ברוכים באים ושבים

חזרתי!!!!1!!11!1 ../images/Emo24.gif../images/Emo195.gif../images/Emo13.gif

קצת בדיליי... ובסוף העונה... אבל עדיין...

../images/Emo199.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo28.gif

הערב בשעה 19:00, ערן צור יתארח לייב ב-BlogTV לרגל צאת אלבומו החדש "חותך בחתך הזהב". שרשרו שאלות כבר עכשיו בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1252&msgid=85693671
עברית קשה שפה? כבר לא! מנכ"ל ומנהלת חברת eTeacher, המציעה לימוד עברית דרך המחשב, מגיעים מחר לפורום ישראלים באוסטרליה ונ"ז כדי לענות על כל השאלות שלכם. אל תפספסו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=697&msgid=85790016
תחרות הצילומים "בעלי חיים ואדם" יוצאת לדרך! כנסו לפורום בעלי חיים במערכת החינוך, פרסמו תמונה בה מוצג קשר חיובי בין אדם לבעל חיים ותוכלו לזכות בארוחה זוגית! השבוע - חתולים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1017&msgid=85833458
הסרטונים שלכם ב-FLIX מגיעים גם לטלוויזיה! איך? למה? כמה? כל הפרטים כאן: http://www.flix.co.il/myvod

steelwater

New member
שלום, חדשה../images/Emo140.gif

שלום. מה נשמע? אני חדשה פה! אחרי הפרק הערב החלטתי לנסות להצטרף לפה... בהתחלה שראיתי את הפרסומות להאוס בערוץ 3 אז הסדרה נראתה לי טיפשית בעיקר בגלל שפעם ערוץ 3 היה ערוץ ממש טוב ובאמת עם הסדרות הטובות בעולם והיום הוא כבר לא ויש בו הרבה דברים טיפשיים. אבל שמעתי על האוס במשך הזמן דברים טובים ושמעתי שאחד הפרקים זכה באמי והחלטתי לנסות. התחלתי לראות את הסדרה ואהבתי אבל לא הרבה. לא יודעת, היא טובה והכל אבל היא עדיין לא משכה אותי ממש לתוכה למרות שאם אני רואה שיש אז אני מסמנת בתזכורת של HOT כדי לראות.
אני חושבת שאני צריכה לראות את הסדרה מהתחלה ואז אולי אני אכנס לזה יורת ויבין את הסדרה. בכל מקרה זו סדרה באמת ממש טובה וגם מאד מקורית ומיוחדת והפרק היום היה פשוט מדהים. כמעט כל הפרק ישבתי עם עיניים פתוחות מתדהמה והייתי בתדהמה ולקראת הסוף הפה שלי פשוט נפער מרוב תדהמה וכשהפרק נגמר צעקתי "לא!!!" חחח
הפרק היה פשוט מעולה. יו לורי שיחק מעולה וכל הקונספט היה פשוט גאוני וכל-כך לא מובן. כשהוא הרג את המטופל ממש פחדתי שהוא טועה ושזו לא באמת הזיה ואז הכדור נפל מהיד שלו וזה היה פשוט מדהים וממש שמחתי שזה לא באמת קרה אבל לא הבנתי מה קורה בסוף ואני כבר ממש רוצה לראות את העונה הבאה. מישהו יודע מית היא מגיע לערוץ 3? אני מורידה תוכניות אבל אל בא לי להוריד את התוכנית הזאת. בא לי לראות את זה בטלוויזיה עם המתח כמו בימים הטובים.
הדיאלוגים של האוס ושל מי שירה בו היו ממש טובים אבל חשבתי שזה ממש מטומתמם ששמו אותם באותו החדר. המשחק של יו כשהוא מתעצבן ומרביץ לרופא היה ממש טוב וכל פעם שזו הייתה הזייה חדשה זה היה ממש מדהים אבל גם מבאס כי לא רציתי שבאמת האאוס יהפוך להיות פחות חכם או משהו כזה. אם הם באמת היו עושים לו את זה בלי שלאול אותו אז זה ממש לא בסדר. מצד שני להאוס אף פעם לא היה איכפת מה בסדר ולא בסדר כל עוד מרפאים את החולים והוא עבר על החוק בשביל זה. באמת שהיה פרק טוב. הרבה זמן כבר לא ישבתי ככה מול פרק. אולי בימים שהייית רואה ER ולפני שהסדרה נהרסה. טוב, מצטערת שטחנתי, פשוט הייתי חייבת לכתוב על הפרק הזה אז באתי לפה. חוץ מהאוס אני גם אוהבת את חברים,סקרבס, של מי השורה הזאת ועוד. חחח כנראה שיש לי עם עם סדרות בתי חולים. מקווה שתקבלו אותי יפה. יום טוב יעל

Heaven Tonight

New member
../images/Emo9.gif חדשה..

היי וואי..טוב לדעת שיש פורום להאוס...(אפילו לא חשבתי על זה
) אני אשמח להצטרף

Benjamin Turner

New member
היי ניובי, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קודם כל, ערוץ 3 ישדר ככל הנראה את שתי העונות הראשונות מההתחלה החל מיום שבת הבא. העונה השלישית... טוב, יקח לה זמן להגיע, אבל אם עדיין לא ראית את שתי העונות הראשונות, זה הזמן לעשות זאת. הפרק שזכה באמי הוא three stories, פרק מבריק וגאוני בערך ברמה של no reason שכשתראי, אין לי ספק שתצדיקי את הבחירה בו
(אם כי האמי אינו אינדיקציה לכלום, כפי שהוכיח האמי האחרון). מספרו 1X21, כך שגם אליו יש לך עוד זמן עד שתגיעי. ולגבי הסוף של no reason, זה הסוף... מה בדיוק לא הבנת? האוס ביקש קטמין, משמע צ'אנס לריפוי-קבע של הכאב הכרוני. מה יהיה עם זה? אם את לא מורידה את העונה החדשה, כנראה שתצטרכי לחכות
(אלא אם כן את רוצה ספוילרים, ובתכלס, מנסיון, לא ממש כדאי לך. אני הפסקתי לקרוא ספוילרים רציניים)

steelwater

New member
תודה

ממש תודה על המידע! אנשתדל לרואת משבת, למרות שנראה לי שאני סוגרת את שהבת הזאת חחח. חבל שאין כמו יס שאפשר להקליט את הפרקים(הוידיאו שלי די דפוק וזה יצא באיכות גרועה). לא הבנתי כי בכל זאת הפרק מאד מסובך,קראתי הודעות מהשרשור והבנתי עוד דברים והבנתי את הקונספט של הפרק אבל עדיין זה לא שהכל ברור כשמש ובאמת יהיו דברים שיתבררו רק בעונה הבאה. אני משמ לא רוצה ספוילרים. הרסתי לעצמי כל-כך הרבה סדרות וכל-כך הרבה פרקים עם ספוילרים וממש מרגישים איזה כיף זה אל לדעת מה עומד לקרות ואיך זה כל-כך הורס שאתה יודע מה עומד לקרות.

sacrament

New member
כמובן

אבל בזמן האחרון קצת הזנחתי בגלל המבחנים...אני אחזור בקרוב

Heaven Tonight

New member
אההה..

חחח..
..קיי.. בגלל זה לא ראיתי הודעות שלך בזמן האחרון.. בהצלחה עם המבחנים

למעלה