בוקר טוב ושבת שלום
נ נירהמ1 New member 3/1/04 #2 ועוד תמונה מיוחדת עבור נופר א../images/Emo140.gif היא אוהבת את התמונות שאני משרשרת כאן - במיוחד את המצחיקות, אז הנה אחת שלא מפסיקה להצחיק אותי.
ועוד תמונה מיוחדת עבור נופר א../images/Emo140.gif היא אוהבת את התמונות שאני משרשרת כאן - במיוחד את המצחיקות, אז הנה אחת שלא מפסיקה להצחיק אותי.
נ נופר א New member 3/1/04 #5 ../images/Emo51.gifעל התמונה המקסימה ובוקר טוב|@ איזו תמונה!!!!!!! איזה יופי!!!!!!!! ממש כייף לראות כזה חמוד על הבוקר, גם נופר עושה את זה לכלב האומלל שלנו..... בוקר טוב ושוב תודה על התמונות הנפלאות שלך!!!!
../images/Emo51.gifעל התמונה המקסימה ובוקר טוב|@ איזו תמונה!!!!!!! איזה יופי!!!!!!!! ממש כייף לראות כזה חמוד על הבוקר, גם נופר עושה את זה לכלב האומלל שלנו..... בוקר טוב ושוב תודה על התמונות הנפלאות שלך!!!!
נ נופר א New member 3/1/04 #6 נופר מתה מצחוק מהתמונה שלך היא מסתכלת על המסך וצוחקת בלי הפסקה כנראה מזכיר לה מה היא עושה לכלב שלנו...
נופר מתה מצחוק מהתמונה שלך היא מסתכלת על המסך וצוחקת בלי הפסקה כנראה מזכיר לה מה היא עושה לכלב שלנו...
1מדינת ישראל New member 3/1/04 #3 בוקר של שבת נפלאה../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif