ביום חמישי הבא- מפגש פורום

YulaShpil

New member
טוב אז לי נשאר.....

מה שיישאר
רזרבות של אוכל יהיו (טוב נו, תמיד יש משהו בבית. בכל זאת גם אנשים חיים בבית הזה, ולא רק
), אבל לא בכמויות שיאפשרו להאכיל את כולם, לכן אל תזלזלו בָבָקשה להביא איתכם משהו קטן לאכול.
למביאי האוכל: אנא השתדלו להביא גם אוכל כשר, למען יאכלו משהו גם שומרי הכשרות. לא אומרת שאסור להביא אוכל שאתם הכנתם, להיפך: אני תמיד בעד פיתוח כשרונות קולינריים, פשוט כדאי לנסות לאזן את רשימת הכבודה הזו שלנו גם עם אוכל כשר קנוי (נגיד הבורקסים. לא חושבת שמישהו ממש רוצה לטרוח ולהכין אותם אחד אחד...)
מפאת ממוצע הגילאים כאן שאיכשהו מוטה מטה (מעניין למה, עמרי, רונן...) אלכוהול לא כלול במשקאות הערב...
נקודה למחשבה בעניין הדיסקים שהתבקשתם להביא:
DVD למיניהם אתם מוזמנים להביא, אבל לא תהיה דרך לצפות בו... Stick to the music בברכת היכונו לביאת הבריזה, י' וי'

handlessman

New member
אז משתלטים לך על המקרר?

ו... אהממ אהממ, אני שתיין מלידה רק שתדעי לך!!! ולגבי הבורקסים - ברור שקונים ואופים, יש פה מישהו שחשב באמת להכין אותם בעצמו??

glitter8

New member
כמה הערות-

א- לגבי אוכל כשר
- אם יש מישהו ספציפי עם מגבלת כשרות שמתכוון להגיע- באמת כדאי שיידע אותנו. ב- לגבי שתיה חריפה
- דווקא חשבתי שיהיה נחמד להרים כוסית לשנה החדשה, רונן ועמרי לא נוהגים , וגם הם (לדעתי) כבר מספיק בוגרים כדי להחליט אם וכמה לשתות, (בכל זאת, אנחנו לא אמא שלהם...) ג- אף אחד לא זלזל בבקשה להביא אוכל,
כולם ישר נרתמו וכתבו מה הם מתכוונים להביא, אז אני לא מבינה מה הבעיה, אל תדאגי, לא נחסל לך את הבית, ונשגיח שעמרי לא ישתלט לך על המקרר...:-

handlessman

New member
חחח ככה את מכירה אותי? (מתייחס ל-ג')

א. לי אישית אין שום בעיה. ב.
ג. אני הכי רחוק שאפשר מהאלה שמגיעים אלייך הבייתה ומרגישים כאילו הם גרים שם.

כמה הארות...

א. לגבי אוכל כשר- לי אישית אין בעיה כל מה שכשר בהשגחת הרבנות הראשית ללא שום בד"צ וכגון זה. ב. אני לא שותה אבל לא מפריע ששותים. ג. לא שאעשה בלאגן אבל בכל מקרה אשתדל לסדר אח"כ... כל זאת כמובן במקרה שיהיה לי איך להגיע או יותר חשוב איך לחזור כי בהגעה תמיד יש איך להסתדר... אז שוב אם יש ירושלמים/ות שמגיעים/ות צרו קשר במסרים... תודה מראש

YulaShpil

New member
הערות והארות

אין שום בעיה, רק התכוונתי להזכיר. בקבוק יין יש לנו בבית, אם מישהו מעוניין בשתיה חריפה נוספת, אין לי שום בעיה שיביאו, אבל כיוון שאנחנו בעצמנו לא שתיינים, אין לנו בבית כאלה, וזו היתה כוונתי.

SHANILIROY

New member
שלום לכולם ...

אני אביא אבטיח , אם צריך עוד משהו בכיף !!! גם אני מקוה לראות את התאומות- התגעגתי ...

glitter8

New member
אחלה!../images/Emo176.gif

התאומות טרם השמיעו קול, את מוזמנת לעזור לעמרי לנג'ס להן!!

למעלה