בנות, אני
לרומניה ומאחר

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifבנות, אני ../images/Emo160.gif לרומניה ומאחר

ואני יודעת שיש פה, ברוך השם, מספיק רומניות....אולי יש למישהי טיפים לחנויות מעניינות של צמר או אמנות? אני אשמח מאוד ר

רחלי אומנם אני לא רומניה

רק ישראלית עם פוטינצייל מאוד גבוה להיות פולניה !!!!!! וגם לא מכירה שום חנויות ברומניה (לצערי) אבל רק רציתי לאחל לך נסיעה טובה ותעשי חיים שלך איריס

tova האחת

New member
טיול נעים וכיפי. חלק מהרומניות

בטח לא היו ברומניה מאז היותן ביצית.

tatia

New member
אני הייתי שם מזמן, לפני 10 שנים

לא היו אז חנויות מיוחדות.. גם עכשיו אני חושבת שאין, בוס שלי עם אישתו נוסעים לשם כל כמה חודשים והיא סרגנית ..אז היא מביא לי משם רק חוברות לעבודות יד, אבל רוב שם רק ריקמה. כשהייתי שם קניתי הרבה חוטי מקרמה(ככה הם קוראים לסריגת מפיות שלהם), חוט חזק ומתאים רק למפיות, יש לי אותו עד עכשיו(עלה לי גרושים אז), גם קניתי צמר גרמני ורומני, אבל איכות בינוני:(. מקווה שעכשיו הכל השתנה לטובה. נסיעה טובה !! אאאא, שכחתי להגיד. תטעמי שם עגבניות - הטעם משגעה, עור דק ומלא מיץ:) גם מלפופנים טעמים.

liat1953

New member
נסיעה טובה ומהנה לך

הייתי ברומניה לפני שנתיים וחצי,מאד נהנתי...לא זכור לי שניתקלתי בצמרים...אולי כי היה קיץ... מה שזכור לי לפני הרבה שנים... מעל 20 היו מביאים מרומניה חוט לסריגת קרושה שהיו צריכים לגלגל אותו לבד לכדור...הייתי מעמידה את בעלי או הופכת כיסא ולבסוף חברה ייצרה לי מכשיר מיוחד לגלגול ...אךךךךךך היו ימים...

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gif

בנות, אם תזכרו בעוד משהו או שמישהי לא ראתה.... תודה מראש רחלי

למעלה