הודעה לדור מנהל הפורום

mickeyc19

New member
../images/Emo140.gifהודעה לדור מנהל הפורום

סליחה על הקטנוניות, אבל אם כולם פה מהללים ומשבחים אותך ומפארים את שמך. אולי תספר לנו איפה אתה מתקלט ועושת את כל העבודה הנפלאה הזאת שכולם כותבים עליה פה. ואתה יכול גם לצרף תמונה שלך שנדע מי מנהל לנו את הפורום...

דור דקל

New member
היי מיקי../images/Emo24.gif

קודם כל ברוך הבא לפורום! אני שמח על ההתעניינות וזו ממש לא קטנוניות- אתם מוזמנים לשאול אותי כל מה שאתם רוצים ובלי להתבייש. בשביל זה אני פה
כרגע אני עובד בשעות היום כעורך מוסיקה ברדיוס 100FM ובערב אני עובד על כמה פרוייקטים כמפיק מוסיקלי. אני עובד כרגע על שלושה פרוייקטים במקביל, מתוכם אחת עם זמרת אמריקאית. זה מצריך המון שעות באולפן ולכן אני כמעט ולא מתקלט כרגע... בעבר תיקלטתי בZOOM, בLEMON ובאלנבי 58 בת"א, בפורום, בקיו ובבארקה בב"ש, בפאפיה ביץ' ובליין ה"פרידום" באילת, רובם כרזידנט, ועבדתי בחברת הליקון במחלקת הPR של הדאנס הבינלאומית. תוכל למצוא כמה דברים שלי באימיול, רובם תחת השם DJ JOYCE. תמונה שלי יש בעולם שלי - תקיש פעמיים ותוכל לראות... זהו על קצה המזלג... עכשיו תורך!

mickeyc19

New member
אז קודם כל

בוא נתחיל מזה שאני בחורה, תודה. חוצמזה, אין לי כ"כ מה לספר, קטונתי לעומת פועלך בעולם המוסיקה...

דור דקל

New member
יש כמה דברים שתוכלו למצוא ברשת

כמו רימיקסים ל-MURK, CASSIUS,קרזיפ, וגם לעברי לידר, ולרוני. יש גם כמה בודדים שהצליחו איכשהו לשים יד על boys of freedom (קטע מקורי)...

epsilon1

New member
מתי אנחנו מקבלים את

הפריצה שלך לתודעה הלאומית (או אפילו הבינלאומית)?

../images/Emo152.gifepsilon1 אתה גדול

אחי שאלה גדולה דור לצומת ליבך
וד"א אפשר למצוא קטע ישן שדור עשה לעברי לידר באימיול בשם: עברי לידר - בוא (דיג'יי ג'ויס רמיקס זה הדבר היחיד שיש שאני ראיתי לפחות דור לא ניראה לי שאת כל מה שאמרתה למעלה יש בטח לא את BOYS OF FREEDOME

דור דקל

New member
יש כמה אנשים שכנראה

הקליטו את Boys מסט ששודר ברדיו דרום. Dj Am-non, חבר טוב, ניגן אותו... כך שאני יודע שמסתובב rip איפשהו...

חחחח

חחחח אתה מתחמק מהשאלה שלמעלה מתי שודר סט שלך ברדיו דרום בטח ממזמן לא? חחחח אני בדיוק שומע דיסק רמיקסים שלך שעשיתה לי מזה מזמן איך אני אוהב את הקטע שעשיתה ל kamasutrance - fuckin minds זוכר את הדיסק הזה יש בו גם את הרמיקס שעשיתה לפינאלי ולבואי של עידן משנת 2003 ישןן לאללה קיצר תעשה לי עוד דיסק של 2005 חחחח
הא ותחזיר את צ'ינקוואמילה לפורום חחחח ככה הוא קורא לעצמו

mickeyc19

New member
האחים דקל...

אולי תדברו בטלפון במקום כאן.
ככה תוכלו לצרף את כל בני המשפחה גם את האח הגדול הנוסף שלכם. בכלל אולי נפתח פורום משפחת דקל וככה הדורות הבאים לא יצטרכו לעמול על עבודת שורשים לבית ספר... רעיון אדיר לא???

דור דקל

New member
את הסט ניגן

DJ Am-non לא אני - הוא רק שילב את הטרק שלי בסט שלו... וכן, זה היה לפני משהו כמו שנה וחצי פלוס מינוס. מיקי, אולי במקום לדבר על דברים לא חשובים נדבר על משהו שקשור לפורום? למשל - אולי סופסוף תספרי לנו איך את מתחברת לכל העניין של די ג'ייז ומוסיקה?

mickeyc19

New member
כמו כולם!

אוהבת מוסיקה ומסיבות. הולכת להרבה מסיבות אני נכנסת לפורום הזה כי יש פה כל מיני דברים על המוסיקה שאני אוהבת לשמוע. אגב, אולי תמליץ לנו על מסיבות שוות שיהיו בערב טו' באב באיזור ת"א. אבל דברים שגם אנשים בגילי (18) יכולים להכנס אליהם....

למה בטלפון? חחחח

תגידי את עולה ליב או שאת מתגיסת? ותגידי לי איזה מוזיקה את אוהבת? אני ימליץ לך על מסיבה האוסים או שחורה או משו אחר ?

בדוגרי

אין כאלה מסיבות טובות בשישי הקרוב חוץ מהאומן שזה לגייז פחחחחחח אני אולי הולך לso כי משגעים אותי יחצנים שאני יבוא לשם פעם אחת אז אולי אני יהיה שם אולי תלכי להום קלאב אם את אוהבת מוזיקה שחורה זאת מסיבה שהייתי הכי ממליץ אם כבר את גרה בת"א??

למעלה