דנדשות

אעאעעאעאעאעאע כן אני חדשהה @ ../images/Emo98.gif

מה קורה אוהבי מקפליייי ?! אני -חולה על מקפליייייי- השם מרוב יופי חסוי כדי שלאאאאאאא תכנאוו ! סתם סתם ! טוב לוב יו מאמושים שלי ביו'שים חמודושים ללושים סתם...

יעליקק

New member
היי, אני חדשה פה ^^

היי אנשים ^^ אני חדשה פה D= חשוב לציין ששוליטה החמודה הביאה אותי לפה [ = היא בכלל גרמה לי לאהוב את מקפליי המושלמים ^^ היא מדברת עליהם כל שניה וחצי במשך כל השנה [שעברה] ונשבר לי מהם כבר והיא השמיעה לי שיר או נשיים שלהם ופול תמונות ואז התחלתי לאהוב את דאגי המושלם [ = ועכשיו אני אוהבת את כולם ואני ממש מעריצה שלהם ! יש לי מלא מלא תמונות שלהם ושירים ו.. סורי על החפירה ^^ רק עוד פרט שחשוב לציין- אני לא אוהבת את דני :| כאילו הוא חמוד אבל אני יותר אוהבת את השאר. אז, ברוכה הבאה לי ^^ יעל [ =

חצמבוש

New member
אני חדשה פה:)

אממ אני אוהבת את מקפליי עוד מתחילת החופש הגדול של כיתה ז'[המעבר לח'] בגלל שהם היו על השער של ראש1 ומאז אני מכורה אליהם יש לי אובססיה קשה לדאגי וכל מה שקשור למקפליי ויש לי פול תמונות שלהם ושירים.. חח ובאשמתי עכשיו גם יובל מכורה עליהםD: אהה ודרך אגב יש לי יומולדת עוד שבועיים וחצי:) יאי מזל טוב ליXD

הייי כולם אני חדשה!!!!!

אני שיר בת 12 מקרית גת (לגור בעיר לחוש בכפר...=) את האמת אני לא ממש חדשה אני קוראת פה מ2005 פשוט אני לא בחורה של פורומים(או יותר נכון ילדה....) חולה על mcfly הפייב שלי זה דני אני מאוהבת בו
ואני חייבת לציין אני גם לא ממש בחורה של הערצה ואת האמת אני גם נוטה לכיוון דאגי (למרות שאני אוהת את כולם) אני בטח משעמת אותכן כמו שאמרתי אני לא ממש בחורה של פורומים.........

JuSt My LuCk

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני עדי בת 15 מתה על דני
השתלבות נעימה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמתפקת חדשות DDD: ברוכית

אני אריאל, בת 14 מהרצליה הפייב שלי הוא טום
השתלבות נעימה^^;

McFly rullz

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

בחורה של פורומים לא בחורה של פורומים... את אוהבת את מקפליי!
אניוואי אני מורן בת 13^^
דאגי דה שקס
השתלבות מהירה ונינוחה! פורום מקפליי-הבית שלנו,של כולנו! חחחחח זה מתאים

butbut

New member
את אותה העצבנית שהתחברה בתור "חולה על מקפלי"?

זה ממש לא מצחיק כול העסק הזה. אבל אם זאת לא את אז תהנ כאן אני בת-אל,והפייב שלי זה דני,הוא יותר שעקס בשביליי=]]

butbut

New member
אוו טוב אז סליחה^^..איך קוראים לך אגב?

וכייף לך,גם אני עושה כנראה מנוי לTOTP:]]

butbut

New member
אממ..יש משהו בת"א שאחרי על כול העיתונים בארץ.

ואז אומרים לו שא רוצה לעשות,ומסדרים את הכול שם..שכחתי ת'שם.

חחחח...

קוראים לי קורל P: ולמי ששאלה איפה עושים את המנוי- יש חנות בת"א בדיזינגוף 50 שנקראת "חנות הירחונים" שם אפשר לעשות...

תרגעי זאת לא היא ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif

ודיי , פעם אחת עשיתי טעות אז ישרר : "את העצבנית הזאת, את העצבנית הזאת ? ?!?!?" ובלה בלה בלה ! חבל שהתנצלתי בפני יעליקק הזאת כי אתם בכל זאת לא שוחכות את זההה ... ! טובב... לא שלמשהו אכפת אבל אני פורשת מפהה ... חשבתי שאתם נחמדות אבלל ... מסתבר שלאא ... טוב בהה בייי !

butbut

New member
יואוו תרגיעי,בסך הכול אמרתי פעם האחת "העצבנית

ולא 50 פעם. ואם את רוצה ללכת תלכי,אנחנו באמת נחמדות . את פשוט לא כאן מספיק זמן כדי לקבוע אם אנחנו כן נחמדות או לא.להזכירך ההודעות שלך לא היו ממש נחמדות.

נוו נכוןן !!!

אבל התנצלתיי ! אז מה את רוצה שאני יעשה יחזיר את הזמן אחורהה ?! אם יכלתי הייתי מחזירה ו.. פסדר את רוצה שאני ילך אניי ילך ! גברת "נחמדה" בהה ביי !!!

butbut

New member
R U KIDDING ME RIGHT?כאילו מה את רוצה ממני?

לא אמרתי שתעשי כלום!! בסך הכול השארת עליי רושם של אחת שמתעצבנת מכול פיפס קטן וזהו! אז רילקס. ולא אמרתי לך ללכת,איפה כתבתי "לכי לכי לכי ואל תחזרי" ??!??!!? לא כתבתי!! בדרך כלל אני אוהבת להכיר את החדשות שנכנסות אל הפורום,אבל אם את אנטי מההתחלה אז מה את רוצה ממני? ג'יזס.

למעלה