות הברית. (חוץ מזה שהיא אישיות שלטעמי שווה להכיר) בכל אופן אם תרצי אשמח לתת לך מס' טלפון ואם בכל זאת חשקה נפשך במטפל/ת קניו סקרל אשמח לברר בשבילך מישהי/ו טוב בתחום הילדים.

ינוקא1

New member
גם ביואנרגיה

יכולה לטפל בטראומות לידה בצורה יעילה , גם קינסיולוגיה יכולה להיות טובה.

רינתפ

New member
את יכולה לפרט

על השיטה, על קרול והיכן מתקימים הטיפולים? ועד איזה גיל מטפלים בשיטה? בני בן 9 חודשים, נולד 5 שבועות לפני הזמן אחרי הריון לא פשוט. הוא בסדר גמור
אבל אני אשמח לנקות לו "טראומות לידה" אם היו, כי הלידה שלו היתה די מהירה והכל היה בסדר איתו אבל בגלל מהלך הריון קשה (לי - צירים מוקדמים כל הזמן) וכשהוא נולד היה קשר בחבל תבור. אשמח גם להמלצה לטיפול כייפי ומחזק לביתי בת ה3.5 שנולדה פגית במשקל נמוך מאוד והיתה לודש בפגיה. הייא מדהימה אל היא ממש רגישה (לא יודעת אם יש קשר). תודה

shovalili

New member
ברשותך אני אעבור למסרים ...

פחות מעניין את החברה של רפואה סינית .... לצורך העיניין

Shivanyi

New member
עוד המלצה בנושא

היי חגית המדברית! אני מודה, אני פחות מבינה מעניין הקרניוסאקרל, למרות ששמעתי שזה טיפול מדהים. קצת מתוך הרפואה הסינית ובכלל- ממה שהבנתי התינוק נולד בסוף החודש השישי לקראת השביעי. בחודש השישי להריון האיבר הראשי אשר מסיים להתפתח היינו הקיבה. ברגע שהתינוק נולד לפני סיום התהליך של התפתחות האיבר ישנו סיכוי שהאיבר יהיה חלש יותר לאחר הלידה. כך גם פגים אשר נולדים בחודש שביעי לרוב יסבלו מהפרעות נשימה כי זה הזמן של איבר הריאות לסיים את תהליך ההתפתחות שלו.לכן, נראה לי שבעיות האכילה והריפלוקס המוגבר נובעות מכך. בנוסף, לידה מוקדמת משפיעה על התפתחות הגדילה של התינוק. מדובר גם על הגדילה עצמה וגם על ההתנהגות, אופן אכילה, תחילת זחילה ואחר כך עמידה, תחילת דיבור ועוד. בדרך כלל אומרים שרך שנולד פג "משווה" את עצמו לבני גילו מבחינת התפתחות רק בגיל שלוש. בשביל כן לנסות לאזן את המצב, ולחזק את האיברים הפנימיים ואת המצב האנרגטי של התינוק הייתי ממליצה לפנות לטיפול ברפואה סינית. לא מדובר בהכרח בדיקור, לרוב בשלב זה משתמשים בטכניקת טווינא לילדים. כלומר במקום לדקור באמצעות מחטים משתמשים בתנועות עדינות על נקודות הדיקור ועל אזורים שונים בגוף,בד"כ בכף היד ובבטן. טיפול זה גורם לאיזון האנרגיה בגוף, תומך בגדילה ובצמיחה ומביא את הגוף להרמוניה. ישנן גם פורמולות צמחים אשר מתואמות אישית לתינוק ומשלימות את הטיפול. שיהיה המון בהצלחה, ורק בריאות!

עצה

מנסיוני רצוי לפנות ליועצת שינה (עם נסיון בטיפול בילדים) אני יכול להמליץ על שתים- מיה הוד ויוליה טמיר (ברור שיש עוד טובות אבל את אלו אני מכיר). אם זה לא יעזור אז להתחיל לחפש פתרונות ברפואה המשלימה.

שלום חגית

סיפורך נגע לליבי. אני אמא צעירה בעצמי, ואני יודעת עד כמה זה יכול לתסכל כשהעולל לא רוצה לאכול או לישון, כמו גם כמה זה מעייף אותנו ההורים. אני עצמי מטפלת ברפואה סינית בילדים, ואני דווקא חושבת שעל אף שייתכן שתמצאי תועלת ברפואה הסינית, זו לא השיטה האידיאלית עבור משפחתכם. אני חושבת שקרניו סאקרל, כפי שהציעו טובים לפניי, מתאימה יותר. כמו כן, פרחי באך, וטיפולי מגע (כאן דווקא שיאצו וטווינה יכולים לעבוד יפה). בהמשך, אני ממליצה לך מאוד לשלב פורמולת צמחי מרפא סיניים שתעזור לו להתחזק ולגדול - יש ליין שלם של פורמולות לילדים, בין היתר להתפתחות מעט איטית יותר. אבל בשלב זה, אין ספק ששינכם בטראומה. אני מניחה שמידי לילה את ניגשת לנושא השינה עם חששות כבדים והרבה מטען שלילי, וזה לעיתים מייצר מעין מציאות החוזרת על עצמה. מלכוד 22 מה שנקרא. שניכם כנראה צריכים להשתחרר ממה שהיה סביב לידתו ואולי גם סביב השבועות הראשונים לחייו. אני יכולה שוב לומר, ברמה האישית, שאני חוויתי הריון קשה עם אשפוז ממושך, ונעזרתי בקרניו סאקרל בהצלחה. שיהיה לכם בריאות ושלווה, וכמובן, לילות שקטים

nachumis

New member
עוד רעיון

למרות שפע העצות ראיתי לנכון עוד המלצה.אינני מטפל בילדים,ולכן אני עובד בשותפות עם הומיאופת אשר מקבל את הילדים הפונים לקליניקה.להומיאופתיה כמה יתרונות בנושא ילדים:1.קל ופשוט לטפל ללא צורך בהתערבות ומניפולציות אשר עלולות להיות לא נעימות.2.גם האם מקבלת טיפול(מעניין שאף אחד לא הזכיר זאת בפורום רפואה סינית-כשהאם חלשה קשה לילד להחלים).3.יש להומיאופתיה ניסיון רב והיא שיטה רפואית בנויה,מסודרת וותיקה.4. אין צורך במפגשים אינטנסיביים וקבועים מה שיכול מאוד להקל על הטיפול. אז אני ממליץ שני דברים: האחד-לא לשכוח שגם את זקוקה לטיפול וזהו חלק בלתי נפרד מתהליך ההחלמה. 2. קראי על הומיאופתיה,הביני את עקרונות הטיפול ותראי האם השיטה מתאימה לך. ובאופן אישי,מעבר לניסיון המוצלח בקליניקה,גם הילד שלי מטופל בהצלחה בעזרת הומיאופתיה בלבד(אני מנסה לשכנע אותו אבל בינתיים הוא מסכים רק לדקר אותי ולא ההיפך). רק בריאות לכם והמון בהצלחה צח נחומי

למעלה