ביגלה מתוק מתכון../images/Emo91.gif
חומרים: 50 גר' שמרים 1/2 כוס מים פושרים 100גר' מרגרינה מומסת או רכה 1/2 ק"ג קמח 1 כוס סוכר [ אפשר להוריד את כמות הסוכר לכף ביחד עם השמרים ולהוסיף כפית מלח] 1 כפית חוואייג' לאפייה קורט זנגביל וביצה אופן הכנה: לערבב את השמרים המים ומעט סוכר ומעט קמח..ראש עיסה בשפה המיקצועית להשאיר כ10 דק' במקום חמים בקערה ניפרדת לשים את שאר החומרים מלבד הביצה..לאחר ששמרים תפחו מכנסים לתוך הקמח.לשים לבצק חלק..יוצרים גלילים ויורים עיגולים . מורחים בביצה וזורים שומשום.. בכול מה שקשור לאוכל אוכל לעזור