בוקר אור !!!

1ysrat

New member
../images/Emo140.gifבוקר אור !!!

מרקוס א 29-39 וַיְהִי אַחֲרֵי צֵאתָם מִבֵּית הַכְּנֵסֶת וַיָּבֹאוּ בֵּיתָה שִׁמְעוֹן וְאַנְדְּרַי עִם יַעֲקֹב וְיוֹחָנָן׃ 30 וְחוֹתֶנֶת שִׁמְעוֹן שָׁכְבָה אֲחוּזַת הַקַּדָּחַת וַיְמַהֲרוּ וַיְדַבְּרוּ אֵלָיו עָלֶיהָ׃ 31 וַיִּגַּשׁ וַיֹּאחֶז בְּיָדָהּ וַיְקִימֶהָ וַתִּרֶף מִמֶּנָּה הַקַּדַּחַת פִּתְאֹם וַתְּשָׁרֶת אוֹתָם׃ 32 וַיְהִי בָעֶרֶב כְּבוֹא הַשָּׁמֶשׁ וַיָּבִיאוּ אֵלָיו אֵת כָּל־הַחוֹלִים וְאֵת אֲחוּזֵי הַשֵּׁדִים׃ 33 וְכָל־הָעִיר נֶאֶסְפוּ יַחְדָּו פֶּתַח הַבַּיִת׃ 34 וַיְּרַפֵּא רַבִּים אֲשֶׁר הָיוּ חוֹלִים חֳלָיִים שׁוֹנִים וַיְגָרֵשׁ שֵׁדִים הַרְבֵּה וְלֹא־נָתַן אֶת־הַשֵּׁדִים לְדַבֵּר כִּי יְדָעֻהוּ׃ 35 וַיַּשְׁכֵּם בַּבֹּקֶר בְּעוֹד נָשֶׁף וַיֵּצֵא וַיֵּלֶךְ אֶל־מְקוֹם חָרְבָּה וַיִּתְפַּלֵּל שָׁם׃ 36 וַיִּרְדְּפוּ אַחֲרָיו שִׁמְעוֹן וְהָאֲנָשִׁים אֲשֶׁר אִתּוֹ׃ 37 וַיִּמְצָאֻהוּ וַיֹּאמְרוּ אֵלָיו הִנֵּה כֻלָּם מְבַקְשִׁים אוֹתָךְ׃ 38 וַיּאֹמֶר אֲלֵיהֶם לְכוּ וְנֵלְכָה אֶל־עָרֵי הַפְּרָזוֹת הַקְּרֹבוֹת וְאֶקְרָא גַם־שָׁם כִּי בַעֲבוּר־זֹאת יָצָאתִי׃ 39 וַיְהִי קֹרֵא בִּכְנֵסִיּוֹתֵיהֶם בְּכָל־הַגָּלִיל וַיְגָרֶשׁ אֶת־הַשֵּׁדִים׃

lion 7

New member
בוקר טוב שיהיה, חם ורגוע לכולם

נמשיך להזדהות עם דברי ישוע בחיי היומיום לא נתביש בשמו לא רק בכתיבה ותפילה אלא במעשים , אמש היו חברים בבית , סיפרה מישהי על נס שקרה עם קרובתה , על מחלת סרטן שגילו בנס ובנס גם שנעלם , לא היה צורך בטיפול כימי , אמין , אני מאמין שמחלת הדור זה היא הסרטן , מחלה שבני אנוש עשו במו ידיהם , בואו נתפלל לחיזוק רוחני, מי שביננו רחוק מכנסיה או קהילה , שהאב ידריך ויפתח לו את דלת ההתחברות לאחים בכנסיה קרובה מתאימה גם כן בשביל לעשות את המצווה שהתבקשנו והיא הלחם והיין , בכדי שנזכור את המושיע ונשתה ונאכל ביחד במפגש המחודש שעתיד להיות . בוקר טוב לך אושרת ושאר הכותבים , שיהיה לנו רק טוב ושמחה במשיח ישוע .

1ysrat

New member
../images/Emo13.gifאמן

מתי יד 34-36 34 וַיַּעַבְרוּ אֶת־הַיָּם וַיָּבֹאוּ אַרְצָה גִּנֵּיסַר׃ 35 וַיַּכִּירוּ אֹתוֹ אַנְשֵׁי הַמָּקוֹם הַהוּא וַיִּשְׁלְחוּ אֶל־כָּל־סְבִיבוֹתֵיהֶם וַיָּבִיאוּ אֵלָיו אֵת כָּל־הַחוֹלִים׃ 36 וַיְבַקְשׁוּ מִמֶּנּוּ רַק לִנְגֹּעַ בִּכְנַף בִּגְדוֹ וְכָל־הַנֹּגְעִים נוֹשָׁעוּ׃

lion 7

New member
שוב פעם , בוקר טוב

/tapuzforum/images/emo13.gifהפורום נטוש , אין רוח כאן , נראה שכולם עסוקים , חבל לפתוח עוד שרשור אז אני אשרשר לכאן , ישוע אהב אותנו כי בחסדו נושענו , את הימים אלה נעבור בהצלחה מחוזקים , וגם נתפלל לעידוד והתפילות הן קטורת שנושם אלוהים מול כסו האדיר , משתמשים בשמו בכדי שכל אחד ישביע את רעבונו הפוליטי , רצח ודם בשם אלוהים , לא בבית ספרנו , לא בתורת האהבה של ישוע , סוף שבוע מתקרב ותפילתי מלב צנוע ועניו שנראה שלום , איך ומתי לא יודע ,אבל יש אמונה שנסים הן דברים שקורים כל יום .. בוקר טוב שוב לנעדרים השמיעו קול , חבל שאתם נוטשים את העמל הרב שהצלחתם להקים במאמץ רב , בוקר טוב אושרת , אני בעבודה ומנצל את הנייד בכמה מלים של ישוע :לא תאהבו את העולם זה , או עם ישוע או עם העולם , העולם ילך עם תאוותיו אבל מי שיעשה את רצון אלוהים יחיה לנצח (מאגרת פטרוס נדמה לי) , שוב בוקר טוב לכולם ..

1ysrat

New member
בוקר אור !

כן הפורום נטוש קצת רק שנינו פה סוף שבועה התקרב ..... אני גם יצא לשטח גם הבין שלטיס טיסנים אז יחזור בערב יום ניפלא!!!

צהריים טובים ../images/Emo24.gif

מתפללים שאלוהים יפתח את ליבם של מלאי השנאה והטינה, שימלא את ליבם באהבה ובאור המשיח! יום מקסים

1ysrat

New member
../images/Emo140.gif אמן

לוקס ג 21-22 21 וּבְהִטָּבֵל כָּל־הָעָם גַּם־יֵשׁוּעַ נִטְבָּל וַיְהִי הוּא מִתְפַּלֵּל וְהִנֵּה הַשָּׁמַיִם נִפְתָּחוּ׃ 22 וַיֵּרֶד עָלָיו רוּחַ הַקֹּדֶשׁ בִּדְמוּת גּוּף כְּיוֹנָה וַיְהִי־קוֹל מִן־הַשָּׁמַיִם לֵאמֹר אַתָּה בְּנִי יְדִידִי בְּךָ רָצִיתִי׃

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifבוקר מצויין וסופשבוע מלא תקווה ושלום../images/Emo23.gif

ליון ואשרת מה שלומכם יקרים
אני שמחה שאתם בסביבה שאלוהים יברך את חייכם ומשפחותיכם
אתמול נגמר לו שבוע התפילה וזה היה מאוד מרגש, מלא ביראת האדון ורוחו ליוותה את האחים והאחיות "מכל צבעי הקשת
" כל השבוע

למעלה