ברכות לפורום המגניב וברכות למנהלת המקסימה
ל לוניטונה New member 21/10/03 #1 ../images/Emo140.gif ברכות לפורום המגניב ../images/Emo65.gif וברכות למנהלת המקסימה
ל לוניטונה New member 21/10/03 #2 ואני מחפשת מפיות עם מוטיבים קטנים, הדגש הוא על מוטיבים קטנים, בגודל סנטימטר על 2 סנטימטר. עדיפות לדמויות ילדותיות פרפרים, כדור, פרח, דג וכו'.... תמורה נאותה מובטחת.
ואני מחפשת מפיות עם מוטיבים קטנים, הדגש הוא על מוטיבים קטנים, בגודל סנטימטר על 2 סנטימטר. עדיפות לדמויות ילדותיות פרפרים, כדור, פרח, דג וכו'.... תמורה נאותה מובטחת.
S SophieT New member 22/10/03 #7 רוצה פאנץ' וג'ודי! רוצה מפית כזו (או שתיים...) מה להציע לך בתמורה? פרחים? פירות? ירקות? טוק טו מי! סופי.
רוצה פאנץ' וג'ודי! רוצה מפית כזו (או שתיים...) מה להציע לך בתמורה? פרחים? פירות? ירקות? טוק טו מי! סופי.
ס סיגל עם הקפה New member 22/10/03 #6 יש לי מפית עם טויטי בכל מיני גדלים יש בה גם טויטי בגודל המובקש. יש לי אבל רק אחת כזו. מתאים לך?
ל לוניטונה New member 22/10/03 #8 אויש חמודות אתן ../images/Emo24.gif מקסימות אהבתי את המפית השניה של נגה אור. (טויטי יש לי סיגלי - תודה מתוקה) נוגה אור פונה אלייך במסר.... ולמי יש עוד??? (תאוותנית שכמותי) נשיקות
אויש חמודות אתן ../images/Emo24.gif מקסימות אהבתי את המפית השניה של נגה אור. (טויטי יש לי סיגלי - תודה מתוקה) נוגה אור פונה אלייך במסר.... ולמי יש עוד??? (תאוותנית שכמותי) נשיקות