בנדא מגנטיק, בהתחלה ביעסו בסוף סבבה

davidlev0255

New member
../images/Emo140.gif בנדא מגנטיק, בהתחלה ביעסו בסוף סבבה

לפני כשנה רכשתי מהם נגן פשוט של סן דיסק אקספרס עם רדיו. (הכי פשוט שיש לא הייתי צריך יותר) הנגן היה תקול כבר לאחר מספר חודשים ספורים. ופניתי אליהם , וסיכמנו שאחזיר את הנגן לספק שלהם, הספק יביא את הנגן לסוכן ויתקנו אותו. העניין נתקע כמה חודשים! , כשבכל פעם הסוכן אומר משהו אחד, ויצר טלפון שבור! ואז נמאס לי, יצרתי קשר עם מנהל השירות לקוחות, קצת התעצבנתי וכו' , ולאחר כשבועיים שלחו נגן חדש ומשודרג יותר לספק... אז התחילו לא טוב, עם שירות רע מאוד, ואחרי שהתעצבנתי העניינים נפתרו

einat162

New member
דווקא לי יש חווית שירות טובה מבנדא מגנטיק

קניתי מטען/ מתאם USB לחשמל, כזה שמחברים לקיר ואליו כבל שמתחבר לנגן ומהתחלה הוא לא עבד. הוא הדליק את הנגן כמו כל התחלה של הטענה- אבל לא היה מראה את האנימציה של הסוללה - ולא היה מטעין בכלל. שלחתי להם אי מייל דרך האתר, וציינתי את מס' הטלפון הנייד שלי. הם ניסו לתפוס אותי כמה פעמים ( אני לא הייתי זמינה, והתא הקולי שלי נדפק ) ואני ניסיתי לחזור אליהם כי הבנתי מהמספר טלפון שזה בנדא מגנטיק. בקיצור, הם ניסו ( ובאמת כמה פעמים, לא "יצאו מידי חובה" ) ובסוף תפסו אותי במיילים. ע"י תכתובת במיילים שלחתי להם את המטען בדואר רשום ( היו לי בולי דואר שמעלים אבק במגירה כבר ככה ) וקיבלתי מטען חדש תוך שבוע בערך.

למעלה