בוקר טוב לכולם זה קצת ארוך ...

mono12

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב לכולם זה קצת ארוך ...

אני אמא לילד בן 6 שנמצא במסגרת גן בחינוך מיוחד כבר 3 שנים (שפתי) הוא עבר מבחנים פסיכולוגים לקראת כיתה א' לפי ההחלטה שהילד עולה לכיתה א' רגילה . קודם אני מאוד רציתי כיתה משולבת אבל אין כבר, אבל אני כל כך שמחה אחרי שעברנו איתו הרבה קשיים מגיל 2.5 שהוא לא דיבר בכלל אני גאה בו מאוד התקדמות אדירה . אבל עדיין יש בעיות עדיין בשפה וגם הוא מאוד רגיש ותחרותי מאוד מאוד שמגיע למצב תיסכול . לפי ההמלצה של הגננת והפסיכולוג הוא צריך לקבל תגבור בדיבור וטיפול ברגישות . למי לפנות יש לכם המלצה בעיר בעיר חולוןאני רוצה לעזור לו אני מקווה שהסברתי את עצמי ומקווה שתעזרו לי . בברכה אמא

FOR THE LD

New member
נסי לפנות למתי"א - חולון - באם קיים

מתי"א - מרכז תמיכה ישובי אזורי, מאגם בתוכו שירותים תרפוייטים שונים, הוראה מתקנת ואבחונים, גם בגיל הרך וגם בגיל ביה"ס. בעניין השילוב - בביה"ס עובדות מורות שילוב. בדקי האם בנך זכאי לשעות שילוב, לנוכח הגעתו מגן שפתי, או האם יש אפשרות להעלותו לועדת שילוב בית ספרית, בתחילת שנה"ל, על מנת שיזכה להקצאת שעות שילוב (בין 2 ל-6 שבועיות). בהצלחה בכתה א'.

FOR THE LD

New member
כן. חפש בגוגל

ישנו אתר מתיאות, ויש ישובים/אזורים שיש להם אתר משל עצמם.

Diana M

New member
הסברת את עצמך מצויין

מי שהפנה את בנך לחינוך הרגיל, השרות הפסיכולוגי, הפיקוח על החינוך המיוחד, הרשות. צריכים לדאוג להסביר לך כיצד בנך ימשיך לקבל סיוע. יחד עם זאת..להלן המלצתי. פני ליועצת בית הספר לשם רשמת אותו. דאגי לעדכן אותה כי בנך זקוק לסיוע. הביאי אליה את המסמכים הקבילים שנמצאים בידך. ואים אין לך דאגי שתפנה לשרות הפסיכולוגי. לאחר מכן, דאגי כי בנך יופנה אל ועדת השילוב ויקבל סיוע במסגרת בית הספר. בהצלחה דיאנה

למעלה