בנות חמודות איזה לק נלבש לשישבת

רוני325

New member
../images/Emo140.gifבנות חמודות איזה לק נלבש לשישבת../images/Emo197.gif

אני לצערי עדיין לא החלטתי, עד עכשיו היו לי פיצולים בציפורניים ורק עכשיו איכשהו לאחר שיופים הם פחות או יותר נעלמו ואני מחכה לשים כבר לק, אבל אולי אשים את pixie dust של אורלי

Angel Of Moon

New member
אני חורשת!

אני כבר יומיים עם הטורקיז מקולקציית הפלסטיק של אורלי, אבל הוא קצת ניזוק אז אני פשוט....מורידה ושמה מחדש . בחיים לא קרה לי שאני אוריד ואשים את אותו לק! באסה עם השיופים, באיזה מחזק את משתמשת? אגב אם את עם שיופים וכאלה , אל תשימי את הפיקסי דאסט לדעתי... כי אחר כך צריך לשפשף חזק את הציפורניים בשביל להסיר, יש שם נצנצים זה אולי יעשה לך בלאגן...שימי משהו קרמי קל להורדה, לפי דעתי כמובן.

רוני325

New member
סבבה אולי באמת לא אשים אותו אחפש לי לק אחר

גיליתי שקוצץ ציפורניים גורם כנראה להתפצלויות שיש לי אז עברתי לשיוף

ענבל30

New member
אני עם Barry M - navy

כחול כהה מטלי (בקטנה) עם שכבה של gosh blue lagoon מעליו - שזה לק טורקיז שקפקף, גליטרי ובעל ברק מתכתי-פוילי. השילוב ביניהם יוצא צבע כחול-ירוק, נראה כמעט דואוכרומטי. אנחנו ממש עכשיו יוצאות לטיול ונחזור בערב, אז לא בטוחה שאספיק לצלם.... אולי בטיול - בלי הבקבוקים
ברגליים - brucci - typhoon lagoon - סגול עם שימר אולטרא כחול חזק. עדיין. מוצא חן בעיניי ועדיין נראה טוב!

ענבל30

New member
סווטץ' כמובטח ../images/Emo13.gif

הנה סווטץ' של לק הבסיס מהבלוג שלי: http://1.bp.blogspot.com/_wmx5D5so9qg/SvNW7TBCumI/AAAAAAAAA_c/Xv1zKBcGvaw/s1600-h/12.jpg איזה סווטץ' מזעזע
בתמונה המצורפת - אותו לק עם בלו לגון מעליו (של חברת gosh) וכאן אפשר לראות תמונה של הבקבוק (הוא הכי שמאלי): http://4.bp.blogspot.com/_wmx5D5so9qg/S3M7QFLiSPI/AAAAAAAABcU/shRHTv5kG8U/s1600-h/2-1.JPG

mayane21

New member
עם כל הלקים הצבעוניים שלי.....

אני תמיד חוזרת לפרנץ' הנקי וה"שקט". ולמרות שיש לי לק חדש משגע!..... [פירוט בפוסט הקרוב
] מתחשק לי פרנץ'.

Ultra marine

New member
מטריף!

לא אומרת שהייתי הולכת על הקיצ'י הזה (אף אחד לא היה מזהה אותי חחח) אבל עליך, נראה משגע! ממש אהבתי!

RUTHIE1

New member
זוממת על BOGIE של צ'יינה גלייז לערב

לקראת השבוע הבא עלינו לטובה...

RUTHIE1

New member
בסוף הלכתי על ה"זויה עדינה" שרכשתי לאחרונה

והוא מעלף ברמות קשות!

dhara

New member
Essie - Lapis of Luxury

לא מצאתי שום סווטצ' מוצלח שלו - כל הסווטצ'ים בגוגל מראים אותו תכלתי מדיי כמו 53 של שיק והוא ממש לא נראה ככה.. הוא מאוד יפה, מין תכלת-לילך עדין כזה..

למעלה