בוקר טוב

עליזה 63

New member
חשוב,להעביר לילדים את המסר ../images/Emo30.gif

חשוב,להעביר לילדים את המסר אחרי שזרקה את הספרים על הספה, היא החליטה לחטוף משהו טעים לאכול ולהתחבר לאינטרנט. היא התחברה תחת שמה ברשת הנסיכה213. היא בדקה את רשימת החברים וראתה שדוד123 מחובר ושלחה לו הודעה מהירה. הנסיכה213: שלום. אני שמחה שאתה מחובר! אני חושבת שמישהו עקב אחרי הביתה היום. זה היה ממש מוזר! דוד123: את צופה יותר מדי בטלוויזיה. למה שמישהו יעקוב אחרייך? את לא גרה בשכונה בטוחה? הנסיכה213: ברור שכן. אני מנחשת שדמיינתי כי לא ראיתי אף אחד כשהסתכלתי. דוד123: אלא אם כן נתת את השם שלך למישהו באינטרנט. לא עשית את זה, נכון? הנסיכה213: ברור שלא. אני כאילו לא סתומה?! דוד 123: היה לכם כדורסל היום אחרי ביצפר? הנסיכה 213: כן וניצחנו!! דוד 123: איזה כיף! מה את היית? הנסיכה 213: אני שיחקתי את הרכז. המדים שלהם כ"כ מכוערים! הם נראו כמו דבורים. דוד123: מה שם הקבוצה שלך? הנסיכה213: אנחנו החתולים השוויצרים. על המדים שלנו מצוירים נמרים. הם ממש מגניבים. דוד123: קלעת משהו? הנסיכה213: לא. אני ישבתי על הספסל. אני צריכה ללכת. אני צריכה לסיים ש.ב. לפני שההורים שלי חוזרים. אני לא רוצה שהם יכעסו עלי. ביי. דוד123: נדבר אח"כ. ביי. בינתיים... דוד 123 נכנס לרשימת המשתמשים והתחיל לחפש את הדיוקן שלה. כשהוא עלה הוא הדגיש אותו והדפיס. הוא הוציא עט והתחיל לרשום מה הוא יודע על הנסיכה213 עד עכשיו. שמה: מיכל יום הולדת: השלישי ליוני 1994 גיל: 13 מדינה: ישראל. תחביבים: כדורסל, שרה במקהלה, החלקה על הקרח וקניון. בנוסף למידע הזה, הוא ידע שהיא גרה בחולון בגלל שהיא ממש היום סיפרה לו. הוא ידע שהיא נשארת לבד עד 6:30 בערב כל יום עד שהוריה חוזרים מהעבודה. הוא ידע שהיא משחקת כדורסל כל יום חמישי אחה"צ בנבחרת הבית-ספרית, והנבחרת נקראה בשם החתולים השווצרים. המספר האהוב עליה 7 הודפס על החליפה שלה. הוא ידע שהיא בכיתה ח' בתיכון ע"ש הרצל. היא ספרה לו את כל זה בשיחות שהיו להם באינטרנט. עכשיו היה לו מספיק מידע כדי למצוא אותה. מיכל לא ספרה להורים שלה על התקרית שקרתה לה בדרך חזרה מהמגרש באותו יום. היא לא רצתה שהם יעשו סקנדל וימנעו ממנה לחזור לבד הביתה מהמשחקים. הורים תמיד מגיבים בצורה מוגזמת. ושלה היו הכי נוראים. זה גרם לה לחלום שהיא לא הייתה בת יחידה. אולי אם היו לה אחים ואחיות, ההורים שלה לא היו מגוננים מדי. ביום חמישי, מיכל שכחה מהמעקב אחריה. המשחק היה בשיא הפעילות כשהיא הרגישה שמישהו בוהה בה. באותו רגע הזיכרון הזה חזר אליה. היא העיפה מבט ממקום מושבה בספסל וראתה גבר מביט בה בהתעניינות. הוא נשען על הגדר וחייך כשהסתכלה עליו. הוא לא נראה מפחיד והיא מהר מאוד שכחה את הפחד הפתאומי שהרגישה. אחרי המשחק, הוא נשען על הגדר כשהיא דיברה עם המאמן. היא שמה לב שחייך שוב כשהיא עברה לידו. הוא הנהן והיא חייכה חזרה. הוא ראה את השם שלה על החולצה מאחור וידע שמצא אותה. בשקט, הוא הלך במרחק בטוח מאחוריה. הם עברו רק כמה רחובות עד הבית של מיכל. וכשראה איפה היא גרה הוא חזר מהר למגרש למכונית שלו. עכשיו צריך לחכות. הוא החליט לאכול משהו לפני שיגיע הזמן לחזור לבית של מיכל. הוא נסע לחנות מזון מהיר וישב שם עד שהגיע הזמן לעשות את הצעד הבא. מאוחר יותר אותו יום מיכל הייתה בחדרה כשהיא שמעה קולות בוקעים מהסלון. "מיכל, בואי רגע" אמר אביה. הוא נשמע כועס והיא לא הבינה למה. היא נכנסה לחדר וראתה את האיש מהמגרש יושב על הספה. "שבי" אביה פתח ואמר "האיש הזה סיפר לנו משהו מאד מעניין עליך". מיכל התפלאה. איך הוא יכול לספר להורים שלה משהו? היא לא ראתה אותו לפני כן אף פעם. "את יודעת מי אני, מיכל?" שאל האיש. "לא" ענתה מיכל. אני קצין משטרה ואני מתכתב אתך באינטרנט. דוד123. אומר לך משהו? מיכל הייתה מזועזעת. "זה לא יכול להיות! דוד הוא בגילי! הוא בן 14 ! והוא גר באילת! הזר חייך "אני יודע שסיפרתי לך את כל זה, אבל זה לא נכון. את רואה, מיכל, יש אנשים ברשת שמעמידים פנים שהם ילדים. אני הייתי אחד מהם. אבל לעומת האחרים שעושים זאת על מנת לפגוע בילדים ולהזיק להם, אני שייך לקבוצה של הורים שעושים זאת כדי להגן מפני טורפים. אני באתי לפה כדי ללמד אותך כמה זה מסוכן לדבר עם אנשים ברשת. את סיפרת לי מספיק עלייך כך שיהיה לי קל למצוא אותך. את סיפרת לי באיזה בית ספר את לומדת, את השם שלך! את קבוצת הכדורסל שלך, והתפקיד אותו את משחקת. המספר והשם על המדים שלך רק אימתו שמצאתי אותך. מיכל הייתה המומה "זאת אומרת שאתה לא גר באילת?" הוא צחק "לא, אני גר בתל אביב. זה גרם לך להרגיש בטוחה זה שאני גר רחוק, לא?!" היא הנהנה. "פעם הבת של חבר שלי הייתה כמוך. רק שלה לא היה כל כך הרבה מזל כמו שלך יש. הבנאדם מצא אותה ורצח אותה כשהיא הייתה בבית לבד. ילדים חונכו לא לספר לאף אחד כשהם לבד, אבל הם עושים את זה כל הזמן ברשת. האנשים הלא נכונים גורמים לך להוציא מידע קצת פה, קצת שם ברשת. לפני ששמים לב, סיפרת להם מספיק כדי שימצאו אותך אפילו בלי להיות מודעת לכך שסיפרת. אני מקווה שלמדת לקח ממה שקרה ולא תעשי זאת שוב. תספרי לאחרים על זה כדי שגם הם יהיו בטוחים" "אני מבטיחה" באותו ערב, מיכל והוריה עשו חגיגה משפחתית על כך שמיכל ניצלה ממה שיכול היה להיות מקרה טראגי. הסיפור מבוסס על מקרה אמיתי. בבקשה העבירו מקרה זה לכל מי שאתם מכירים, כדי להציל את הקורבן הבא שהרשת כבר התחילה להתרקם סביבו...

עליזה 63

New member
ועתה נעבור לתחזית לשבוע 24-18 לנובמבר 2007

ועתה נעבור לתחזית לשבוע 24-18 לנובמבר 2007 מזל טלה: השבוע ניתן להבחין ברגישות יתר בלתי מוסברת. ייתכן מאד ותרגישו ירידה באנרגיה ובחיוניות בגוף שכן שליט המזל שלכם בנסיגה ומשפיע באופן שלילי על החיוניות שלכם. כמו כן ייתכן מאד והשבוע יתבטלו מיזמים ופרויקטים ברגע האחרון. כמו כן ייתכנו עיכובים בכל הקשור לכספים וכדומה. ייתכן והרטרו של מרס ישפיע עליכם בנטייה להגיב בקיצוניות שכן האמוציות אצלכם עובדות שעות נוספות. מומלץ לדחות רכישות מיוחדות למועד מאוחר יותר. מזל שור: השבוע וונוס שליטת המזל שלכם תשהה במזל מאזניים ותשלח זווית דיס הרמונית למרס מה שמצביע על קשיים כלכליים זמניים ביותר.. עם זאת אל תשלו את עצמכם שהכל ורוד ויפה שכן תיתכן נטייה לתפוס את המציאות באופן קצת פיוטי ולא ריאלי.. והאותות לכך יהיו המצב הפיננסי שלכם. מזל תאומים: השבוע מרקורי שליט המזל שלכם ישהה במזל עקרב וישלח ברובו זוויות הרמוניות, עקב כך ניתן להבחין בשיפור ניכר במצבם הרגשי מה עוד שתוכניותיכם עשויים לצאת לפועל בעיקר פעולות הקשורות לעולם הרגש. עם זאת יש לקחת בחשבון את נטייתכם השבוע לקחת דברים באופן אישי וקיצוני... נטייתכם לאובססיביות בדברים מסוימים שאולי דווקא השבוע האובססיה והנחישות שלכם תשתלם לכם. מזל סרטן: השבוע מתחיל כשהירח שוהה במזל דגים אם כי שולח זוויות דיסהרמוניות לשאר הכוכבים כך שייתכן מאד ובימים ראשון עד שלישי תהיו רגישים ופגיעים יותר מתמיד מה עוד שמרס שוהה כיום במזלכם ונמצא כיום בנסיגה מה שלא מיטיב עמכם. באמצע השבוע אתם עשויים להיות אסרטיביים יותר וקצת יותר בטוחים בעצמכם אם כי הביטחון שלכם השבוע מתבטא במצבי רוח משתנים – רגע אחד אתם בטוחים בעצמכם ורגע אחד אתם חסרי ביטחון ומפוחדים. סוף השבוע אתם עשויים להיות יותר ריאליים ויציבים רגשית עד כמה שאפשר שכן הרטרו של מרס במזל סרטן גורם לתהפוכות רגשיות בלתי ניתנות לשליטה ולהבנה. מזל אריה: זה השבוע האחרון בו השמש תשהה במזל עקרב כשתשלח זווית דיס הרמונית לנפטון עקב כך ניתן להבחין בשבוע בו המצב רוח שלכם עשוי להיות מוזר ותימהוני משהו.. רגישות יתר, דרמטיזציה במערכות יחסים בעיקר בזוגיות – אתם לא כ"כ מובנים השבוע. בסוף השבוע השמש תעבור ממזל עקרב למזל קשת מה שמצביע על שיפור ניכר במצב רוח.. מתחושת פסימיות אתם עשויים לחוש באופטימיות.. מצוין. תחזיקו מעמד עד סוף השבוע. מזל בתולה: השבוע מרקורי שליט המזל שלכם ישהה במזל עקרב וישלח ברובו זוויות הרמוניות עקב כך ניתן להבחין בשבוע בו כל האנרגיות שלכם יהיו מרוכזים למקום אחד מה שמצביע על נטייתכם לאובססיות וייתכן גם פסימיות. מומלץ לנצל את ריכוז האנרגיה למטרת השגת יעדים ולא יותר מזה! ביחסים תשתדלו דווקא להפעיל את קול ההיגיון ולהשאיר את האמוציות מאחור. מזל מאזניים: השבוע וונוס שליטת המזל שלכם תשהה במזל מאזניים ותשלח זווית דיס הרמונית למרס עקב כך ניתן להבחין שהקסם האישי שלכם יוצא החוצה.. אתם קורנים יותר מתמיד ואי אפשר להתעלם מנוכחותכם. ייתכן מאד והשבוע תגיעו להסדרים ומשא ומתן במקום העבודה כמו הסכם שכר, תנאים סוציאליים וכדומה. עם זאת ייתכן ותיאלצו לעמוד על שלכם בתנאי השכר ולהיות אסרטיביים על מנת שתקבלו מה שאתם רוצים. מזל עקרב: השבוע שליט המזל שלכם ייצמד לפלוטו מה שעשוי להצביע על הצלחה בכל הקשור להשגת יעדים ומטרות כשניתן להבחין בהזדמנויות חדשות שיקרו בדרככם. ניתן להבחין בריכוז של עוצמה וכוח – משהו שלא היבחנו כבר הרבה זמן אצלכם. מומלץ לנצל מעבר כוכבי זה למטרת השגת יעדים בלי פחד ועכבות. מזל קשת: השבוע שליט המזל שלכם ייצמד לפלוטו וישלח זווית הרמונית לנפטון, עקב כך ניתן להבחין בפוטנציאל להצלחה בכל הקשור ליוזמות חדשות, פרויקטים וכדומה. ענייני הלב עשויים לפעול שוב – משמע לפנויים ופנויות שביניכם צפויה אהבה חדשה כמו כן אתם שופעי רעיונות ויצירתיים יותר מתמיד.. תשימו לב שהיצירתיות מתבטאת גם בתחום הלימודים (לאלו שנמצאים במסגרת של לימודים). מזל גדי: השבוע שליט המזל שלכם ישלח זווית דיס הרמונית לאוראנוס ובמקביל ישלח זווית הרמונית למרס, עקב כך ניתן להבחין בהתלבטויות קשות בכל הקשור למסגרות בהם אתם נמצאים כיום. אתם כ"כ רוצים לצאת לחופש אך זה לא מתאפשר לכם בגלל אילוצים כאלו או אחרים. עם זאת זווית הרמונית למרס מצביע על הצלחה בפרויקטים / הצלחה בעבודה. מזל דלי: השבוע שליט המזל שלכם ישלח זווית דיס הרמונית לסטורן ובמקביל ישלח זווית הרמונית למרקורי, עקב כך ניתן להבחין ברצון לחופש אך המחויבות היומיומית מאלצת אתכם להישאר במסגרת בה אתם נמצאים ומכאן עשוי לנבוע תסכול. זווית הרמונית למרקורי מצביע על מציאת פתרונות יעילים ומקוריים לבעיות בהם אתם נמצאים – אל תאבדו תקווה. כל התשובות והכלים נמצאים בידיים שלכם. מזל דגים: השבוע שליט המזל שלכם ישלח זווית דיס הרמונית לשמש מה שמצביע על פגיעות ורגישות. עם זאת חיי הרגש מקבלים סוף סוף ביטוי.. הרומנטיקה בשיאה – אין מה להתלונן. בענייני עסקים וכספים – עליכם לשמור על ערנות מפני עוקצים למיניהם. ראו הוזהרתם. הכתבה נכתבה באדיבות חלי אלמוג אסטרולוגית להתקשרות ניתן לפנות לכתובת מייל או מספר טלפון: [email protected]

עליזה 63

New member
לך באופן אישי ../images/Emo30.gif

לך באופן אישי לעולם אינך יודעת מתי המלאך השומר שלך יהיה שם בשבילך, על כן ננסה אנחנו להיות במקומו . אנחנו שולחים לך את זה כדי לראות כמה באמת קוראים את הדוא"לים שלהם. תשובתך עשויה להיות מעניינת. שימי לב למה שאת קוראת. אחרי שתגמרי לקרוא, תדעי את הסיבה לזה ששלחנו לך את זה. והרי הוא לפניך: אנשים נכנסים לתוך חייך למטרה מסוימת, לתקופה קצרה או לכל החיים. כשתדעי מי זה מי, תדעי גם מה לעשות בעבור אותו אדם. כשמישהו נכנס לחייך למטרה מסוימת, זה בדרך כלל כדי לענות על צורך שביטאת. הוא מגיע כדי לסייע לך להתגבר על קושי כלשהו, כדי לספק לך הדרכה ותמיכה, לעזור לך מבחינה פיזית, רגשית או רוחנית. זה נראה כאילו הוא נשלח אליך משמים וזו אמת. הם נמצאים כאן כדי לענות על הצורך שביטאת. ואז, בלא שעשית משהו רע או בזמן שאינו נוח לך, אותו אדם יגיד או יעשה משהו שיביא לקץ יחסיך איתו. לפעמים הם מתים. לפעמים הם פשוט מסתלקים. לפעמים הם עושים מעשה ומאלצים אותך לנקוט עמדה. מה שעלינו להבין הוא שהצורך שלנו טופל, שחלומנו התגשם. ייעודם נסתיים. התפילה שנשאת נענתה ועתה הגיע זמנך להמשיך הלאה. לפעמים אנשים נכנסים לתוך חייך לתקופה קצרה, כי הגיע תורך לחלוק, לגדול או ללמוד. הם מביאים אליך ניסיון של שלווה או גורמים לך לצחוק. הם עשויים ללמד אותך משהו שמעולם לא עשית. הם מעניקים לך בדרך כלל כמות בלתי רגילה של שמחה. אבל רק לתקופה קצרה. האמן בזה, זה אמיתי. יחסים לכל החיים מלמדים אותך שיעור לכל החיים, דברים שאתה חייב להתבסס עליהם כדי לבנות בסיס רגשי מוצק. התפקיד שלך הוא ללמוד את הלקח, לאהוב את אותו אדם וליישם זאת בכל יחסיך עם האחרים ובכל תחומי חייך. אומרים שהאהבה היא עיוורת, אך הידידות רואה הכול. תודה לך שאתה חלק מחיי, בין אם באת אלי למטרה מסוימת, לתקופה קצרה או לכל החיים.

sarina היקרה ,בוקר טוב גם לך.

שימי לב למשהו... כשאת פותחת הודעה חדשה, אותה הודעה (חדשה) גורמת להודעה אחרת (ישנה) לעבור לעמוד 2. לפעמים זה ממש חבל... כי הודעה של "בוקר טוב" דוחקת הודעה עניינית לעמוד הבא. לכן, רק אם לא איכפת לך, תוכלי בבקשה לשרשר את ההודעות האלו? (לשרשר= להוסיף את ההודעה שלך לשירשור קיים, כלומר: לא לפתוח הודעה חדשה אלא להוסיף את הברכה להודעה אחרת). למשל: אפשר להוסיף את ה"בוקר טוב" לשירשור ה"בוקר טוב" שפתחת אתמול... ככה לא תדחקי הודעות "ענייניות" לעמוד הבא... מקובל עלייך?

עליזה 63

New member
מכתב אישי מהגוף שלך

מכתב אישי מהגוף שלך זה זמן רב שאני רוצה לכתוב לך מכתב, להסביר לך איך אני מרגיש, לתת לך כיווני מחשבה חדשים, להסב את תשומת לבך אליי. זה שנים שאנחנו עוברים יחד את מסע החיים. בטוב וברע. לאחרונה, כך נדמה לי, משהו חורק בינינו, לפעמים נדמה לי שרק אני משקיע במערכת היחסים הזו. זה מתסכל אותי, זה מחליש אותי, זה גורם לי ממש כאבים פיזיים. אבל את מעלימה עין, דוחה את השיחה הזו שעומדת בינינו, מתחמקת ממני. כל מה שאכתוב פה ניסיתי לומר לך בעבר באין ספור דרכים, אבל כנראה לא הייתי מספיק ברור או שאת לא היית מספיק קשובה. אז עכשיו קחי לך פסק זמן, קראי את המכתב, וכולי תקווה שאחרי שתקראי אותו תחזרי להיות האהובה המקסימה והטובה שלי. נשמה שלי, אני אתחיל ואומר שהשנים הראשונות שלנו יחד היו נפלאות. את אהבת אותי, אני אהבתי אותך, את אהבת את עצמך, היינו מאושרים, לא פחות. את יודעת, אושר זו לא מילה גסה. אח"כ לאט ובהדרגה התחיל השינוי. לא יודע מה קרה שם, מה קדם למה. אני לא יודע אם זה נעלי העקב שאני שונא, או חולצת הבטן שעשתה לי רע. גם כמויות האיפור שמסתיר אותך הן לא לעניין בעיני. אבל אף פעם לא אמרתי לך על זה שום דבר. אני חושב שזה היה בטיול למדבר יהודה, כשממש הרגשתי שיש בינינו משבר אמון. ואז, תוך שאת קצת עושה עיניים למדריך ההוא, חשבת שאת עושה רושם על מישהו והדלקת סיגריה. השתעלתי, כחכחתי בגרוני, כמעט נחנקתי- ואת בשלך. אז שמתי לב שבעצם את לא מקשיבה לי כבר הרבה זמן. זה המשיך אח"כ באוניברסיטה. את יודעת כמה שאני בעד לימודים, וניסיתי לעזור לך ככל יכולתי. שיננתי איתך את החומר, נשמתי איתך לעומק לפני מבחנים, חשבתי עבורך על רעיונות יצירתיים, אפילו התפשרתי איתך על סנדוויצ´ים במקום אוכל נורמלי. אבל לשבת עד 03.00 בבוקר על המחשב? את יודעת שאני אוהב שאת במיטה בשעות האלו. אח"כ התחלת לעבוד במרץ. מה זה במרץ? בקושי שתינו יחד כוס קפה בבוקר, וכבר את רצה לשנות את העולם. ומה איתנו? מה עם השינוי שאני צריך? במהלך הימים העמוסים שלך, אני כל הזמן איתך. תומך, רץ בשבילך, מעכל עבורך את כל הכעסים, את כל העצב, את כל החרא. ומה אני מקבל בתמורה? לכל היותר כוס קפה ואיזה בורגר מדרגה ג´. בזמנו היינו מאוהבים, פרגנתי לך. נתתי לך להרגיש נפלא. רצינו ילדים, נכנסת להריון. עזרתי לך כמו תמיד, כפי יכולתי. אבל אפילו אז, המשכת לאכול בשעות לא שעות, המשכת להתרוצץ לכל מקום, שכחת אותי. התחלתי להראות לך סימנים שקשה לי. את קראת לזה פסיכוסומטי והתעלמת, אבל אני באמת סבלתי. התחילו לי בחילות, פה ושם כאב ראש, כאבי גב הציקו לי מהבוקר ועד הערב, אבל את בשלך, עם נעלי העקב, הריצה למשרד, החיוכים המנומסים. אחרי הלידה, שגם בה אני חושב שתפקדתי נהדר, התעלמת ממני עוד יותר. התינוקת היתה מרכז עולמך, את זה אני מבין, אבל אותי שכחת. אין טיולים, אין מנוחה, אין שעות שינה, אין צחוק, אין אוכל מבושל. רק עבודה, עצבים, עומס. ואני רומז לך. בחיי שאני רומז לך, אבל את בשלך. אני אומר לך שאני רוצה לישון - את רוצה טלוויזיה. אני אומר לך שאני רוצה לטייל על חוף הים - את גולשת באינטרנט. אני צריך רופא, את קובעת לי עוד פגישת עבודה. אני רעב למרק, את נותנת לי וופלים. כואב לי הראש- את מתעלמת. מקסימום נותנת אקמול. אפילו לא שואלת אותי למה כואב לי הראש. אני עצבני, חייב לקבל איזה עיסוי רפואי, את לוקחת סיגריה. אני מותש כולי, את שמה נעלי עקב, מורחת חיוך ויוצאת. וכשכבר עשינו משהו למען עצמנו- מנוי לחדר כושר- דרשת ממני ללכת כל יום וקרעת לי את הצורה. אגב, לא אכפת לי להתעמל, אבל את יודעת שאני מעדיף "גאגא" על הרמת משקולות, אז למה דווקא? ואני אגיד לך עוד משהו, אל תכעסי עליי- אני לא סובל את הבוס שלך. כן, אני יודע שהוא מפרנס אותך ואת צריכה להיות אליו נחמדה, אבל למה הוא צועק כ"כ הרבה? מי בכלל נתן לו את הזכות לגרום לך לכעוס, להתעצב, להיסגר ולבכות? זה לא מגיע לך! ואת יודעת מה? כשאת עצובה או כועסת את מוציאה את זה עליי! וגם לי זה לא מגיע. אהובה שלי, אני לא יכול להמשיך ככה. לא סתם כואבות לך הכתפיים- אני כבר לא יכול להמשיך לסחוב את כל המשרד הזה על עצמי. לא סתם כואב לך ראש- אני לא מצליח לעכל את כל הקפה הזה שאת נותנת לי. לא סתם התחילו לך כאבי גב- אני מתעוות כולי מהנעליים שלך. ולא סתם התחלתי להפליץ לאחרונה. את מעמיסה עליי אוכל שאני לא יודע לעכל אותו. ואת יודעת מה? את מתפלאת על זה שפתאום, אחרי שנים, התחילו לך כאבי מחזור. זה גם לא סתם, אבל על זה אני באמת לא רוצה לדבר כרגע. גם לא על הפטרייה ההיא. יקירתי. אני מתחנן בפניך. יש לנו עוד כמה עשרות שנים לחיות יחד. אני רוצה לשמוח, לשמח, לצחוק, לאהוב, להיות בריא, ליהנות מהחיים. לשם כך אני זקוק לך. לשם כך אנחנו חייבים לעשות שינוי. נדמה לך אולי שכבר אבוד, שהזדקנתי, שהק"ג המיותרים לא ירדו, שהברכיים כבר לא יפסיקו לכאוב, שהעייפות תימשך לנצח. זה לא נכון. אם רק תתני לי הזדמנות, עוד אוכיח לך איך אני חוזר להיות צעיר ומאושר. וכשאני אהיה צעיר ומאושר- את תהיי המאושרת באדם. אוהב אותך עד עמקי נשמתי, איתך תמיד- הגוף שלך...

עליזה כפרה, למה לפתוח הודעה חדשה?

חבל להציף את הפורום עם כל מכתבי-השרשרת האלו...
כי זה דוחק הודעות "ענייניות" לעמוד הבא. אפשר לשרשר להודעה קיימת... יש שירשור (מהיום) של "מכתבי-שרשרת" שבו את מככבת... היה נחמד להוסיף את זה לשם... תודה

למעלה