ביום חמישי הבא- מפגש פורום

glitter8

New member
../images/Emo140.gifביום חמישי הבא- מפגש פורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

צהרים טובים לכולם! נתחיל בחדשות הטובות- כפי שראיתם ביום חמישי הקרוב- נציגות של הפורום בבחונטוס!
-משה,שרית והילה, אז תהנו לכם, הותיקות מוזמנות לעשות קבלת פנים למשה כמו שרק אצלינו יודעים לעשות! ומה עוד
מפגש פורום ביום חמישי הבא- והפעם- מפגש הפורום בסימן ביתי
ואישי.
והמשימה שלכם- כל אחד ואחת, צריכים להביא שני דברים- אחד- חפץ שאתם קשורים אליו במיוחד או מסמל עבורכם משהו ולחשוב על סיפור שאתם רוצים לספר עליו, המשימה השניה היא לבחור שיר של דיויד מאחד הדיסקים, לא חשוב באיזה שפה, (רצוי להביא אותו) ולספר למה אתם הכי אוהבים אותו או מה הוא מסמל עבורכם. אם יש לכם עוד רעיונות למשחקים או מה לעשות במפגש-הכל יתקבל בשמחה. ולא לשכוח- כמובן- כיבוד. אני עושה פה רשימה, שכל אחד יכתוב מה הוא מביא. פשטידה עוגה 2 בקבוקי שתיה (תבחרו-קולה,תפוזים,מנגו,תות-בננה או מה שנראה לכם,) בורקסים משני סוגים פירות סלט ירקות פיתות חומוס-טחינה ומה שבא לכם, אבל עדיף קודם משהו מהרשימה. שיהיה לנו בכיף!

sarita4

New member
לי כבר נתת את המשימה

של הפשטידה אז אני מכינה אם יהיה לי כוח אז אני אכין גם עוגת שוקולד שזה רוב הסיכויים לך ומשה להזדהות בבקשה בבחונטוס ואולי תשלח מסר עם טלפון שבטוח נפגש

glitter8

New member
כל הפרטים שעה ומיקום יגיעו במסרים.

איזה פירות תביאי? אני אביא בורקסים

handlessman

New member
גם אני תכננתי להביא בורקסים...

זה הכי מסתדר לי כי יש לי תמיד בבית... אז אולי את תביאי שני סוגים ואני אביא סוגים אחרים.

glitter8

New member
טוב שתיכננת, תביא משהו אחר.

לא צריך מליון סוגים של בורקסים, תבחר משהו אחר מהרשימה.

handlessman

New member
אני מר. בורקס

בדרך כלל בכל אירוע אני ספק הבורקסים... טוב אז אני איאלץ לצאת קצת מהשיגרה, חומוס או פיתות יכול להיות בסדר. למרות שכל המרבה בבורקסים - הרי זה משובח.

handlessman

New member
אפשר גם אולי...

שחוץ ממה שכל אחד מביא מהרשימה, שגם יביא איזה אוכל שקשור לעדה שלו. יהיה מצחיק (קצת צופיפניקי, אבל עדיין מצחיק XD)

glitter8

New member
זה עדיף מללכת על גחלים../images/Emo3.gif

נהדר, ולגבי ירושלים...פעם היו לנו שתי תאומות חביבות ירושלמיות...הלו...איפה אתן?

lile0

New member
אז למה לא התקשרת? ../images/Emo8.gif

ככל הנראה אני וקרן לא נגיע למפגש וחבל, כי באמת התגעגעתי

handlessman

New member
חחח שוב שכחתי

אני רק יודע להגיד... מה לעשות אני בנאדם עסוק
אז תתעלמי מהשאלה שלי למעלה אם אתן מגיעות...

handlessman

New member
לא חייבים דברים כאלה...

אפשר גם סתם דברים שאוכלים אצלך הרבה... נגיד אני בדרך כלל בדברים כאלה מתחבר לצד ה-1/8 ברזילאי שבי ומביא בננות מטוגנות בסוכר וקינמון. יאמממיי.

glitter8

New member
סיכום ביניים-מי מביא מה

פשטידה-שרית (ואולי גם עוגה)
פירות-הדס
שתיה-משה
בורקס-ענבל
נשאר -להביא- סלט ירקות פיתות חומוס טחינה עכשיו תורכם!

למעלה