הישרדות?!?!

1אסתרוש

New member
../images/Emo140.gif הישרדות?!?!

יש אולי סיכוי ש...........................? יש אולי סיכוי שהכול מבויים? אני באמת אוהבת את התוכנית ומה לעשות גם אותי זה מדביק לכורסא. אבל אני חושבת איך זה הגיוני שכמה ימים החבר'ה מג'יבארו לא אכלו ולא ישנו וקמו למחרת בבוקר כמו אמא לביאה והסתערו על המשימה המאתגרת בג'ונגל. תחשבו על זה לשנייה, זה הגיוני שבן אדם לא אוכל יוממים ולא ישן יומיים וירוץ בג'ונגל כמו אריה?! המצלמה לא דולקת 24 שעות ביממה, מה קורה כשמכבים אותה?!?! יש צוות הפקה מלא באנשים מסביב, מה באמת קורה שם?זה מעניין!!!!!!! יש סיכוי שהם באמת לא אוכלים? או שארין תקשורת בינם לבין הצוות של התוכנית? אני בכל זאת ימשיך לצפות כי מה לעשות זה מרתק אותי למסך הטלויזיה, אבל כמובן בלי לפגוע! בגדול זה לא ה-י-ש-ר-ד-ו-ת! מה אתם חושבים מבויים? לא מבויים?

LiRs Lullaby

New member
זה לא שהם לא אוכלים כלום,

הם פשוט אוכלים הרבה קוקוסים. ולי הם גם נראו די עייפים במראה, אבל באמת שקשה לדעת מאיפה יש להם אנרגיות...

Jen74

New member
../images/Emo207.gif אני התייאשתי כבר...

בוא'נה, הגולשים כאן עושים בכוונה או שהם ממש לא מבינים איך מתנהל שרשור. אחד אחרי השני הגולשים כאן פותחים הודעות על נושאים שקיימים כבר, שנפתחו מקסימום שעתיים לפני כן. הגולשים נכנסים לפורום וכותבים כאילו זה לוח מודעות ולא פורום. משאירים למנהלת הפורום ימבה עבודה של שרשורים ומקשים על התנהלות תקינה של הפורום. חברים, אם אתם לא יודעים לשרשר אז תלמדו כבר

LiRs Lullaby

New member
יש לזה פיתרון!

תפני להנהלת תפוז ותבקשי להיות מנהלת! ככה תוכלי להיפטר מהלא-משרשרים האלה אחת ולתמיד

Jen74

New member
יש מנהלת לפורום הזה ואני מנהלת 3 פורומים

מה שאני אומרת זה שלא צריך לתת לגולשים לסבול מהודעות כפולות באותו נושא ולמנהלת עבודה מיותרת. שילמדו לשרשר

LiRs Lullaby

New member
אבל מה לעשות שכל הזמן יש אנשים חדשים?

את רוצה שכל משתמש מתחיל בתפוז יעבור הכשרה בשרשור הודעות לפני שהוא מתחיל?

Jen74

New member
ממממ האמת ש...

כן
בכל פורום כשנכנסים יש תמיד איזו הודעה לגבי איך לשרשר. ברוב הפורומים יש קישור לגולשים חדשים בפורום שמסביר להם על ההתנהלות בפורומים בכלל ובפורום הספציפי. זה לא שלא נכתבו כאן בפורום הודעות לגבי זה. אני לא מאמינה שכל גולש/ת חדש כאן בפורום הוא חדש לחלוטין בתפוז.

LiRs Lullaby

New member
נו, אז הפתרון הוא לא חינוך מחדש,

כי אם מישהו שיחפף במיידי את הסוררים וילמד אותם לשרשר להבא. כמה פעמים של מחיקת הודעה למישהו והוא כבר ישתדל יותר בפעם הבאה

למעלה