ברכות לנילי41 ולאריאלה-נצבעתן באדום

אירילה

New member
../images/Emo140.gifברכות לנילי41 ולאריאלה-נצבעתן באדום../images/Emo49.gif

הצביעה באדום היא הערכה להשתתפתכן הפעילה בפורום והאווירה הנעימה שאתן משרות בו ,בכך הפכתן לגולשות כבוד. גם אם אינני נשמע לעיתים קרובות כמוכן ,הריי שעייני אינן מחטיאות אף אחת מההודעות. כל הכבוד לכן. גרשון

הפנקס פתוח והיד צובעת

בכל הצניעות ומבלי לקפח אחרים, אני מציע שתצבע גם את אסתר. קבלתי ממנה מידע ועזרה שלא הצלחתי לקבל עד היום. יעקב

אירילה

New member
גם תורה של אסתר יגיע

אך לצערי ישנם קריטוריונים בתפוז וביניהם כמות ההשתתפות הרציפה בדיוני הפורום וכן מספר הצביעות , גם ללא הצבע ומתוך הכרותי האישית את אסתר ,אני בטוח כי אסתר אינה מ"הנעלבות" ויודעת היטב את דעתי עליה גם ללא הצבע האדום. שוב לצערי הרב נבצר זאת ממני הפעם וכולנו רוחשים לאסתר את מלא הכבוד וההערכה על העצות המקצועיות אשר מעניקה לנו כאן......ועוד בחינם...

נילי41

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo51.gif אירילה, גרמת לי להסמיק במבוכה

וואו, תודה רבה על הכבוד הרב! מה המשמעות של המחווה היפה הזו? אני רוצה להגיד בהזדמנות זו שההשתתפות שלי בפורום גורמת לי הנאה ונותנת לי הרגשת שייכות ואחווה עם כל אחי ואחיותי לצרה. לא מגיע לי אות כבוד על כך... לפעמים אני מרגישה שיש עוד הרבה נושאים שאיני יכולה לתרום בהם כי עדיין לא התנסיתי בהם, למרות שאנחנו כבר הרחק במדרון החלקלק של האלצהיימר, כמו בקשר לעובדים זרים, או אישפוז מוסדי, או קבלת קוד בריאות וכו'. כאן עדיין יש לי הרבה מה ללמוד, אבל מכל מה שהתנסיתי בו ואני יכולה לעזור, אני עושה זאת בכייף... אז שוב תודה רבה ומקווה להצדיק את התואר 'גולשת כבוד'... מצחיק אותי... אז שנשמע רק בשורות טובות והמשך יום עגול לכ-ו-ל-ם.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif גם לך מגיע יקירתי ../images/Emo24.gif

את תמיד מעודדת את כולנו ומחזקת ונוטעת אמונה בלבנו... אז מי אם לא את ראויה לתואר כבוד??? כל הכבוד לך אריאלה האדומה!

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifאריאלה אני קרציה

מה עם העצירות ?! מה עם ה-סי.טי ? אל תשאירי אותנו דואגים

../images/Emo24.gifאסתריקה את לא קרציה את נשמה טובה

היום הוא לא עשה ניסיתי להושיב אותו ,הוא ישב ולא יצא לו למרות ששמתי לו משחה, כעת נתתי לו את הסירופ נגד העצירות ונראה אם הוא יעשה בבוקר לא נתתי לו לאכול ארוחת ערב רק מעדן ועוגיה ואת הסירופ עם שתיה קרה. בקשר לסי טי נקבל תשובה בדואר הם נתנו לי דיסק אך התשובה בכתב תשלח.מודה לך על הדאגה אחותי היקרה.

../images/Emo140.gif../images/Emo51.gifמכל ../images/Emo23.gifלמנהל הפורום מר גרשון

את הכבוד והערכה אני מפנה ברשותך לבורא העולם שנותן לי כוחות בכל יום לתפקד ולראות מי זקוק לעזרתי, החסד הוא בראש מעייני, ברגעים אלה אני מכינה אוכל לשכנה החולה שלי שהגיעה מבית החולים, , איני רוצה לספר מה אני כל יום עושה רק אני מתפללת לה' שימשיך לתת לי בריאות להמשיך להכניס לשק שיש לי ,מצוות כרימון עד שתצא נשמתי. ושוב תודה לך והאמת שאתה המנהל קורא ועוזר גם לאחרים פה בפורום ועושה חסד עם הבריות וזה שאתה בכלל מנהל על פורום של מטפלים בחולים אשריך ואשרי חלקיך אני מכתירה אותך ונותנת לך את ה-
ובו ברכות מכל ברכות התורה עלה והצלח.בשורות טובות

למעלה