החיים היפים!!!

Kipodula

New member
../images/Emo140.gifהחיים היפים!!!

שלום אנשים יפים!!! נכון שאני לא כותבת פה הרבה, אבל מותר לי... בזמן האחרון הייתי שקועה בלימודים עד מעל לראש לקראת הפסיכומטרי... אז עוד 5 ימים הסיוט נגמר!!! ושוב יהיו לי חיים משל עצמי!!! anyway, סופ"ש הזה אני נוסעת לגילי (אהבת חיי- למי שלא יודע..), ביום שני יש לי את הבחינה הכי מזעזעת בעולם- פסיכו'... (בהחלט נהייתי פסיכית מכל החומר...), וביום שישי של אותו שבוע, דהיינו עו שבוע וחצי, אני יורדת לאילת לעשות קורס צלילה וספופסוף לראות את כל החברים המגניבים שלי שלא ראיתי כבר פוווווול זמן!!!! בקיצור יהיו לי שבועיים מדהימים שיפצו על כל החודשיים שבכלל לא יצאתי מהבית (חוץ מלשיעורים..) חוצמזה- גם כשיורד גשם אני ממש מאושרת!!! אז שיהיה לכולכם יום נפלא ושבוע מדהים, ומקווה שלכולם כל הבעיות/ דילמות/ וכו' יסתדרו על הצד הכי טוב שיכול להיות!!!

Cobe Anan

New member
מזל טוב!

אני נאלצתי לדחות את הפסיכו לאפריל, כי לא היה לי זמן להשקיע.. בעסה. ועד שאני סופסוף בבית עם דקלה, הגענו מאוחר וכבר צריך ללכת לישון.. עוד בעסה. וגם נאלצנו לבטל את הסקי בחרמון בגלל מזג האוויר. 3ג€ STRIKES- WE`RE OUT!ג€

ofir50

New member
מזל טוב..!

דבר ראשון מזל טוב לרגל הסיום של הלימודים למבחן אבל רק שתדעי שהפסיכומטרי הוא מבחן יחסית קל למה שבא אחרי הפסיכומטרי הלימודים עצמם עם כל הבחינות המטורפות האלה.. בהצלחה במבחן!

liontamer

New member
מוזר שמכאן אני צריך להתעדכן...

אבל שיהיה המון המון מזל טוב מתוקה, בתור מישהו שמכיר אותך כבר הרבה זמן, בהחלט מגיע לך שזה ייסתדר ככה, וכבר כל כך מחכים לך כאן, ואני מת כבר שנרד לצלול ביחד... לאון מתרגש לקראת הקורס רסקיו שאחותה ארגנה לו

למעלה