ברוכה השווה!!! דניאל חזרת לפורום! טוב מכאן אני פותח שרשור ברכות לדניאל על שובה לפורום!
ד דייבידסון New member 19/5/03 #1 ../images/Emo140.gifברוכה השווה!!! דניאל חזרת לפורום! טוב מכאן אני פותח שרשור ברכות לדניאל על שובה לפורום!
../images/Emo140.gifברוכה השווה!!! דניאל חזרת לפורום! טוב מכאן אני פותח שרשור ברכות לדניאל על שובה לפורום!
B buffgirl New member 20/5/03 #4 תודה!../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת| איזה חמודייים אתם! מתוקים שלי! חולה עליכם! אתם ממש מתוקים... ל"ג בעומר שמח לכולכם!
תודה!../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת| איזה חמודייים אתם! מתוקים שלי! חולה עליכם! אתם ממש מתוקים... ל"ג בעומר שמח לכולכם!
י יוליה הכוסית New member 21/5/03 #5 ברוכה השווה דניאל ... תגידי אפשר לקרוא לך דניאלה או דני ? ובחרת מנהלת נהדרת ! תגידי יש לך אייסיקיו ?
B buffgirl New member 22/5/03 #6 דני, 95280666 ../images/Emo80.gif|מיוחדת| ככה חברים שלי קוראים לי. ואנשים: אני התקבלתי למדעית! יי פור מי! איימ סמארט! אני התקבלתי למדעית! יי! *קופצת ברחבי החדר*
דני, 95280666 ../images/Emo80.gif|מיוחדת| ככה חברים שלי קוראים לי. ואנשים: אני התקבלתי למדעית! יי פור מי! איימ סמארט! אני התקבלתי למדעית! יי! *קופצת ברחבי החדר*
D DileMMaGi®L New member 22/5/03 #9 מזל טוב../images/Emo70.gif למרות שאני לא יודעת מה-זה....... אבל מזל טוב אבל איך אני קפצתי שהתקשרו להגיד לי שהתקבלתי לתיכון מגמת אופנה אין לך מושג שמחה בישבלך *נזכרת איך שמחתי*
מזל טוב../images/Emo70.gif למרות שאני לא יודעת מה-זה....... אבל מזל טוב אבל איך אני קפצתי שהתקשרו להגיד לי שהתקבלתי לתיכון מגמת אופנה אין לך מושג שמחה בישבלך *נזכרת איך שמחתי*
ד דייבידסון New member 23/5/03 #10 ואני מסיים עם הסיוט הזה השנה! אני פשוט הרווווס מעייפות מהבגרות שלי באנגלית היום!
B buffgirl New member 23/5/03 #11 וזאת הדרך לעודד ../images/Emo80.gif|מיוחדת| אותי לפני שאני נכנסת לתיכון?
D DileMMaGi®L New member 23/5/03 #12 כן הוא ממש עוזר.... אני מה-זה פוחדת.... הבגריות וכול זה... ותבינו אני מגמת אופנה איזה קשה יהיה שם....
כן הוא ממש עוזר.... אני מה-זה פוחדת.... הבגריות וכול זה... ותבינו אני מגמת אופנה איזה קשה יהיה שם....