בואן דיאה א טודוס - קדאיף

RORGAD

New member
../images/Emo140.gifבואן דיאה א טודוס - קדאיף

אנטיס קה מבו אאיר אה כרמיאל, קה אי אייה פסטיבל, אי ואמוס א בילר לה נוצ´ה אנטרה, אי אמנייאנה וו אאסטאר מוי קנסה אי מבו אדורמיר מאס דה מדיו דייה אקי ווס וו א דאר אונה רצפטה דה קדאיף. תרגום: לפני שאסע לכרמיאל וארקוד כל הלילה, ובטח מחר אהיה עייפה מאד
ואשן חצי יום, בטח לא אוכל להכנס לפורום הנה לכם מתכון לשבת של קדאיף, לא להיבהל לא קשה וטעים מאוד מאוד, אני ממלאה את הקדאיף רק עם פיסטוקים, כי באמת זה הכי טעים אבל בהחלט אפשר גם עם אגוזים, אימי ז"ל מילאה רק עם אגוזים, אז כמובן שחצי קילו אגוזים/פיסטוקים, כף קינמון, חצי כוס סוכר לערבב, אפשר להוסיף מי ורדים, או מי הדרים, או מעט ברנדי (כף בערך) קילו קדאיף, את הקדאיף ניתן לרכוש במרכולים או בשוק לוינסקי, לוקחים בתוך ספל רחב ושטוח מעט, מניחים מהקדאיף מעט בספל ופותחים מסביב, שיהיה כאילו מניפה ב-360 מעלות, שמים באמצע את המילית ומחזירים את הקדאיף שמהצדדים לתוך הספל (סוגרים), מניחים בתבנית כך עושים עם כל הבצק, מסדרים בתבנית בצורה מסודרת, ואופים באש בינונית 180 מעלות כ- חצי שעה או עד שהקדאיף נעשה חום בהיר, אגב אני עושה את זה בטיפסין כדי שיהיה אחר כך נוח לאחסן במקרר, בזמן שזה נאפה להרתיח 3 כוסות סוכר עם 2 כוסות מים 2 כפות דבש, ומיץ מלימון אחד, להוריד את האש ולבשל 10 דקות, ברגע שהקדאיף נאפה, לפזר את הסוכר, שוב, קדאיף קר סוכר חם, ולהיפך. טעים שבא לבכות, איפה אמא שלי, מתגעגעת. שיהיה לנו שבת שלום, רגוע ושקט.

Sarika

New member
יה מקיו לה באבה../images/Emo140.gif

רורגד קרידה, מרסי פור לה רצפטה. אי יו ביילו ריקודי עם, אמה סו מואבה נו מבואו איר אן כרמיאל,אמה תסטו בנדיזיינדו כפאסס בואנה נוצ´דה אן אל ביילס, אי קונטה מוס קומה פאסאטס. אני גם רוקדת רקודי עם, אך מכיוון שאני מתחילה, לא אסע לכרמיאל, אולם אני מברכת אותך שתבלי יפה וכשתחזרי תספרי חוויות
.

אי אמי יא מקיו לבבה..../images/Emo4.gif

אי חבל כאל מפגש סבה אזר אין יטבטה אי נו אין אונה קזה או לוגר פרה טרייאר כדאונו לוקדישו אל דיו..דלוס מתכונימס.. יו מאפרונטי כוומוס הקומר אי בבר אי קנטאר אי בילאר אי כאביאל ווה קנטאר לס קנטיאס כסקריביו אקי קון מי אי ל-
אי טודו צוסטו פינה דמניינה

קדן

New member
כרמיאל

|גם אני הייתי צריכה להיות בכרמיאל ולרקוד בלהקה המייצגת את מקום מגוריי. הפסקתי לרקוד לפני חודש מסיבות שונות. בעברי הרחוק רקדתי בלהקה של גברי לוי. אני מתגעגעת לזה .לצערי מי מרידו נו סבה אי נו רקה אביילר קון מי. אי יו נו מגרדה אאיר סולה אביילר. שתהני לך אי ביילה פרה מי.
|טמבל

gingit1

New member
רורי

טי סטאס ינדו א כרמיאל אי נו ווס א וויניר אנדי מי, יו סטו מורנדו אלאדו די כרמיאל, אמה נו סטמוס יינדו א ביילר, יי מונצ´ו פרסונס, אי סטה מונצ´ה קלור. את נוסעת לכרמיאל ולא באה לבקר אותי אני גרה קרוב לכרמיאל אבל לא משתתפת בפסטיבל, המוני מדי חם מדי. שיהיה לך בכייף

רותי ב.

New member
RORGAD, ביילה אִי פור מי

אומפוקו.
י בנדיצ´ה קי סטאס פור לאס קוזאס סברוזאס קי מוז דאס.

may55

New member
תודה את ניפלאה ../images/Emo3.gif

לוס רצ´פטוסאסטן מראוויס אסטו אינדו אזר לוס טראוודוס אסטו אלגרה פארטי כאסטס אינדו הבייאלר טודו בואינו תרגום: המרשמים ניפלאים אני הולכת להכין טרוודוס אני שמחה בשבלך שאת הולכת לרקוד כל טוב

למעלה