היי

../images/Emo140.gifהיי

שלום לאנשי הפורום אני מחפשת שותפים לדרך האדומה אתם חושבים שהגעתי לפורום הנכון?

עוד שם לדרך האינדיאנית

את באמת שואלת ברצינות או שלצורך השכלת האחרים? תודה על תשומת ליבך אחת בדרך

אדומה= אינדיאנים - אדומי העור סטייל

יפה, לומדים משהו חדש כל בוקר
תודה על תשומת לבך אחת בדרך.

זה באמת הפירוש ל"דרך האדומה"

("אדומה = אינדיאנים - אדומי העור סטייל")או שזה פירוש אישי שלך?

הדרך האדומה

זו דרך שאדם שצועד בה קורים לו שלושה דברים א) הגוף בריא ב) הנפש שמחה ג) הכל בסדר הדרך האדומה זה לחיות בהרמוניה בין החומר לרוח הדרך האדומה זה בעצם דרך חיים השאיפה לעלות על הדרך(לצעוד בדרך הלוחמים) הדרך מתחילה מדרום לצפון, תחילתה בלידה וסיומה במוות המטרה של הצועד לגלות את היעוד שלו בחיים האלה(גיליתי את היעוד שלי שמנית מרפאה) ד"א לא המתנתי לתשובה ועיינתי מעט בדפי הפורום אני חושבת שהשם שונה והדרך היא אותה דרך אז אני שואלת: אתם נפגשים לעשיה? ואם כן אז מתי ואיך תודה רבה מראש
אני מברכת את כל חברי הפורום אתם נשמעים ממש חביבים ברוכים הנמצאים ביי

charlila

New member
אצל האינדיאנים יש דרך צהובה ודרך

אדומה - אחת מהן היא דרך המלחמה והשנייה דרך השלום - חפשו באתר של black elk speaks", אין לי עכשיו זמן להעלות את הקישור.

charlila

New member
וחפשי קצת אחורה בפורום - נקבעה פגיש

ה לשם תרגול "אי עשייה" (אני מדריכה פגישה ב_12 באוגוסט אם אינני טועה)

חפשתי ומצאתי

ולא הצלחתי להבין מה זה "אי עשיה" אני חושבת שאני צריכה לעיין בספרות שמציעים כאן בפורום יש המלצות
תודה רבה על המאמץ שיהיה לך המשך יום נעים ביי

מעניין מה שאת אומרת

עד היום הבנתי שגלגל הרוחות האינדיאני סובב ממזרח-דרום-מערב-צפון... איזה כיף לי שגם אני לומדת דברים חדשים כל יום. תודה על תשומת לבך אחת בדרך

ברוכה הבאה !!!!

אם את רוצה, בשבילך נצבע את הדרך באדום ! אם את רוצה נוצות - נשים נוצות. אם את רוצה אאייההה אייייה - נעשה אייייההההה אאאאאיייהההההה. סיפור אדום: ציף ואייקאנטה קה היי נשאל על ידי מישהו: הבופלו אוכל עשב, אנחנו אוכלים את הבופלו, מי אוכל אותנו. הצ'יף חייך וענה: אנחנו אוכלים את עצמנו...

למעלה