היי חבר'ה כנסו כולם בבקשה!

../images/Emo140.gifהיי חבר'ה כנסו כולם בבקשה!

היי חבר'ה! אני דיי חדשה כאן... שמי שני ואני עוד מעט בת 20, כשהגעתי לתיכון התחלתי ללמוד פסיכולוגיה אבל אחרי חצי שנה הפסקתי. כרגע אני משרתת בצה"ל ואני ידועת שכשאשתחרר (בעוד כ8 חודשים) אלמד פסיכולוגיה/ קרימינולוגיה). כבר כמה ימים שאני משוטטת כאן וקוראת את כל ההודעות, אני חושבת שכתיבה היא אחת הדרכים הכי משחררות שיש, אני בעצמי כותבת כדי להשתחרר... אני מאמינה שכשרע לנו באמת יוצאות מאיתנו היצירות הכי טובות- כי הן באות מבפנים ממקום שכואב ממקום אמיתי! אחרי שקראתי כמעט כל הודעה אפשרית שנכתבה כאן ביומיים האחרונים, החלטתי להעלות לכאן קטע שאני סבורה ובטוחה שיכול לעזור להרבה אנשים שכותבים כאן ולשפר להם טיפה את תפיסת החיים! מזכר מה` אל: אלייך תאריך: היום מאת: ממני הנדון: את אני ה`. מהיום אני אטפל בכל בעיותייך. זכרי, אני לא זקוק לכל עזרה. אם בחיים תיתקלי בבעיה שאת לא יכולה לטפל בה, אל תנסי לעשות זאת כלל. הכניסי אותה לתוך תא "השמ"ב" (דברים שה` מטפל בהם). כל הבעיות תטופלנה, אבל בקצב שלי, לא שלך. מיד לאחר שהכנסת את הבעיה לתא, אל תמשיכי לדאוג לה, היא הופכת להיות הבעיה שלי. במקום זאת, כווני את הפוקוס שלך לדברים הטובים ביותר שקיימים בחיים שלך כרגע. אם את תקועה בפקק, אל תתייאשי. יש המון אנשים בעולם הזה שבשבילם הנהיגה היא צ`ופר שלא חלמו עליו. אם יש לך יום נוראי בעבודה, חשבי על כל אלו שהם מחוסרי עבודה כבר שנים. אם מערכת היחסים שהיית מעורבת בה התפרקה, חשבי על אדם שאף פעם בחייו לא חווה אהבה או לא אהבו אותו. אם תקטרי על זה שהסתיים עוד סוף שבוע, חשבי עם אישה על צרור הצרות שעוברת 12 שעות ביום שבעה ימים בשבוע כדי להאכיל את ילדיה. אם יש לך תקלה במכונית, במרחק גדול מדי מכדי לקבל עזרה, חשבי על הנכים שיקפצו על ההזדמנות ללכת. במקרה ותימצאי שיערה לבנה חדשה על הראש, זכרי את חולת הסרטן שנמצאת בטיפול כימותרפי, ושהייתה רוצה שיהיה לה שיער לבדוק. אם את נמצאת בדרך ללא מוצא בחיים ולא יודעת לאן לפנות, ואת שואלת את עצמך: מה התועלת בכלל? היי אסירת תודה! ישנם כאלה שלא הצליחו לחיות מספיק שנים כדי להגיע לנקודה הזאת. אם את מוצאת את עצמך קורבן למרירות של אחרים, לבורות שלהם, לקטנוניות שלהם או חוסר הביטחון שלהם, זכרי, המצב יכול להיות גרוע יותר. את יכולה להיות אחת מהם. מקווה שזה עזר לשיפור ההרגשה של לפחות חלק מכם! :) שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולנו! ורק בשורות טובות! שני

אין על בובה.. :)

מקווה שזה עזר לך להרגיש טיפה יותר טוב! לפי מה שקראתי כאן קצת רע לך... מקווה שזה עזר לך טיפה להבין שיש דברים הרבה יותר גרועים בחיים! צריך להסתכל על הכל בפרופורציה! שבוע מבורך!

perseverance12

New member
וואי, זה ממש טוב.

אחח, רק אם היה אפשר באמת ליישם את זה.. בכל אופן, תודה לך.

ornit4

New member
מקסים!

אני תמיד משתדלת לא לקחת כלום כמובן מאליו :]

RainDrops

New member
זה כל כך יפה ומרגש!

והכי חשוב כל כך נכון! שיפרת לי את המצב רוח. תודה, ושיהיה לך ערב טוב

תודה רבה לכולם! ../images/Emo24.gif

וואי עשה לי ממש טוב לדעת ששיפרתי לחלקכם את ההרגשה... אז יאללה תגידו לי ברוכה הבאה לפורום! :) שלכם- שני!

וואיי מהמם-

נותן הרבה נקודות אור בחיים... והמון מחשבה תודה רבה וברוכה הבאה-סליחה על האיחור..

למעלה