הברכות שהכנתם לקרן לצאת ה

../images/Emo140.gifהברכות שהכנתם לקרן לצאת ה../images/Emo220.gif

אז ככה, כדי שלא יהיו בעיות, אם יש כאלה שלא הספיקו לבקש להוריד ברכה שלהם. מחקתי מכל הברכות את שם המשפחה.. השארתי רק שם פרטי וניק כשהיו... מחקתי גם ברכות של חברים של קרן למקרה שהם לא רוצים שכולם יראו את הברכה שלהם.... אז זהו, אתם מוזמנים לצפות במצגת.. זה קובץ גדול, אז תצטרכו להוריד אותו בקישור המצורף ותודה לכל המשתתפים

razpg

New member
איזה מצגת יפה!

תודה טליהיא! מעניין מה קרן אמרה על המצגת אחרי שהיא ראתה אותה...

AngelsWings

New member
כנראה שהיא ראתה עדיין.

איתי לא חיבר לה עדיין ת'מחשב, אבל יש מצב שהיא כן ראתה ואיתי חיבר :)

noki222

New member
לא יודעת למה אבל...

ניסיתי כמה פעמים,אבל אני לא מצליחה להיכנס לזה..אני לא מצליחה לראות תמצגת...אני מתחננת..תעלו את זה במקום אחר...תודה מראש...

I מ י ר ב I

New member
סחתיין!!!

השקעת הרבה בעיצוב... היה קטע שהכתוב היה כחול וגם הרקע אז קצת היה לי קשה לקרוא!! טל-ליהיא,אחלה ברכה!!! מרגשת...

תמיד חשבתי שהרעיון מקסים...עכשיו

אני מוריד... אגב,קניתי את הדיסק במודיעין..חח אתם לא יודעים איך אני חורש עליו.... השיר "שיהיה לנו בית" ממש ריגש אותי...אני חושב שזה השיר היפה ביותר...חחח והשיר הכי פחות יפה לדעתי,זה "יותר מדי" לא התחברתי כל כך..... והשיר "אביתר" אממממ חח שיר יפיפה,אבל המילים קצת פוגעות לדעתי לא?

למה להגיב אלי?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אם אתה מגיב להודעה של טל ליהיא אתה צריך ללחוץ על "הוספת תגובה" בהודעה שלה לא בהודעה האחרונה בשירשור.... תתחדש על הדיסק
לדעתי זה לא פוגע... "לילדים מכוערים לא קר".. איך שאני הבנתי זה בציניות "עצב באביתר אבל אומרים שילדים מכוערים לא מרגישים דבר" היא אומרת שאומרים שהם לא מרגישים כלום ומצד שני הוא -כן- עצוב....

למעלה