בנות כל כך התגעגעתי אלייכן !!!

../images/Emo140.gif בנות כל כך התגעגעתי אלייכן !!!

מה שלומכן? הכל טוב? מה חדש? :] שיהיה שבוע טוב!!!!!! ג'קו אוהבים אותתתתתךךךךך

Nova5

New member
הדדי , שילוש, תבואי כל יום

אצלנו אין חדשות מסעירות בנתיים הכל באיזי

rifkin1

New member
קצת מפחיד אותי להיכנס לאתר שלהם

אבל אני אכנס...

talytal

New member
למה מפחיד?

דווקא אתר ממש חמוד ומושקע. שלא לדבר על קטעי הוידאו והתמונות שיש שם... ואצלי לפחות, הדיסק הראשון של ג'אמוס מתנגן בתדירות לא פחותה לאוסף ג'קו שלי...

rifkin1

New member
כי ג'אמוס זה בעצם

הצד האפל של ג'קו...ככה נראה לי. הבנתי שיש שם קטעי ווידאו (לא קליפים) שלא ממש הייתי רוצה לצפות בהם...

Karina85

New member
מה???

ממש לא, הם סבבה... באמת תנסי ותראי. אני אמנם לא חולת היפ הופ אבל יש להם לא מעט שירים סבבה...

rifkin1

New member
לא מתחברת כל כך לטקסטים שלהם

הם כותבים על נושאים כבדים שקצת קשה לי איתם... אני אישית אוהבת רק שיר אחד 'לא משנה דבר' ואני יותר אוהבת את הלחן ולא את המילים...

talytal

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הצד האפל?

ממש ממש לא... זה בהחלט סגנון מוזיקלי פחות נגיש, ולא כולם אוהבים אותו, אבל אין בו שום דבר אפל... הדיסק שלהם לדעתי ממש ממש משעשע בקטעים מסויימים, ובעיקר מראה על הרבה פוטנציאל (לדעתי האישית מאוד - יותר מבחינת הלחנים. פחות התחברתי לליריקה בשירים של ג'אמוס מאשר בשירים של ג'קו לבד, חוץ מ"לא משנה דבר"). ואיזה קטעי וידאו שלא היית רוצה לצפות בהם? יש שם רק את הקליפים, וקטעים מהופעה ישנה בבומבמלה. לא בדיוק מה שיגרום לך לא להירדם בלילה...

rifkin1

New member
אז כנראה הורידו את הקליפים

שאני מדברת עליהם... אני זוכרת מישהי שספרה בקומונה שהיא ראתה סרטון כל שהוא...אבל עזבו לא משנה.

talytal

New member
לא רק לא משנה, גם לא נכון

אני מכירה את האתר שלהם כבר כמה חודשים טובים, עוד מתחילת תקופת כוכב נולד, ולא זכור לי שהיה שם שום סרטון בעייתי משום סוג שהוא. רצוי לא להביא דברים שמישהו אמר למישהו אמר למישהו. ככה סתם מתחילות שמועות מרושעות, וזה ממש לא מה שחסר לנו.

Karina85

New member
../images/Emo45.gif

ממש לא דברים אפלים... הזויים אולי חחח אבל במובן הטוב...

דורית41

New member
לא הבנתי-מה שלישלך התכוונה שאנחנו .

חייבות לראות שם?יש שם משהו חדש או שהיא התכוונה לאתר באופן כללי?

rifkin1

New member
אז אני מצטערת טלי...

כנראה התבלבלתי בהודעה וחשבתי שהיא מייחסת לאתר של ג'אמוס. סליחה!!!

Nova5

New member
ריף, אני חייבת לצאת חוצץ

את יכולה לא לאהוב היפ, ראפ ומוזיקה אלקטרונית "מכל סוג שהו". את יכולה גם לא להתחבר ליצירות שג'מוס מציג. אבל כדי לא לזרוק ביטויים "הצד האפל של ג'קו" (טוב לפחות שהצמדת לזה - "ככה נראה לי") , כדאי 1 - להכיר את הנושא - ז"א לקרוא, להקשיב, להבין ואולי להפתיע את עצמך, לקבל או לא לקבל שירים( הייתי אומרת יצירות) של ג'מוס באופן מודע 2 - ואז להדביק הגדרות על ה"צדדים" של ג'קו. אנחנו, אומנם רגילות לראות אותו בלילה, אבל לקבל רוק שלו כצד המואר וראפ שלו כצד האפל - חלוקה גסה, לא נכונה ואפילו פוגעת. אל תשכחי גם ש"לא משנה דבר" - גם שיר של ג'מוס.

rifkin1

New member
מצטערת שלא הבנת נובה

באמת... אני לא מכירה את ג'קו אישית ולא אמרתי שהצד הרוקיסטי שלו הוא הצד המואר אני רק אומרת שנראה לי (ודגש על נראה...) שקיים בו צד אפל כל שהוא שבא לידי ביטוי דווקא דרך ג'אמוס. לא צריך להעלב.

Nova5

New member
ריף, דבר אחרון שאני מייחסת לעצמי

זה קושי בהבנה ועונה לך באמת באהבה הערכה שלי לג'מוס לא קשורה לעובדה שנפגשתי עם ג'קו מספר פעמים. זה בא ממקום אחר לגמרי ואני בכייף אדבר על הנושא, אבל לא היום - אני קצרה בזמן. כתבתי על הצד המואר והאפל, כי המשכתי את אסוציאציה שלך. בכל אחד מאיתנו יש צדדים שונים ודווקא לג'מוס מחובר הצד די מואר שלי. אני בדרך כלל מעדיפה לדבר על עצמי במקרים כאלו ולא לספור צדדים למישהו אחר, גם לג'קו. "לא צריך להיעלב" את אומרת וצודקת. אבל זה לא תלוי בי - כבר נעלבתי ויצאתי מזה, כי הכל מותר לך , ריף... את יודעת , למה? בגלל זה: "מבט המואר על העולם האפל"------------->

למעלה