ברוך שפטרנו

nloval

New member
../images/Emo140.gifברוך שפטרנו

אני עם הרסיטל סיימתי, בהצלחה לכולכם!!

nirushekes

New member
ספרי חוויות..

גם אני עשיתי הבוקר בגרות קלאסית 5 יח"ל בחצוצרה. בחנו אותי חצוצרן אחד בשם אלכס מפתח תקווה וערן ראמי שהוא ממש נחמד. היה ממש טוב אני חושב. מישהו יודע מתי יהיו ציונים?

nirushekes

New member
היי

אני לומד אצל זוריק אקשטיין בלוד. ניגנתי קונצ'רטו במי במול מז'ור של אלבינוני (זה ארבעה פרקים והם ביקשו לשמוע רק שניים), האטיוד הקונצ'רטי של גדיקה (גם לא את כולו), פרק שני מהקונצ'רטו של היידן, חלק שהם ביקשו מהקונצ'רטו של קוגן ורומנסה של שוסטקוביץ'. גם את ניגנת היום?

אני את הבגרות שלי עשיתי..

14 לפני שנים. אני לימדתי 4 שנים בקונסרבטוריון בפתח תקוה ביחד עם אלכס. אגב, אני זכר (שמי טל) והמדהימה מהניק, היא הבת שלי מאיה.

nirushekes

New member
שלום טל

כמו שאמרתי אני חושב שהיה טוב.. לא היו לי בעיות מיוחדות, אולי רק התרגשתי יותר מדי.

nloval

New member
היה מעולה

עשיתי רסיטל ג'אז על גיטרה, בדר"כ הם מבקשים 3 קטעים, אצלי הם אמרו אחרי הקטע השני שזה מספיק - כלומר כנראה בעזרת השם קיבלתי מאה.

jazzistco

New member
יפה מאד, אבל

רסיטל ג'אז זה 8-9 קטעים, לא ? האם חייב שהקטעים יהיו מתתי-סגנונות שונים? האם יש עבודה בכתב שצריך להגיש? בבקשה, הייתי רוצה קצת פרטים כי אני גם יעשה רסיטל בגיטרה-ג'אז בשנה הבאה ואני די לחוץ מזה...

nloval

New member
מכינים 8 קטעים

ושם הם בוחרים מה הם רוצים לשמוע. אני בחרתי קטעים של אמנים שונים בסגנונות שונים, אבל כל הקטעים עברו עיבודים והפכו לסגנון אישי שכזה רשימת הקטעים שלי - bouncing with bud unit 7
nardis giant steps
u r 2 beautiful something bright size life freedom jazz dance הקטעים עם הסמיילי הם אלה שניגנתי בבחינה צריך להגיש עבודה בכתב על אחד הקטעים, לפי בחירתך. אל תילחץ, תעבוד קשה ותתמיד, תבחר קטעים לא בשמיים.

יפתח מ

New member
מאוד מעניין אותי לשמוע איך עשית את

giant steps....יש לך איזו הקלטה שלך מנגנת את זה? לאיזה קטע אגב עשית טרנסקריפציה? אה- ומזל טוב! :)

nloval

New member
יש לי הופעה ב23.3

שבה אני אקליט את זה לייב מול קהל הטרנסקריפציה זה unit7 של ווז מונטגומרי

jazzistco

New member
אאממממ... מה זה טרנסקריפציה ?

אגב, אלתרת במבחן ? (מותר לאלתר?...)

nloval

New member
טרנסקריפציה - הוצאה של קטע משמיעה

כלומר לנגן קטע בדיוק כמו שהוא מנוגן בדיסק אילתרתי, חובה לאלתר..

jazzistco

New member
הבוחנים אמורים

להשמיע איזשהו קטע ואת צריכה להוציא אותו משמיעה ...? ==> לא ממש הבנתי איך זה הולך... (
)

nloval

New member
לפני חצי שנה

בחרתי קטע , כתבתי אותו ברשימת הקטעים לרסיטל ובבחינה ניגנתי את הקטע כפי שאמן מסויים ניגן אותו בדיסק מסויים. הם בודקים האם הסאונד דומה ואת הדברים האלה.

nloval

New member
לא, בירושלים

אני אפרסם פה הזמנה בהזדמנות. בתיכון לאמנויות, אולם נורית קציר. 20:00

למעלה