ברכות לפורום החדש והנפלא

  • פותח הנושא pirge
  • פורסם בתאריך

האוהבות

New member
ברכות לפורום החדש../images/Emo140.gif

מחפשת מתכון מנצח לקבבונים, לארוחת החג.(החלטנו לשנות ולרדת מהאוכל המסורתי...) אשמח לקבל מתכונים שנוסו אצלכם בהצלחה. תודה מראש
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gifתודה פירגוש../images/Emo39.gif

וברוכה הבאה לפורום
 

bigjack

New member
תודה לדודו מלך המאפים והקינוחים../images/Emo39.gif

שמח שבאת לבקר ואני בטוח שבעתיד תוכל לתרום המון מהידע שלך.... תהיה בטוח ששאלות על קינוחים יופנו ישר לקומונה שלך
ואגב ....אפשר קבב אחד או שניים או עשרה????
 

ינשופית

New member
ברכות והצלחה לפורום החדש,,

אךךךךך כמה בעלי הרומני יציץ פה ויקרא לי בואייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי תראי, ואני אבוא אתרשם וישר למטבח, המון הצלחה ונפגש. שבוע מקסים.
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gif תודה וברוכה הבאה לפורום../images/Emo39.gif

קבבונים שלי: 0.5 קג' בשר בקר טחון עם שומן כבש 1 בצל קצוץ דק דק חופן פטרוזיליה קצוצה דק מלח פלפל שחור אפשר להוסיף צנוברים קלויים לתערובת. מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה, מכסים בנילון נצמד ומניחים במקרר למנוחה של שעה, יוצרים קבבים קטנים ומאורכים, צולים בתנור חם או מנגל עד שהקבבונים מזהיבים כ-3-5 דקות, הופכים את הקבבים וממשיכים לצלות עד שהצד השני מזהיב, מגישים על צלחת שעליה מפוזר עלי בייבי או רצועות חסה ובמרכז צלוחית טחינה בתמונה הקבב בושל בתנור
 

Lim3

New member
גם ממני ברכות לפורום הטעים ../images/Emo3.gif

 
../images/Emo140.gifברכות לפורום החדש והנפלא

איחולי הצלחה לביג ג'ק, ולשלל הטורפים. שבוע טוב ותתחדשו
ורד ברלל
 

simad1

New member
ברכות לפורום הכי עסיסי ב-../images/Emo43.gif

בטוחה שיהיה לנו כיף וטעים
 

bigjack

New member
תודה סימה../images/Emo141.gifוברוכה הבאה

יהיה כיף לראות גם כאן את המתכונים מעוררי התיאבון שלך
 

effyba

New member
../images/Emo140.gifביג ג'ק יקירנו..תתחדש בהצלחה!!רק עכשיו

גילו לי...נו בטח - האדם הנכון במקום הנכון!!!!!
 

bigjack

New member
תודה אפי יקרה../images/Emo140.gif

שמח לפגוש אותך גם כאן
 

bigjack

New member
תודה רבה ורד../images/Emo39.gifוברוכה הבאה

שבוע מעולה לכולנו וחזרה נעימה לבית ספר לכל הקרניבורים הצעירים
 
למעלה