בוקר טוב חברים,שיהיה לנו אחלה סופ"ש....
א איתן דואק New member 16/10/09 #2 תודה גלית שבת שלום ומבורך . במהלכו אני יעלה לטובת החברים את המתכונים המדוברים של פבליטו , מומלץ ושווה !.
תודה גלית שבת שלום ומבורך . במהלכו אני יעלה לטובת החברים את המתכונים המדוברים של פבליטו , מומלץ ושווה !.
א איתן דואק New member 17/10/09 #4 בוקר טוב , לצערי אני מקבל מעריב (חינם אחרת..) ולא קונה ידיעות , אל תשאירי אותנו במתח עד שאשיג , מה כתוב שם ?
בוקר טוב , לצערי אני מקבל מעריב (חינם אחרת..) ולא קונה ידיעות , אל תשאירי אותנו במתח עד שאשיג , מה כתוב שם ?
K karoleking New member 17/10/09 #5 ../images/Emo9.gifהאמת שלא קראתי.... רק ראיתי תמונה תמונה ענקית של חצי עיתון של סוף שבוע... בטח משהו חשוב... עוד מעט אעדכן.
../images/Emo9.gifהאמת שלא קראתי.... רק ראיתי תמונה תמונה ענקית של חצי עיתון של סוף שבוע... בטח משהו חשוב... עוד מעט אעדכן.
K karoleking New member 17/10/09 #6 טוב זה לא סורק אבל מצלמה טובה גם יכולה להביא לכם את הכתבה הבאה... בחלקים אומנם, אבל תחברו בראש... חלק ראשון
טוב זה לא סורק אבל מצלמה טובה גם יכולה להביא לכם את הכתבה הבאה... בחלקים אומנם, אבל תחברו בראש... חלק ראשון
א איתן דואק New member 17/10/09 #8 חיברתי את כל הפזל, תודה קרול ,לא תקין שפבליטו מלחיץ את שירי , אני יודע שהוא מופיע שם בקביעות וגם בבסיסים סודיים ביותר של חיל האויר ( ביטחוניסט רציני ) . אבל לא נראה לי שהמחסור בשיער זו תאונת עבודה עוד מעט מביאים לי את העיתון , אסרוק בשביל הארכיון ..
חיברתי את כל הפזל, תודה קרול ,לא תקין שפבליטו מלחיץ את שירי , אני יודע שהוא מופיע שם בקביעות וגם בבסיסים סודיים ביותר של חיל האויר ( ביטחוניסט רציני ) . אבל לא נראה לי שהמחסור בשיער זו תאונת עבודה עוד מעט מביאים לי את העיתון , אסרוק בשביל הארכיון ..