בוקר טוב לכולם

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב לכולם

יש לי מספר שאלות על מנת לערוך סדר בבאלגן אצלי: 1. אני מבקשת את השלבים המדוייקים של הדבקת המפית . כולל שלב הגיהוץ. לפני/ אחרי ההדבקה? (חשבתי שידעתי אך לאחר קריאת השאלות והתשובות , קצת התבלבלתי....) 2. מה ההבדל בלכות? ברשותי לכה נוזלית של "אומגה" וזה בסדר. למה ספריי טוב יותר? בינתיים זהו. המון תודה .

lilachh

New member
הסבר לגבי המפיות ../images/Emo80.gif

אני מקווה שההסבר הזה יעזור:
1. לוקחים את המפית וחותכים ממנה את החלק שאיתו רוצים לעבוד. 2. מפרידים את השכבה העליונה משתי השכבות האחרות. 3. מורחים את הדבק על המשטח שעליו רוצים להדביק את המפית. 4. מניחים את המפית בעדינות על המשטח עם הדבק. 5. על המפית מניחים נייר פרגמנט ומעליו מגהצים את המפית. 6. הגיהוץ נועד להדבקה נקייה וחלקה, ניתן כמובן להדביק את המפית בצורה "ידנית" ללא המגהץ אלא רק על ידי הדבקת המפית בצורה זהירה על גבי המשטח עם הדבק. 7. ניתן למרוח לאחר מכן עוד שכבה של דבק מעל המפית אך כמובן יש לקחת בחשבון שזה ישנה מעט את צבעי המפית. בהצלחה ושיהיה יום נפלא לילך

psa

New member
לילך ,תודה רבה. הסבר ברור ביותר../images/Emo140.gif

lilachh

New member
../images/Emo66.gifבנוגע ללכות

בלכות אני ממש לא מתמצאת אני יכולה רק לנדב את המעט שאני יודעת: אני מניחה שאין הבדלים בין סוגי הלכות חוץ מהיצרן ומכך שאולי יש כאלה שמתעימים לתנאי חוץ וכאלה שלא. אבל בענין הזה אני ממש לא בטוחה אני רק משערת. לגבי השימוש בספריי או בלכה למריחה עם מברשת, ההבדל הוא בכך שאולי ספרי מתאים להתזה על דברים עדינים יותר וטיפול בצורה עדינה יותר. מגע עם מברשת הוא פחות עדין ולכן עלול אולי להזיק במקרים מסויימים. כמו כן השכבה שנוצרת על ידי הספריי היא מאוד עדינה ולכן יש לרסס מספר שכבות. שיהיה יום נפלא לילך

psa

New member
לילך , את נהדרת , הבנתי שאם לא ענית

לי בנושא זה משום שאינך בטוחה ובכל זאת ניסית. לא רציתי לפתוח שרשור חדש . תודה רבה לך על עזרתך.

Lורליי

New member
כדאי לך לחפש את ההסברים של אביבה

על לכות. לדעתי הם רלוונטים. בהצלחה. רוצים תמונות :)

psa

New member
היום הייתי שוב בחנות אומנות, חבל"ז

אני חושבת שהחודש השארתי שם חצי משכורת..... סתאאם בפעם הקודמת קניתי צבעים וחפצים מעץ להכנת מתנות לחג - אגב, אהבו את הקופסאות שהכנתי. בין השאר החזקתי צבעים למדבקות אך המלאך הקטן שעל כתפי אמר לי די!!!!! נעניתי לו. הלכתי שוב היום והיום המלאך לא הופיע.... קניתי.... בהזדמנות זו שאלתי את המוכר מה ההבדל בין הלקות , בדיוק כפי שחשבתי: ההבדל היחידי הוא בנוחיות. אלא מה, קיימים 3 סוגי לכות בספריי : מט , מבריק ואפקט משי..... קניתי כבר את הנוזלי ולכשאסיים אעבור ל...... עוד לא יודעת. תודה גם לך Lורליי
. מבטיחה תמונות של הכל. אריזות ממוחזרות אמשיך להראות רק בסוף החודש כפי שהתבקש..... את השאר אראה ברגע שיהיו לי תוצרים. ברכות,

למעלה