דיון, שמכיל
לסרט!

../images/Emo140.gif דיון, שמכיל ../images/Emo58.gif לסרט! ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

1. בהנחה שהייתם בנעלים של נעמי - מה הייתם עושים בקשר לכך שמישל הולכת להתחתן עם גבר? 2. והאם הייתם מספרים למשפחה החרדית שלכם על הנטיה המינית שלכם? מדוע כן/לא? וכמובן... שבת שלום!

אז כך.

אני בחורה חרדית ומגדירה את הנטיה החד מינית שלי כהעדפה בלבד(בנתיים). אני חושבת שאין דבר ששובר יותר מזה, שזו שהיית איתה הולכת למישהו אחר.ובפרט כשזה גבר. אני אישית לא הולכת לספר להורים ,בטח לא בשלב זה. אני מאמינה שמתישהו כן אתחתן עם גבר. וחבל לי להכניס אותם לטראומות מיותרות.

היית מעוניינת ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

לוותר על האהבה שלך, לשקר לעצמך ולמשפחה שלך, ללכת להתחתן עם גבר - ולא להעניק לעצמך את האהבה שמגיעה לך רק בגלל ה"טראומות המיותרות" של המשפחה שלך?

לא.

אני מאמינה שיש גבר שאני כן אמשך אליו. והוא יהיה מושא אהבתי בלבד! (למרות שבנתיים אני לא רואה את זה) אבל אם אצא עם בחורה ואתאהב בה,אני לא אוכל לחשוב בשלבים אלו על חתונה. נישואין יערכו רק אחרי שאתנקה כליל, ובזמן שהבחור שאבחר יגרום לי, ויהיה המניע לא לרצות לחזור לאהוב נשים.

אה ו...

מכיוון ואני מזדהה ומקושרת איכשהו לעלילה אני אשמח לזכות בכרטיס /tapuzforum/images/emo8.gif

למעלה