היי

nav27

New member
../images/Emo140.gifהיי

היי בפורום "גיל ההתבגרות"כתבה מישהי וניסיתי לעזור לה...יש לפי דעתכם דרך לפתור את הבעיה???תודה מראש!!! היא כתבה כך: אני אם חד הורית לתלמיד שעולה לכתה י"ב הבן שלי ילד מאוד יפה ונחמד בחוץ עם חברים .יש לציין שאני פנקתי אותו יותר מידי קיבל מה שבקש ומעולם לא אמרתי לו לא או אין אפילו שהמצב שלי היה קשה הוא את שביקש קיבל אבל בבית הוא רגזן וכעסן אסור להעיר לו מכיתה ט" זה התחיל כעס בבית הספר הגיע הביתה אחרי מילה שבר פלפון חדש ומצלמה דגיטלית .בקש סליחה ואני סלחתי לו אחרי זה שוב פעם זרק עלי טלפון ביתי שוב סליחה ושוב אני סולחת אחרי זה המצב המשיך בעת במחשב שלו שבר דבריםערבתי אנשים מבחוץ ומיותר לציין שבהכול אני אשמה אחרי שנסע לח"ול השנה אחי הזמין אותו ניהנה קבל מתנות רבות היום שוב פעם בגלל מילה זרק עלי שלט של טלויזיה ובה לזרוק עלי משקולת של 6 קילו .לרגע ניעצר ודפק את דלת חדרו עשה חור גדול בדלת כשאני באתי לחייג מהפלפון שלי למשטרה הוא התנפל עלי ובה לזרוק עלי סיר מלא במים חמים רותחים אני ברחתי מהבית והשארתי סיר רוטח על הגז עם שמן זית המטבח שלי עכשו כולו שחור אחרי כמה דקות עליתי לבית המטבח היה שחור הסיר עם השמן שחור ובוער הבית חנוק מעשן והוא בחדר גולש באינטרנט אחרי כול המהומה הוא עזב כרגע את הבית נימצא אצל חבר אני דברתי עם המשטרה ואני בדילמה נתנו לי לחשוב עד מחר אים אני אגיש תלונה רשמית אני אהרוס לו את החיים את העתיד ואים שוב אני אסלח ואבליג מי יודע מה הוא יעשה לי בפעם הבאה אני מאוד מבקשת מימכם לעזור לי אייך אני יכולה לפתור את הבעיה שלי תודה רבה

../images/Emo14.gifעצוב....

לא נראה לי שיש מה לענות לאימא....... אבל בהחלט זוהי נורה אדומה לכולנו כילדים להורים פרודים והורים שקוראים את הפורום: - אסור להגיע למצב כזה! - אסור לגדל ילד בלי גבולות! אסור לקלל ולהרים יד על הורה! אסור להגיע למצבים קיצוניים כאלה! האחריות לגדול כאנשים נורמטיבים כבוגרים, כאזרחים, כחיילים, כנהגים, כבני זוג, וכהורים מוטלת גם על ההורים וגם על הילדים! אנחנו כילדים להורים פרודים אסור לנו לנצל את המשבר כדי לפרוק עול, אסור לנו לנצל הורים שרוצים לפנק אותנו, האם אנחנו רוצים לחיות בחברה תרבותית שנראית ככה? אני חושבת שעל החברה להקיא אנשים כאלה, להרחיק אותם, ולטפל בהם, לפני שהמצב יתדרדר - וכולנו רואים את המצב!

ny22

New member
מנהל
בעיקרון רציתי לענות קודם לך...

אבל נראה לי שיש לי אולי משהו שיכול לעזור לה - היא צריכה בהדרגה להתחיל להגביל אותו - מהפכות קורות לאט
לאט לאט, בלךי שהוא שיים לב ואני מאמין שהמצב ישתפר. מבחינה פרקטית - שגם היא תראה מדי פעם חוסר סלחנות וקצת תכעס. בהתחלה יהיה לו קשה לקבל את זה אבל לאט לאט הוא יתרגל. ברגע שאותה אמא תעמוד על שלה - הוא יצטרך לקבל את זה. יחס גורר יחס. אם היא תתיחס אליו בנוקשות (בהדרגתיות כמובן) הוא יאלץ להבין שיש כללים בבית שלו. בהצלחה.

למעלה