בחור 2008 עכשיו במבצע - לבנות

../images/Emo140.gifבחור 2008 עכשיו במבצע - לבנות../images/Emo140.gif

שלום לך, את שתמיד מחפשת ומתאכזבת מבנים שוב ושוב את שלא מפסיקה לחלום על גבר חלומותיך, זה שיכבד אותך ויהיה איתך לפי מה שאת ולא איך שאת את שרוצה כבר למצוא בן זוג אמין וכנה עכשיו את יכולה
כן כן, בחור 2008 מגיע במצבע מיוחד במיוחד בשבילך בחור שרואה בחשיבות עליונה את האופי של הבחורה ולא רק את היופי שמאפשר לך וממליץ לך להיות מי שאת בלי להסתיר דבר שנותן לך הרגשה של חופש ביטוי ושל שייכות בחור שנותן שיוויון בזוגיות ונגד המילה מאצ'ו אם את בחורה ביישנית אין בעייה, הוא בא עם אופי המתאים גם לביישנות וכול זה בא עם אחריות מלאה לכול החיים - כי מגיע לך הטוב ביותר - ***מתאים לבחורות מגיל 21 עד 32 מכוון שהוא בן 28 (יש אפשרות לשיחה עם בנות שיוצאות מתווך הגילאים) *** עדיפות למגורים בנתניה אבל יש אפשרות מאיזור חדרה ועד תל אביב המעוניינות נא ליצור איתי קשר

אם לא הייתי רציני

לא הייתי כותב עליי כאן. והכול ללא כסף, צריך רק אופי טוב וכול השאר בתשלומים
פרטים ב-מסרים

TaliaLev26

New member
הבחור של שנת ..2008

רגיש, אדיב, נגד המילה מאצ'ו............. אם ככה, איפה מתחיל הבחור ונגמר הבחורה? (כאילו אם זה מה שהייתי רוצה הייתי עפה לכיוון ההפוך אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...
)

צפיתי בסרט הבא, מודה לא הבנתי כלום ../images/Emo13.gif

נכנסתי לאתר פיזיקה משפחתית וגם לא הבנתי כלום. התוכלי להסביר יותר על העקרון של פיזיקה משפחתית? על מנת ליצור אצלי יותר בהירות. עידית

אופיפה

New member
מבינה אותך לגמרי

פיזיקה משפחתית זה קצת כמו שפה חדשה, קשה להבין מיד. זה ידע מתחום החשיבה, סוג של שפה מחשבתית. פיזיקה משפחתית בעצם עוסקת בניהול מערכות יחסים למטרת התפתחות והצלחה, גם בבית - במשפחה, וגם בחוץ- בעסק למשל. והכלים המרכזיים בהם פיזיקה משפחתית משתמשת הם כלים מחשבתיים. או בצמצום רב- החשיבה שלנו. החשיבה שלנו היא כלי מאוד חזק ומשפיע. אני חושבת שהיום כבר הרבה אנשים מכירים בכך. אבל מה שהרבה אנשים לא מכירים כל כך, זה שיש חוקיות מאוד מסויימת ומדוייקת לתהליך המחשבתי של האדם. ואם אתה מכיר את החוקיות הזו (שהיא ממש פשוטה יחסית), אז אתה יכול להשתמש בה כמו בארגז כלים, ארגז כלים מחשבתי שיכול לשרת אותך בכל סיטואציה בחיים. אני מקווה שהצלחתי להיות מובנת.

גם עכשיו עדין לא הבנתי ../images/Emo10.gif

בתכלס...מה השוני בשפה המחשבתית "מהסוד" לדוגמא?

אופיפה

New member
אני לא בקיאה ב'סוד'.

זה בערך כמו שאשאל אותך במה שונה אימון אישי מהסוד. יש אולי דברים דומים פה ושם אבל תכל'ס זה שני דברים שונים. ממה שאני יודעת על הסוד , הוא מדבר על זה שלחשיבה שלנו יש כוח שאפשר להשתמש בו על מנת להשיג מטרות מסויימות אליהן מתכווננים. וילה, כסף וכדומה. כמו שציינתי כבר קודם הרבה אנשים מכירים כבר בכוח החשיבה, זה לא ממש חדש. פיזיקה משפחתית אומרת, נכון, לחשיבה שלנו יש כוח, ברור, אבל היא גם מגדירה באופן מדוייק כיצד הכוח הזה עובד, ועפ"י איזה חוקיות ניתן להשתמש בחשיבה על מנת לנהל חיים בתהליך התפתחות מחשבתי באופן יומיומי, בתוך המערכות האנושיות בהן אנחנו חיים. פיזיקה משפחתית לא מתייחסת לאדם כישות בודדת ביקום. בנוסף היא מדברת על מטרות התפתחות שנותנות משמעות לחייו של אדם לאורך זמן. מטרות שמבטיחות לו חיים בהתפתחות אינסופית, שמקבלות ביטוי במציאות גם בדברים פיזיים. בקיצור ההבדל הוא בערך כמו ההבדל בין לדעת שבאמצעות רכב ניתן להגיע מחיפה לת"א, לבין המצב שבו יש לך רשיון נהיגה ואתה מכיר את חוקי התנועה ואת הדרך המדוייקת והקצרה המובילה ישירות מכל מקום לכל מקום בארץ.

אופיפה

New member
דוגמא

כמו שכתבתי קודם אנחנו מתייחסים לאדם כדמות שתמיד נמצאת בקשר לפחות עם עוד אדם נוסף ( בן זוג, הורה, ילד, חבר, שותף עסקי וכן הלאה). ומסתבר שבין כל שני אנשים שיש להם קשר פונקציונאלי מסויים מתקיים קשר ברמה המחשבתית ( חוץ מהרמה הרגשית או הפיזית למשל), רק שקשר מחשבתי זה דבר שלא נראה לעין ולא ניתן למישוש, ולכן רוב האנשים לא מודעים לו. אז מה זה אומר קשר מחשבתי בין שני אנשים? זה אומר שצורת החשיבה שלי משפיעה על מי שבקשר איתי, (אם זה באופן חיובי, או שלילי). חשיבה יכולה להיות מנוהלת באופן מסודר , חיובי, ממוקד- חשיבה שבונה משהו במציאות. וחשיבה יכולה להיות מפוזרת, מבולבלת, שלילית- חשיבה הרסנית. עכשיו נאמר שלאדם מסויים יש חשיבה בעלת אופי הרסני, ולבן האדם הזה יש ילד, אז באופן ישיר החשיבה של ההורה משפיעה על הילד, בגלל הקשר המחשבתי הפונקציונאלי בין שתי הדמויות. באותו אופן כל אחד משפיע על הבן זוג שלו או השותף בעסק. אנשים בד"כ מתייחסים לחשיבה שלהם כמשהו מאוד אישי וסמוי, ושהם יכולים לחשוב על מה שבא להם. למשל אישה יושבת עם בעלה לארוחה. כלפי חוץ היא מחייכת אליו, אבל בפנים היא ממש כועסת או עצבנית עליו או על משהו אחר. הוא לא יודע מה היא חושבת, אבל התדר של החשיבה ההרסנית שלה משפיע עליו. ולילדים דרך אגב יש יכולת הרבה יותר רגישה לקלוט את ההשפעה הזו, וזה מפני שהם נולדים ברמת התפתחות מחשבתית גבוהה מאוד.(כמו שגם מבחינה פיזית קצב ההתפתחות שלהם גבוה). מקווה שלא העמסתי יותר מידי בבת אחת. יום טוב.

אופיפה

New member
מוכרחה להוסיף ...

כמובן את הפן החיובי של העניין. כי כשהחשיבה שלנו היא חשיבה בונה, אז אנחנו משפיעים לטובה על מי שבקשר איתנו. וזה מאפשר לנו לא רק ליצור מציאות טובה לעצמנו באופן אישי אלא גם להשפיע לטובה על ההתפתחות והמציאות של הבן זוג, הילד, האח, השותף וכן הלאה. וזה הרווח הגדול. כי אתה לא מתפתח לבד ודואג רק לעצמך ומשאיר את כולם מאחור ( מה שיוצר התנגדויות הרבה פעמים), אלא אתה לוקח איתך להתפתחות את המערכות האנושיות אליהן אתה קשור.

zlil13

New member
נשמע בחור אוניברסלי ! ../images/Emo112.gif../images/Emo112.gifאבל......

נשמע ממש מפתה ולכן גם לא כל כך מציאותי, ולכן, בכדי להפריח את חששותיי, יש לי כמה שאלות אליך, בחור יקר: 1. על מה בדיוק ה"אחריות לכל החיים" שאתה מציע לי ? 2.מה זה שיוויון בין נשים לגברים בעינייך-במה זה מתבטא בדיוק ? 3.אם אתה כל כך מיוחד ומושלם, למה לך לבזבז זמן על בחורות שהתאכזבו שוב ושוב-הרי זה יקרין גם על הזוגיות שלך ופסיכולוגים אומרים שזה ממש לא כייף להיות בזוגיות עם בחורה (או בחור) שעברה אכזבות-היא לא תתן בך אמון ותמיד תצטרך להוכיח לה את צידקותך ! . מחכה לתשובות כנות, צליל.

הינה כול התשובות לכן ../images/Emo13.gif

ראשית כול אני מציאותי, חי ונושם
1- על מה בדיוק ה"אחריות לכל החיים" שאתה מציע לי ? אחריות היא שכמו לצערי רוב הבנים לאחר לילה אחד הם כבר לא רוצים להיות עם אותה בחורה אחרי ש"כבשו" אותה, דבר שלא מקובל עליי ובכלל האחריות שאני מתכוון היא יותר במובן של להיות ביחד למרות הקושי לפעמים, להיות כי כייף להיות ביחד כדי להתגבר על דברים ביחד כמובן כאשר יש אהבה. 2- מה זה שיוויון בין נשים לגברים בעינייך-במה זה מתבטא בדיוק? שיוויון זה בדוק זה, לא להיות דומיננטי דהחלטות, לכבד כול דעה והרגשה ולהגיע לאמצע של הדעות, לא שחור ולא לבן, פשוט להיות בהרמוניה בשתי הצדדים... זה מתבטא בעיקר בדעות ורגשות, מחשבות של אנשים שבאים מבית שונה ולכן לא צריך לשנות את הגישה של בן או בת הזוג בשביל שיחייה כפי שאת רוצה. כמובן שאם זה מנוגד להשקפתך אין סיבה שתסכימי אבל גם אין סיבה שלא תאפשרי לזוגך להיות רק כפי שאת רוצה שיהיה, בקיצור לא לנשות לשנות את הבן אדם, לקבל אותו כפי שהוא. 3- אם אתה כל כך מיוחד ומושלם, למה לך לבזבז זמן על בחורות שהתאכזבו שוב ושוב-הרי זה יקרין גם על הזוגיות שלך ופסיכולוגים אומרים שזה ממש לא כייף להיות בזוגיות עם בחורה (או בחור) שעברה אכזבות-היא לא תתן בך אמון ותמיד תצטרך להוכיח לה את צידקותך ! אני לא אמרתי שאני מושלם, להפך, אני לא מושלם ורוצה בחורה שלא תיהיה כמוני מכוון שככול שתיהיהי שונה ותיהיה מי שאת באמת בלי להיות דו פרצופי, ככה העולם שלך ושלי יהיה יותר עשיר ויהיה יותר גוון בזוגיות ולשאלה של עידית מה אני מחפש בבת זוג? פשוט שתיהיה מי שהיא ותרצה זוגיות הבנויה על קשר טוב עם כבוד אמון וכנות מלאה, שלא תתבייש מלראות אהבה ולקבל אהבה, שלא תתבייש מבן זוגה. כמובן שצריך כימייה מסויימת אבל יותר מכך רצון להיות ביחד בברכה

למעלה