היי

S u n n y 1

New member
../images/Emo140.gif היי

אלישוע שלום, יישר כוח על הפורום - מלא מידע ורצון לעזור......! אני מאוד חדשה בעניין של הטיפול ההומאופתי והפורום עשה לי קצת סדר בראש.... לקחתי היום ואתמול את התרופה Carcinosin? האם תוכל לספר לי עליה? נראה לי שזה די חשוב לדעת מה מהות התרופה כחלק מתהליך ההבראה....?? שאלה נוספת לגבי הדברים שלא מומלצים - האם אלכוהול אינו ממולץ? וכן לגבי משחת שיניים? אני משתמשת בקולגייט הרגילה - האם המשחה אינה מומלצת?? אם כבר 'חטאתי' בשניהם יש לפנות להומאופתית שלי? תודה לך, ושבוע עם הרבה אור

סאני שלום ושבוע טוב

אני יכול להבין את הרצון שלך לדעת על הרמדי שקיבלת. אבל לטובתך עדיף שלא אגיד לך כי זה עלול לקלקל את התהליך. המטפלת שלך רוצה אותך נקיה ממידע שכזה. כך יהיה יותר קל לנהל ולהבין את התהליך שתעברי. בכל מקרה אם את בכל זאת רוצה לדעת, פני אל מי שרשם לך אותה. לא שם או מקור הרמדי הן העיקר אלא הבחירה שלה. לא מפתיע אותי שתרצי לדעת כי את רוצה לדעת הכל, נכון סאני? תשאירי משהו גם לחיים הלא מתוכננים. קולגייט אדומה היא בסדר, גם משחת שיניים של ילדים. אבל זה לא מאוד קריטי לטיפול. אם זה נורא חשוב לדעת המטפלת שלך אז ניתן להשיג משחת שיניים הומיאופתית בבית המרקחת שממנו רכשת את הרמדי. אלכוהול. אם את יכולה להמנע המנעי ואם לא אז "בקמצנות". הקפידי יותר על קפאין לסוגיו ובעיקר השוקולד ( אוהבת ? ). השמרי מארומות מנטוליות וחריפות כגון משחות סיניות, אקליפטוס וכל ריח חריף אחר. נהלי רישום מסודר של השינויים ותעדי גם חלומות שתזכרי. זה חשוב להומיאופתית שלך. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

S u n n y 1

New member
אלישוע תודה על תשובתך

בתור מתחילה לא ידעתי אם אני מחסירה מהתהליך בכך שאינני יודעת על הרמדי שקיבלתי. נכון אני באמת רוצה לדעת הכל ולהיות בשליטה, אבל אם חוסר המידע פועל לטובתי אני מוכנה לשבת בשקט ולא לנדנד....
אני מחכה לתוצאות בסבלנות....לבינתיים (משלשום) הדבר שהשתנה הוא שינה מתוקה שנהייתה לי... תודה רבה על עזרתך ועל ההנחיות לגבי מה אסור ומה לא - בעיקרון אני חיה על הג'אנק של קפאין, דיאט קולה ושוקולד אבל זאת הזדמנות מצויינת לעשות נקיון כללי....

למעלה