דף הקהילות המחודש של תפוז!

motib4

New member
../images/Emo140.gifדף הקהילות המחודש של תפוז!../images/Emo140.gif

היום או מחר עולה רשמית לכל פורום דף מקדים, מין אתר קטן לכל פורום. זהו שינוי משמעותי לכל פורום בתפוז. קצת הסברים: הדף המקדים יוצג כל פעם לפני כניסה לפורום.
הטור הימני
בצד יש תפריט כחול כהה. לאן מוביל כל קישור? פורום: לחיצה על הטקסט תוביל לעמוד הפורום. מאמארים: לחיצה על הטקסט תוביל למאמרי הפורום. סקרים: תוביל לסקר הפורום. גלריות: לחיצה על הטקסט תוביל לגלריות הפורום. לוח ארועים: יוביל ללוח האועים של הפורום. לוחות: לחיצה תוביל ללוחות הפורום. צ´אט:לחיצה תוביל לחדר התאומות אולסן בצ´אט של תפוז. מתחת לתפריט יש את אופציית החיפוש בפורום + קישור לחיפוש המתקדם, ומתחת פורומים מומלצים. אם ברצונכם להוסיף פורום אחר שאתם גולשים בו, שרשרו לכאן.
הטור האמצעי
על הפורום: מציג חלק מהודעת המנהל. ליצה על המשך תפתח חלון חדש על ההודעה השלמה. בריבוע יש גם תמונה שתתחלף כל כמה ימים. חדש בפורום: כל כמה ימים הטקסט יתעדכן. מציג את הדברים החדשים בפורום (סקרים, גלריות, מאמרים וכו´). מאמרים חדשים: מציג את שלושת המאמרים הכי חדשים שהתווספו למאמרי הפורום. סקר: מציג את הסקר העכשויי בפורום. לחיצה עליו תפתח חלון חדש עם הסקר. לחיצה על "ארכיון הסרטים" תוביל לכל הסקרים שהיו אי פעם בפורוום ואפשרות הצבעה. גלריות: מציג שלוש גלריות אקראיות מגלריות הפורום. לוח ארועים: מציג את שלושת הארועים הכי קרובים שצריכים להיות. לחיצה על "להמשך" תוביל לצפייה בכל הלוח.
הטור השמאלי
זוהי שורת "הנבחרים". כוללת: הודעות: עד 5 הודעות מומלצות בפורום, מתעדכן כל יום-יומיים. מאמרים: עד 5 מאמרים מומלצים. קישורים: עד 5 קישורים מומלצים מקישורי הפורום. מחברי הפורום: מציג גולש מסויים שגולש בפורום וחלקים מסויימים מכרטיסו האישי + תמונה. גולש ללא תמונה לא יוכל להופיע במלבן (אפשר להוסיף תמונה של שחקן או אנימציה). הבחירה של הגולש היא אקראית .
מתחת ומעל לכל הטורים
הטור מעל: מציג אם שם הפורום, שם המנהל, את הטאגליינס של הפורום רצים, התייחסות למערכת המסרים, ואופציית צפייה בעמוד רק פעם אחת ביום. הטור מתחת: מציג את 10 ההודעות האחרונות הפורום ללא תגובות. לחיצה על נושא ההודעה תפתח את ההודעה ולחיצה על מספר התגובות (במידה ויש) תפתח את כל תגובותיה. זהו, כאן תם ההסבר על דף הקהילות, אשמח לשמוע ביקורת על מה שבניתי, תוספות טובות לדעתכם, ומה תם חושבים על דף הקהילה. לחצו... שלכם-

motib4

New member
כמה תיקונים...../images/Emo9.gif

מאמארים- מאמרים. האועים- הארועים. ליצה- לחיצה. ארכיון הסרטים- ארכיון הסקרים.

למוטי../images/Emo9.gif

וואיי הולך להיות מאגניב
וממש יפה הם מתקדמים זה טוב
:) תקשיב לא הבנתי רק איפה עמוד המעודפים כי אני כותבת בעוד פורומים(ברור שזה הפורום המועדף שלי
) אבל איפה יש את המעודפים

motib4

New member
נועה...

הפורמים המועדפים עלייך נמצאים בעמוד הראשי של תפוז ואישים לכל משתמש. הפורמים המומלצים בדף הקהילה מתווספים ע"י הוספה שלי. אם יש לך פורום שנוגע לנושא הפורום (טלוויזיה, מעריצים) ואת גולשת בו, רק שרשרי את שמו ואני אוסיף אותו.

למעלה