הייתי בהופעה!!

Sivan1b

New member
../images/Emo140.gifהייתי בהופעה!!

שנערכה ביום חמישי בוומבלי,והייתה פשוט מדהימה! חששתי קצת לפני כן,שזה לא יהיה מעולה כמו ההופעות בזמן שהלהקה הייתה פעילה-אבל לומר שהופתעתי לטובה זה ממש בלשון המעטה!! הפקה מקצועית ביותר,אפקטים וסאונד..והבנים..מה אפשר להגיד..לא איבדו את זה:רוקדים ושרים נפלא וכמו תמיד נראים מעולה. הקטע עם המנהל ואיך מקימים בוי בנד,היה פשוט גדול! ניסינו להשיג כרטיסים להופעה שלמחרת,אבל לא היה כלום.שמחנו שהאיחוד הזה מצליח,והם גם אמרו שהם קיבלו פרס מיוחד על שהכרטיסים להופעות נמכרו כולם מראש! וזהו..חזרתי היום.הגשמתי חלום ילדות,שלא חשבתי שייצא לי..מאחלת לכולכם את ההרגשה הזאת..

Sivan1b

New member
היי../images/Emo140.gif

לא הצגתי את עצמי בהודעה הקודמת,אני סיון ואני מעריצה וותיקה..אני קצת יותר זקנה ממך,בת 22=)

נעים להכיר../images/Emo140.gif

אני הילה
אני את גיל ההתבגרות שלי עברתי עוד כשאחותי הייתה טיפשעשרה, ככה שאני מרגישה אחת מכן

פיצפיץ10

New member
איפה קנית את הכרטיס?

אני מתה לסוע ואני לא כ"כ יודעת איפה לקנות כרטיסים. ראיתי שיש ב-ticketmaster אבל נגמרו כל המקומות הטובים...

../images/Emo140.gif

אני כ"כ שמחה בשבילך שהצלחת להגשים את חלום הילדות שלך
אני הייתי בהופעה לפני שלושה שבועות וגם אני כמוך הופתעתי לראות שהבנים לא איבדו את הקסם שלהם ובכלל הופתעתי לראות שהם עדיין יכולים לרקוד בדיוק כמו פעם
מי היה הפייבוריט שלך?

Sivan1b

New member
ל FOUR MINUTE WARNING

תודה רבה:) הפייבוריט הבלתי מעורער מארק..אבל ג'ייסון והווארד לא הרבה אחריו:) ושלך? היית בוומבלי?

היי../images/Emo13.gif

גם הפייבוריט שלי הוא מארק ואחריו רובי, ג'ייסון והווארד וגארי לא ממש הרבה אחריהם. הייתי בוומבלי לפני שלושה שבועות (נראה כאילו עבר הרבה זמן מאז
), נכון שההופעות שלהם עושות טעם לעוד?

Sivan1b

New member
היי היי../images/Emo152.gif

עושות חשק בטירוף..יום אחרי כן ניסינו להשיג אבל היו מקומות לא משהו,ב110 פאונד.או מקומות מעולים ב250 פאונד..קצת מוגזם,איך התבעסנו

Sivan1b

New member
המקומות

היינו בבלוק N8,שורה F. הבמה הייתה באלכסון מימין

למעלה